anotherdrama 05.02.10, 11:27 Siema. Znacie jakieś fajne filmy typu ' Kac Vegas ' , ' American Pie - Beta House ' , ' Szalona Imprezka ' itp. Mogą też być inne śmieszne filmy. Chodzi mi o to , żeby się pośmiać . anotherdrama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dulab. Re: Filmy . 05.02.10, 11:45 Jak mogą być zboczone i bez sensu to "Don't mess with the Zohan" Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Filmy . 05.02.10, 11:50 no to wszystkie filmy American Pie. Znaczy wszystkie części. I " Co się zdarzyło w Las Vegas" xD Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: Filmy . 05.02.10, 11:51 kasix_14 napisał(a): > no to wszystkie filmy American Pie. Znaczy wszystkie części. I " Co się zdarzył > o > w Las Vegas" xD Wszystkie filmy , które wymieniłaś oglądałam . Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Filmy . 05.02.10, 12:16 Było. "Zakręcony piątek", "Rrrr!", "Gwiezdne jaja", "Wielkie kino", "Straszny film", "Komedia romantyczna" [nie oglądałam], "17 again" [czy coś takiego], "Zombieland" itp. Ej serio google nie gryzą Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: Filmy . 05.02.10, 16:33 oliiviia napisał(a): > Było. > "Zakręcony piątek", "Rrrr!", "Gwiezdne jaja", "Wielkie kino", "Straszny film", > "Komedia > romantyczna" [nie oglądałam], "17 again" [czy coś takiego], "Zombieland" itp. > Ej serio google nie gryzą Pewnie , że nie gryzą ; ) Ale już google przeszukałam ze wszytkich stron i pytam się was . A te filmy co wymieniłaś to oglądałam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Filmy . 05.02.10, 20:51 `Nie zadzieraj z fryzjerem`, `Stary, kocham cię`. Odpowiedz Link Zgłoś