asia8989 29.01.10, 16:35 Czy prowadzicie swoje pamiętniki w których piszecie swoje sekrety . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antikowa Re: pamiętnik 29.01.10, 17:15 Tak, ale piszę tylko wtedy, kiedy mam potrzebę wyżalenia się. Inne rzeczy zachowuję dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: pamiętnik 29.01.10, 18:06 nie raczerj nie ale kiedyś się pisało teraz to raz na Ruski rok komu by się chciało opisywać własne życie? Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: pamiętnik 29.01.10, 18:09 weron napisał(a): > nie raczerj nie > ale kiedyś się pisało > teraz to raz na Ruski rok > komu by się chciało opisywać własne życie? Osobom, które sobie z czymś nie radzą, są zamknięte w sobie to naprawdę pomaga. Poza tym, ja na przykład opisuję sytuacje, które mnie zbulwersowały albo wręcz przeciwnie i je komentuję, żalę się, chwalę i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot weron 29.01.10, 18:09 nie kłam, kto mi pokazywał na matmie pamiętnik? kto rysował w sekretniku swoją rodzinkę? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: pamiętnik 29.01.10, 20:41 Ja piszę, ale wtedy, kiedy czuję, że muszę się wyżalić. Kiedyś np. opisywałam swoje dnie, ale po tygodniu stwierdziłam, że wychodzi mi z tego bardziej dziennik niż pamiętnik i teraz trzymam się tej pierwszej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Pamiętnik 29.01.10, 18:04 pisałam... ale jakoś tak zapomniałam o nim, właśnie mi przypomniałaś Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: pamiętnik 29.01.10, 18:06 Tak. Ale z sekretami uważam, bo kiedyś mój pamiętnik został bestialsko wykradziony i bezczelnie przeczytany. Awwwwrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: pamiętnik 29.01.10, 18:06 nieee za duże ryzyko, że ktoś pozna jak funkcjonuje mój umysł xdee Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: pamiętnik 29.01.10, 18:09 owszem, prowadzę. ale ostatnio coś 'go zaniedbałam'. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: pamiętnik 29.01.10, 18:10 tak prowadzę, ale rzadko coś wpisuję, bo po prostu zapominam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: pamiętnik 29.01.10, 18:10 Tak prowadze. Ale tylko wtedy gdy wydarzy się coś ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: pamiętnik 29.01.10, 18:13 Prowadziłam kiedyś, ale uznałam to za zbyt ryzykowne, zwłaszcza jak się ma ciekawskie rodzeństwo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: pamiętnik 29.01.10, 18:15 Prowadzę w komputerze. Przed każdym wpisem piszę - Hey Snowy!! Bo mój komp ma na imię Snowhite XDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticket Re: pamiętnik 29.01.10, 18:16 tak, ale zapomniałam o nim bo schowałam przed koleżankami dzięki za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: pamiętnik 29.01.10, 18:16 prowadziłam, prawie dwa lata, teksty piosenek, nowe zespoły, ale się skończył, trudno mi go zastąpić, nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego. :c Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: pamiętnik 29.01.10, 20:14 Pisze wszystko. Mam taki czerwony zeszyt i się wyżalam, wyzywam i obgaduję wszystkich dookoła. Opisuję co w danym dniu się wydarzyło. Myślę że to fajna pamiątka pozostawiona po sobie. Gdy będę babcia ze zmarszczkami to zapewne będę się szeroko uśmiechać czytając moje zapiski. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: pamiętnik 29.01.10, 20:25 > Pisze wszystko. Mam taki czerwony zeszyt i się wyżalam, wyzywam i obgaduję > wszystkich dookoła. Opisuję co w danym dniu się wydarzyło. Myślę że to fajna > pamiątka pozostawiona po sobie. Gdy będę babcia ze zmarszczkami to zapewne będę > się szeroko uśmiechać czytając moje zapiski. nom ja tak samo. kiedyś napisałam list do siostry w pamiętniku jaka z niej małpa. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: pamiętnik 29.01.10, 20:15 Piszę. W ten sposób wyżywam się na innych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: pamiętnik 29.01.10, 20:29 Ja czasem prowadzę. Jak mam nastrój. asia8989 bardzo lubisz sekrety, bo założyłaś o nich kolejny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: pamiętnik 29.01.10, 20:30 piszę-tylko pamiętnikowi się zwierzam, bo tylu osobom zaufałam, a oni wbili mi nóż w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: pamiętnik 29.01.10, 20:38 tak, piszę pamiętnik przyjaciółki nie mam, nie mam zabardzo z kim szczerze pogadać w pamiętniku piszę swoje sekrety, różne sytuacje, problemy itp, Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: pamiętnik 29.01.10, 20:35 Ja prowadzę, ale piszę gdzieś tak raz na miesiąc, bo nie mam czasu i mi się nie chce pisać xD A jakby ktoś dorwał mój pamiętnik, to by miał świetną komedię, a ja spaliłabym się za wstydu xDxDxD Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Pamiętnik 29.01.10, 20:35 Prowadzę, piszę w nim mniej więcej co miesiąc co się wydarzyło od ostatniego zapisu, piszę swoje przeżycia, przeczucia i o swoich najbliższych jak i o tych mniej Wkładam do niego również teksty piosenek, pisane pod wpływem impulsu. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: pamiętnik 29.01.10, 20:36 gdybym miała pamiętnik nie pisalabym tam sekretów. Najlepiej wszystko zachować sobie. Przynajmniej ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck Re: pamiętnik 29.01.10, 20:39 tak. może nie sekrety. po prostu to, co w danym momencie leży mi na sercu. Odpowiedz Link Zgłoś