heyyeah Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.02.10, 16:39 To też są ludzie? A co mam sądzić? Dobrze, że nie udajesz kogoś innego, jesteś sobą! aczkolwiek mnie bardziej pociągają mężczyźni xDD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Sprostowanie xD 11.02.10, 16:40 O jezuu… Przepraszam, bo teraz zabrzmiało, że niby mi nie pauje to kim jesteś. Miało być zdanie twierdzące. To też są ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
dont_click_it Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.02.10, 19:34 no cóż. cieszę się że nie jestem lezbijką. ale to normalna sprawa. taka się już rodzisz. nie uważam żeby homo byli gorsi czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
variablee Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.02.10, 19:43 lezbijki czy geje to są normalni ludzie. każdy szuka szczęścia w miłości. widocznie chłopacy tobie nie mogą dać tego co dziewczyny dają. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.02.10, 20:37 kiedy odkryłaś że nią jesteś? gdzie poznajesz swoje partnerki/dziewczyny? Twoi rodzice o tym wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.02.10, 20:46 nie mam nic do lesbijek...dopóki nie próbują mnie dotykać... akceptuję homoseksualistów ...mam przyjaciela geja i wgl...znam paru homo. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t lesbijki? 11.02.10, 23:02 jestem tolerancyjna i nie oceniam ludzi po tym z kim sypiają czy coś. Tak ogólnie to dla mnie się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_meg Spoko babki 11.02.10, 23:23 Moja siostra jest innej orientacji moj chrzestny rownież wiec nie mam z tym zadnego problemu.Jelsi sie kochaja to jak najbardziej ejstm za nawet za legalizacja takich zwiazkow w polsce.!ludzie pobieraja sie las vegas i ihc zwiazki trwaja czasem i po tydzien a jak dwie kobiety sie kochaja i chca byc ze soba do konca zycia to czemu nie moga tego zlegalizowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Spoko babki 13.02.10, 01:02 denerwuje mnie kiedy mówicie 'innej orientacji' -,- nie ma innej orientacji, jest homoseksualizm, biseksualizm i heteroseksualizm, i nie ma żadnej 'innej' Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowaapanna Re: Spoko babki 20.04.10, 22:08 ja mam kumpla geja ostatnio na całą klase wygłosił że woli chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 18.04.10, 20:50 Pytałam się ale mi nie odpowiedziałaś. Także pytam się jeszcze raz. Czy robiłaś TO ze swoją dziewczyną? Naprawde sorry że o to pytam ale jestem strasznie ciekawa. Co do lesbijek uważam że są normalnymi dziewczynami lecz trochę dziwi mnie to jak widzę kiedy się całują. Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: jeśli już - lesbijką. 20.04.10, 21:36 a dla mnie to jest nie tyle co prowokacja, ale nieudana próba zaszpanowania przed nami ^^. btw - jak możesz stwierdzić, że jesteś lesbijką, skoro pewnie nawet nie wiesz co to miłość? tzn. zważywszy na Twój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_ Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 20.04.10, 21:42 ja jestem bi wiec wiadomo co o tym wszystkim sądzę ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 20.04.10, 21:56 eee noo zalezyy czy siee przy mnie liżąą czyy niee . jaak niee to jest okeeeii . aa jaak taak to taak dziwniee . eehhe . alee ja do nich nic nie maam . Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowaapanna Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 20.04.10, 22:06 raczej nic do nich nie mam ale mam pytanko całowałaś się już z dziewczynami ????? ile razy ??? jak to jest ??? Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 08.05.10, 13:13 sądze że to troche dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 08.05.10, 13:20 mi to nie przeszkadza . bo czemu by miało...? Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 08.05.10, 13:33 dla mnie jest to chore i nienormalne takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
reverse Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 08.05.10, 13:38 Eee... zwykły, normalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Lesbijka się pisze ..? 08.05.10, 20:50 A tak wgl. to nie mam nic przeciwko .Nie jestem lesbijką ,Ale to człowiek .Jestem tolerancyjna . Odpowiedz Link Zgłoś
kittycat Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 08.05.10, 20:54 JESTEŚ POROBANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess a ja myśle.. 08.05.10, 21:13 że ty nią nie jesteś, tylko Ci się tak wydaje. jesteś jeszcze młoda, więc.. sama rozumiesz. nie wiesz czego chcesz. tak, mnie też " ciągnie " do dziewczyn. nawet się całowałam z laską. : P ale to nie znaczy od razu że jestem less! wolę chłopców cc ; więc myślę , że ci to przejdzie.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 lesbijki 09.05.10, 14:20 strasznie spodobało mi się to zdanie, że i 13latki mogą mieć swoje zdanie bo kształtują swój charakter. Ja mam 13lat i nie mam nic do lesbijek ani gejów nawet owych znam. Wszystko w granicach rozsądku bo tak samo jak niesmaczne jest całowanie się chłopaka i dziewczyny w tramwaju tak samo niesmaczne jest całowanie sie lesbijek w tramwaju. wszystko na równi. Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 09.05.10, 15:02 Nic , a co mam sądzić . To normalni ludzie , tylko o innej orientacji . Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 09.05.10, 15:05 pod tym względem jestem bardzo tolerancyjna. jeśli ktoś jest homoseksualistą , nie przeszkadza mi to w ogóle . Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 09.05.10, 15:07 to, że człowiek ma inną orientacje seksualną, to nie oznacza, że jest gorszy . . ogólnie, do lesbijek nic nie mam ( zresztą i do gejów ) . ; )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 24.05.10, 19:36 Nie mam nic przeciwko lesbijkom. Twój wybór Szacun za odwagę!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 10.09.10, 19:56 Mnie to odraża, ale szanuje decyzje. Każdy ma swoje życie i każdy se sam podejmuje decyzje i to on ma wiedzieć że jest słuszna, a nie inni ludzie =) Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Nic do nich nie mam :) 10.09.10, 19:59 Śniło mi się kilka razy że całowałam się z dziewczyną xD W sumie nic nadzwyczajnego i nic do tego nie mam ;P Osobiście jednak wolę facetów Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 10.09.10, 23:29 Jestem tolerancyjna, nie mam nic przeciwko. Ale ten wątek to prowokacja i to widać na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Jedno słowo...GłUPOTA!!!!!!!!!!! 11.09.10, 16:08 Lezbijki i geje to same de***e i ciamajdy! Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.09.10, 16:29 nic do lezbijek nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
malinkaaa Re: Co sądzicie o lezbijkach ? ; * 11.09.10, 16:32 jestem bi, więc to, że jesteś lesbijką nie specjalnie mnie rusza ;] i uważam, że szpanować to można ciuchami czy biżuterią, a nie orientacją sexualną ;p Odpowiedz Link Zgłoś