secrets 31.01.10, 16:23 przepraszam jeśli było . pierwsze : czy znacie kogoś kto jest podobny do jakiejś gwiazdy ? drugie : co sądzicie o osobach , które kochają się w gwiazdach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkiporanek Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:24 Znam dziewczynkę co wyglada jak Jared Leto bez zarostu. A co mam sądzić? Przejdzie im. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:27 to ja też odpowiem . ;DD znam chłopaka podobnego do Biebera . chyba im tylko współczuć , bo i tak nigdy nie będą z tą gwiazdą . c : Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:17 no ja mam taką koleżankę co jest podobna do Anety Zając XD no może im się ktoś podobać , w sensi , że jest przystojny i wgl. ale ... dobra no coment's XD ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:31 1.nie 2.odkochają się nie rozumiem ich można kogoś lubić cenić za coś ale kochać przeciesz ich nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
isabel05 Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:10 1.Nie 2.Kochanie gwiazd show biznesu to dla mnie głupota! Moja przyjaciółka kupuje wszystkie gazety dla dziewczyn, gdzie są plakaty gwiazd ze Zmierzchu! Ma obklejony cały pokój, wygląda to tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:33 Moja koleżanka z klasy jest bardzo podobna do Shakiry. A co sądzę o osobach podkochujących się w gwiazdach... Hmm, to się nazywa platoniczna miłość (nie wiesz co? Wikipedia się kłania). Nie uważam, że to chore, poniewaaż każda nastolatka przez to przechodzi. Jednak nie jest to miłość, bo wiadomo, każda sobie wyolbrzymia cechy charakteru swojego obiektu westchnień. Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:06 Znam chłopaka (głupek) co wygląda jak Justin Bieber A co do tych osób to kiedyś im przejdzie albo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:13 vansi napisał(a): > Znam chłopaka (głupek) co wygląda jak Justin Bieber > A co do tych osób to kiedyś im przejdzie albo i nie Chociaż dziewczyny my sie też zakochujemy w facetach których nie znamy aż tak dobrze.Np. mówimy o ten mi się podoba tak samo jest z gwiazdami choć ja się kiedyś kochałam w sławie,ale to przeszło pamiętam jaka zdesperowana byłam.LEPIEJ SIĘ NNIE KOCHAĆ W GWIAZDACH bo później strasznie boli jak do was dociera,że to niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
martynath Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:34 pierwsze pytanie nie znam drugie ja tez czasami zakochuje sie w gwiazdach Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: dwa pytania . 08.02.10, 12:13 1. hmm... tak do Miley ... 2. Przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:28 ja się kocham w postaci fikcyjnej, bardzo żałosne, no ale co począć. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:29 1. taak . u mnie po szkole chodzi taka co jest podobna do takiej jednej aktorki młodej . i też do takiej jednej piosenkarki . 2. a co mam sądzić ? ! o.O Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:32 na wycieczce szkolnej w Krakowie wpadłam na chłopaka , który wyglądał IDENTYCZNIE jak joe jonas . : d Normalnie mnie zatkało . xd Zwłaszcza , że uratował mnie przed upadkiem . xd Hahaha , ; p Przejdzie im . ; x Ja osobiście kocham się w Efronie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd :)) 31.01.10, 16:33 1. Ja chyba nikogo takiego nie znam ;P 2. Nie wiem, co sądzę, ale wiem, że ja jestem zakochana w Bieberku Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:26 zapomniałam dodać, że jest tez taka u mnie w szkole co wygląda identycznie jak Lauren Cyrus . Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo dwa pytania . 31.01.10, 16:29 nie nawidzę takich osób które uważają się za gwazdy. u mnie w szkole jest taki palant JANEK, on ma zespół razem ze swoim kumplem. i uważa się za gwiazdę. to denerwujące. jago kolega taki nie JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka13 Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:29 moja siostra chodzi na angielski z dziewczyną, która mówi i wygląda jak Selena Gomez. też tak myśle. odkochają się!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:31 Nie znam. Uważam to za płytkie..zresztą to nie jest miłość..idiotyzm ;] Odpowiedz Link Zgłoś
secrets c ; 31.01.10, 19:12 żeby nie było , ja nic nie mam do tych co kochają się w gwiazdach . bo sama się kocham w Justinie Bieberze . nie mogę przestać o nim myśleć , ach . ;D ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley ^^ 31.01.10, 16:37 Tak znam taką osobą jest moja kolezanka So0bole$ka ktora jest podobna do Miley i Karoolajna ktora jest podobna do Toli Szlagowskiej ;]] a co do tych co sie kochaja to jedna rada : znajdzcie sobie chlopaka bo to jest zenujące kochac sie w gwiezdzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
