mojlukaszek 30.01.10, 21:59 Lubicie walentynki? a jeżeli lubicie to co w nich jest dla was najfajniejszego ? czy walentynki to dla was szczególny dizne czy normalny? ja szczerze nie lubie ;0 i dla mnie to normalny dzien jak byl tkai watek to sory u góry jets czwerwony kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel1117 Re: Walentynki :* 31.01.10, 12:50 dla mnie walentynki to normalny dzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Walentynki :* 31.01.10, 13:48 ten dzień za zwyczaj obchodzą pary . ale ja i tak lubię ten dzień . dostajesz walentynki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hana02 Re: Walentynki :* 31.01.10, 14:09 ja tam lubie walentynki bo zawsze z kolezankami dostajemy jakies fajne kwiatki i kartki Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Walentynki :* 31.01.10, 16:11 nie lubię patrzeć na obściskujące się pary ... to dołujące. Odpowiedz Link Zgłoś
cosik Re: Walentynki :* 31.01.10, 16:13 Traktuje go jak zwyczajny dzień nie wiem czy to sie zmieni sentymentów do niego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
secrets c ; 03.02.10, 17:02 szczerze nie nawidze tego dnia . jest normalny . a przez tych facetów latających z kwiatkami , rzygać się chce . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Walentynki :* 31.01.10, 16:19 Dla mnie też to normalny dzień. Jest to święto stworzone przez producentów czekoladek i serduszek na patyku... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.kaa Re: Walentynki :* 31.01.10, 16:24 Szczerze ? - Nie lubię , nie wiem dlaczego . . . To normalny dzień ,, tylko że ludzie zachowują się nienormalnie xD ,, jak się kocha ,, to się kocha cały rok i jeszcze dłużej ,, a nie jeden , szczególny dzionek . Znaczy ,, nie zrozumcie mnie źle . . Fajnie jest dostać jakiś prezenciik ,, ale to głupieeee Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley ahh <333 31.01.10, 16:28 ahh te walentynki ;]] to dla mnie szczególny dzien ^^ wtedy caly dzien tylko jestem z moim chlopakiem ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Normalny dzień. 31.01.10, 20:49 Dla mnie-normalny dzień.Jeśli nie ma sie kogoś wyjątkowego, to to normalny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo do : sweety_miley 02.02.10, 19:14 bo normalnie z nim czasu nie spędzasz, ale w walentynki trzeba strzelić popisówkę co nie . ? żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Walentynki :* 02.02.10, 19:20 JEst fajnie ;d można wysłać walentynki LD<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Walentynki :* 02.02.10, 19:21 Właśnie. Walentynki to raczej "święto" par, albo tych którzy chcieliby się sparować. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ walić tynki. ;3 03.02.10, 15:59 dla mnie to dzień jak co dzień, no może poza faktem że moja szkoła jest przyozdobiona tymi idiotycznymi słit serduszkami i ma się ochotę zwymiotować. jakie szczęście że 12 lutego to ostatni dzień przed feriami, może oleją ten dzień. nie lubię walentynek. nie lubię dostawać kartek. i może zasmauję lastowego szałtboksa mojej żony. i jeszcze może zuej. ;* <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cmiley Re: walić tynki. ;3 03.02.10, 16:05 Valentine's Day is a lovely time. Always when you are, I'm delighted. You have to enjoy them! The blanket is once a year. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Walentynki :* 03.02.10, 16:08 walentynki są do dupy. ludzie codziennie powinni sobie okazywać jak bardzo się kochają, a nie jednego dnia. dnoo ! Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Walentynki :* 03.02.10, 16:12 ja nie lubie! nie mam chlopaka, ale to mi nie przeszkadza, choc fajnie by bylo ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Walentynki :* 03.02.10, 16:38 zwykły dzień. pewnie w szkole wyślę walentynki do koleżanek. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Walentynki :* 03.02.10, 16:59 hm jak bym miała chłopaka, to ten dzień na pewno uważałabym za bardzo wyjątkowy , no ale niestety nie mam, także normalka Odpowiedz Link Zgłoś
belusia Re: Walentynki :* 03.02.10, 17:03 Tak naprawde nienawidze walętynek.Te wszystkie osoby które się liżą i macają....MASAKRA ,dla mnie walentynki przypominają raczej dzień zboków xdd <sorcia ale jak dla mnie to prawda> WALENTYNKI SĄ PRZESŁODZONE !!! Buziak xddd Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Walentynki :* 03.02.10, 17:07 nienawidzę walentynek.. codziennie powinno się okazywać miłość tej drugiej połówce, a nie tylko 14 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś