inna.xd Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:22 zależy od czego bo jak spr. nie którzy to wiadomo musze miec ładny a reszta to bazgroły na okrągło wkoncu musze cos robic zeby sie nie nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:22 Moje to styłu kompletnie opisane takimi tekstami jak np. " Kocham cie JUSTIN BIEBER " Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:25 pozadzierane rogi, niektóre troche podarte. xd z niektórych wylatują kartki, różnie bywa... xd Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:31 Ja staram się pisać starannie , ale jakbyście zobaczyli mój zeszyt od historii... na marginesach w kratkę jest pełno serduszek, kwadracików i innych kształtów oraz rozmówki z kumpelą z ławki Odpowiedz Link Zgłoś
miley12866 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:31 zostawiam luki i całe z tyłu okładki mam pomazane Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:36 o polski dbam no i inne też są ok , ale matma najgorsza jakieś wypiski na marginesach itp. chociaż teraz jak założyłam nowy to nie jest źle nawet 2 tematy podkreśliłam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:42 Oj moje są takie sobie. tzn. większość jest ładnych ,ale np. matma to szkoda gadać. Pomazane marginesy wszystko pokreślone itd. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:43 a więc... każdego dnia piszę innym długopisem czasem ołówkiem z tyłu zeszytu widnieją rysunki typu: karykatury, kółko krzyżyk, obliczenia, patyczaki, potworki, czasem mini komiksy marginesy są czyste rogi pozaginane i takie różne tylko zeszyt od matematyki oszczędzam Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:49 ja prowadzę zeszyt tzw. 'pilnej uczennicy'. Lubię mieć podkreślane definicji i to co muszę pamiętać. Każdego dnia pisze długopisem i w ogóle mam 'porządny' zeszyt. Zawsze kiedy nauczycielka albo nauczyciel oddają nam sprawdzone zeszysty, mam same piątki xdd Odpowiedz Link Zgłoś
emily_15 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:47 Ja mam wszystkie zeszyty idealne ;D Lubię się starać w zeszytach ;D No tylko w 3 mam całe tyły porysowane...;p Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:49 ja staram się prowadzić zeszyty starannie, chociaż mój charakter pisma jest okropny Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: zeszyty^^ 05.02.10, 16:50 [u]Staram [u] się pisać starannie Ja to musze mieć zawsze brudnopis bo tak to nie wiem jakby mój zeszyt wyglądał Zależy jak mi się chce pisac Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi. Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:08 Mój zeszyt? Lepiej nie mówić! Mam jeden zeszyt do 4 przedmiotów. Z infy wgl nie mam zeszytu :p Pisze ołówkiem, marginesy są powyrywane, albo ich nie ma xd Normalnie masakra :p Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: zeszyty^^ 06.02.10, 01:37 Porządny zeszyt to tylko mam z polaka. ;p reszta to brak słów. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 haaaaaaaaaaaaa ha xd 05.02.10, 17:01 zalezy na jakim pzdmiocie xd ! Na plskim prowadze ladneie xd . ale inne przedmioty ! ? totalny nieład xd ! Co 2 strony jakieś stworki , bazgroly xd ! No ale cóz ... dzieciom sie nudzi na lekcjach w polskich szkolach ... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: haaaaaaaaaaaaa ha xd 05.02.10, 17:15 ja zeszyty nosze po to, zeby mi sie na lekcjach nie nudzilo szczegulnie fizyka jest najlepsza ! nie ma polowy kartek, bo zazwyczaj lataja po klasie (razem z innymi ciekawymi rzeczami, np kawalkami mydla no ale taka juz jest moja klasa i za to ja kocham <33 ) reszta kartek w tym zeszycie to rozne rysunki no i czasami (raz na miesiac?) jakis temat albo nawet napisana polowa tresci zadania tylko w wyjatkowych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: haaaaaaaaaaaaa ha xd 05.02.10, 23:00 @happysad1 , mów za siebie , z tej wypowiedzi śmieją się nawet w niebie . Mój zeszyt jest ładny , jak mleko , choć nie czeko , nie jest także ratanowe , ani - tym bardziej - wielosmakowe . Za to oceny zbieram pochwalne , jak rysunek jakiś walnę . Nauczyciele lubią moje poematy , robią im zdjęcia , wyciągając aparaty . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: zeszyty^^ 05.02.10, 19:15 Mwahaha moje to raczej do toaletowych się zaliczają;D Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: zeszyty^^ 05.02.10, 20:25 Ja we wszytskich podkreślam tematy, staram się ładnie pisać itd. Jeśli chodzi o matmę to masakra ! Wszystko pokreślone a na marginesach pełno obliczeń itp. Dlatego jeżeli w tym zeszycie się ktoś rozczyta to jest normalnie "Cud nad Wisłą". xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd Re: zeszyty^^ 05.02.10, 22:42 zależy od jakiego przedmiotu . w polskim na okładce pisze z koleżankami na lekcji "pamiętnik blondynki" takie tam śmieszne głupoty, o religii to już nic nie mówie ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Re: zeszyty^^ 05.02.10, 22:51 zależy jaki zeszyt do jakiego przedmiotu ja raczej mam staranne XD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: zeszyty^^ 05.02.10, 22:55 zależy od nastroju i czy nauczyciel szybko mówi. : ] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 22:56 Ja jak już pisze zdanie to całe,a jak mi się nie chce to wgl nie notuje. Chociaż wole mieć notki,żeby były na spr... Mam zakreślane kolorami, bo wtedy łatwiej się 'uczyć' (rozum znaleźć na spr) , ale ogólnie to ładniej wygląda. Niektóre zeszyty są staranne inne to ich przeciwieństwa, zależy od przedmiotu i nauczyciela( niektórzy oceniają) Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:02 Mam ładnie prowadzone zeszyty, muszę się pochwalić. Piszę ładnie, piórem, równo, pełne notatki. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:04 a ja pisze ładnie . nie mazgram bo po co , nie chcę świecić przed innymi . wolę sb na ławce pomazgrać ;o xd Odpowiedz Link Zgłoś
selena_257 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:03 ` ja mam ładny zeszyt . ale nie powiem jaki . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:05 mój zeszyt jest przepiekny na samym początku c(: gdzieś tak od strony numer 4 zaczynam bazgrolić, mazać, kreślić, malować i hugo wie, co jeszcze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: zeszyty^^ 05.02.10, 23:12 Z początku roku elegancki xD Potem się zaczyna mazanie, korektowanie, a z tyłu malunki Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: zeszyty^^ 06.02.10, 15:08 W większości przedmiotów zeszytów jako takich nie prowadzę, a jeśli już są porysowane i pokreślone. Chyba, że do majcy, w nim nie lubie rysowac. Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: zeszyty^^ 06.02.10, 16:47 notatki zawsze pełne, a okładki porysowane głównie w serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: zeszyty^^ 06.02.10, 16:52 moje zeszyty? moge je opisać dwoma słowami : tragedia i nieład haha wszystko pokreślone, tu i ówdzie jekieś rysunki. pismo? chyba mam dysgrafie haha Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: zeszyty^^ 06.02.10, 16:55 zależy jaki mam stosunek do danego przedmiotu tzn. lubię biologię i angielski, więc zeszty są śliczne a niemieckiego nienawidzę więc mój zeszyt wygląda... masakra, połowe regułek mam napisanych, popisany z tyłu, kartki wylatują xD Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: zeszyty^^ 06.02.10, 17:38 notatki raczej mam zazwyczaj xD natomiast z tyłu zeszytu lepiej nie zaglądać ;p mam jakieś ulubione fragmenty piosenek , cytaty , jakieś słowa które mi się podobają i wgl. wszystko podkreślane markerami i flamastrami xD świat kolorów normalnie ; 33 ale mi się podoba ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
messalina :) 06.02.10, 18:38 Ehh. U mnie jest bardzo zroznicowanie. W zeszycie od matematyki pisze 'najladniej', bo nauczycielka od tego przedmiotu to istna estetka. W dodatku czesto bierze moj zeszyt, bo mam same rzetelne informacje, bo matma mi latwo 'idzie'. Polski - moze byc. Zawsze musza byc daty. Mam takiego nauczyciela, ktory bierze kogos z zeszytem do odp. Nauczyciel podaje date, a uczen musi powiedziec, jaki temat. Jesli nie odpowie - kariera skonczona, uwienczona ocena niedostateczna, ktora pan X bardzo czesto stawia, przez co przypuszczam, ze sprawia mu to przyjemnosc. NAjczesciej wtedy jest na kacu, takze staramy sie byc wyrozumiali ^^ Biologia - staram sie ze wzgledu na interesujaca tresc pisanego tekstu. Chemia i fizyka - nauczyciele daja mi o wiele wiecej zadan na lekcji, 'zebym sie nie nudzila'... Wiec czasem trudno sie polapac. WOS i historia - minuta ciszy, istne hieroglify. Angielski i niemiecki - prawie w ogole nie pisze, bo podane informacje uwazam za banalne. Religia, geografia - przyzwoicie. Najczesciej moje zeszyty sa rowniez w 'obiegu', takze ogolem nie jest zle Ave. Odpowiedz Link Zgłoś