dominika96 Re: ^^ 31.01.10, 16:46 ja znam chłopaka który jest bardzo podobny do bieberka tylko ma krótsze włosy i ma na imię adaś, a co do tych co się kochają w gwiazdach to niech się kochają mnie to nie obchodzi bo sama się kocham w bieberku Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:51 - nie.. - każdy się kocha w jakiejś gwiezdzie, to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: dwa pytania . 31.01.10, 16:52 1. Tak owszem znam osobę która jest podobna do gwiazdy Moja kumpela niestety do Miley Cyrus ;| No ale cóż... xd 2.Nic do nich nie mam bo sama się kocham w gwiazdorach xD Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:00 znam taką osobę która jest podobna do Emmy Watson . ;p i nie przeszkadzają mi osoby które kochają się w gwiazdach , nic w tym złego c` nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:02 do mojej szkoły chodzi taki klon selenki gomez... hahaha ale z niej zal.. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:22 1. moja koleżanka jest podobna do Miley Cyrus jak raz dodała foto na nk to myślałam nie czytając kto je dodał to myślałam że to jakiś funclub Cyruski...Moje koleżanki mówią że jestem podobna do Seleny Gomez tylko mam jaśniejsze włosy 2. mnie to nie obchodzi to trochę żałosne ale cuż z czasem im przejdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:05 pierwsze: tak, znam. drugie: nie przeszkadzają mi w egzystencji. buziaczki. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:07 1 moja kolezanka wygląda jak Brenda Song 2 dla mnie to jest bez sensu kochać się w kimś kto nawet nie wie że istniejemy i którego nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:12 1. znam ;d 2. nie przszkadzają mi . btw. sama się kocham w gwieździe . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:14 1. Nie znam nikogo takiego. 2. To zależy bo czasami jest to jeszcze takie w miarę normalne a czasami osoby które kochają się w gwiazdach mają obsesję. Ja sama kocham Taylora Lautnera I nie wstydzę się tego bo w końcu każdy ma jakiegoś idola. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:16 eee. nie . ale znam pewna dziewczyne z kotka i wyglada jak Candy girl xd sadze ze to dziwne ze 'kochaja' jak juz to lubia albo wielbia. ale'' jak ja kocham (np.) lady Gage!'' kocham to inaczej wielbie sowojega idola xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:20 ` 1 . znam . to nie jest jakaś tam wielka gwiazda . mój wujek jest prawie identyczny do mężczyzny co grał joeya vitolla w hannie montanie o.o 2 . nic nie sądzę . sama 'kocham' się w gwiazdach . Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:28 1. U mnie w szkole jest dziewczyna, która jest podobna do Taylor Swift. 2. Przejdzie im. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: dwa pytania . 31.01.10, 17:33 Tak Znam Jedną Do Wojewódzkiegoo . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Hmm. 31.01.10, 20:42 Pierwsze-nie, nie znam. Drugie-moim zdaniem są normalne.Przecież każdy wie, że ta miłość jest nie możliwa, więc można chociaż pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. dwa pytania . 31.01.10, 21:31 1. nie znam podobnych, ale znam dwie gwiazdy(tak osobiście) Iwonę Węgroską i Beatę Kozidrak. 2. sama się kocham w Bieberze także nic nie mam do takich osób Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:33 1. na wakacjach w tamtym roku poznałam chłopaka, który jest podobny do Mitchela Musso ;* 2. sama jestem zakochana w Mitchelu Musso ;** Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:34 1. Tak , znam ! 2. Taa , przeszkadza mi to ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:48 pierwsze - nie, nie znam. drugie - nie przeszkadzają mi takie osoby, bo przecież każdy ma jakieś słabości. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: dwa pytania . 31.01.10, 21:44 Hmm.... dziewczyna mojego brata jest podobna do Paris Hilton, ale jest ze sto razy od niej ładniejsza, i jest NATURALNA. Dwa: tego nie zatrzymasz, każdy będzie kochał jakąś gwiazdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: dwa pytania . 08.02.10, 11:39 nie, raczej nie znam nikogo. A co do kochania się w gwiazdach, to do tego nic nie mam = D Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: dwa pytania . 08.02.10, 11:55 U mnie w szkole w 3 kl. jest chłopak który gdy miał dłuższe włosy przypominał mi Taylora Lautnera! a co do 2 to każy robi co chce i kocha kogo chce!;p Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 Re: dwa pytania . 08.02.10, 12:00 1. Tak ale już nie pamiętam kto xD ;p 2.Hęę.. Czasami jest taki atak że się kochamy ale to tylko w śpiewie nie w duszy bo na prawdę nie wiemy jacy oni są ;] Ja miałam tak często ;/ i myślę ,że każdy może się kochać Wolny Kraj! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś