Dodaj do ulubionych

wielki problem!!

06.02.10, 10:06
Hej mam wieeeelki problem!miałam przyjaciólke ,ale czuje ze nie jestesmy juz
przyjaciolkami ona chce a ja nie.! Mam swoja pake a ona tylko jedna kol w klasie bo jest
aniemiczna i nic nie gada mam tego dosyc !!!! mam nowe psiapsioly a ona jeszcze jest
obrazona a sama nic nie gada! ludzie w mojej klasie mowia hello!!powiedz cos(a ja jej
mówi ,żeby cos gadala a ona ma do daleko gdzies a potem ,ze jej nikt nie lubi!!!) ... i to
jest taki len nawet juz jej nie lubie!Jak mam jej to powiedziec ?? zeby nie bylo jej przykro

PS Ona ma tylko swoja niby przyjacioleczke co jeszcze nie dawno sie nienawidzily i ona
ciagle mi mowi jaka ta agataka jet swietna a ja mowie ,ze mam to w d...e! bosch!!
Obserwuj wątek
    • aluminiowa Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:09
      aleś ty intelidżentna .

skop ją po szkole , ewentualnie poproś o to Twoje oddane " psiapsioły "
      • secrets aluminiowa 06.02.10, 10:43
        zgadzam się z aluminiową .
      • klakierzyca Re: wielki problem!! gó... prawda. -.-' 13.02.10, 19:09
        może do ku..y nędzy jest nieśmiała? I co to za przyjań, skoro nie chcesz się już z nią przyjaźnić? jesteś fałszywa... naprawdę mi przykro, gdy widzę takie dzieci jak Ty ;/ mało kto mnie tak wkurzył... cisną mi się na język różne słowa, ale chyba zostawie to dla siebie -.-' ręce mnie bolą od pisania na Twój temat =,=
    • ridiculous Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:20
      Odrzucasz swoją przyjaciółkę tylko dlatego, że jest nieśmiała? No tak w końcu
      już Ci nie jest potrzebna, bo znalazłaś nowe "psiapsióły".
      I dziwisz się, że zaprzyjaźniła się z nową dziewczyną skoro Ty masz ją gdzieś?
      Współczuję tej dziewczynie.
      "Jak mam jej to powiedziec ?? zeby nie bylo jej przykro" Wątpię, żeby obchodziły
      Cię uczucia tej dziewczyny. Zostawiłaś ją chociaż nie potrafiła się odnaleźć w
      klasie. Na tym ma polegać przyjaźń?
      • charlotte__ Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:24
        to nie ona ma problem
        tylko ty...
      • shugo_chara_15 Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:27
        Moim zdaniem nie powinnaś jej traktować z góry bo jest taka a nie inna, przecież
        nieśmiałość to nic złego ! Powinnaś jej jakoś pomóc to przełamać, a nie od razu
        ją skreślasz !
        Moja przedmówczyni ma racje, mówiąc, że chyba mało Cię obchodzą uczucia tej
        dziewczyny, bo przecież tak przyjaciółki się nie traktuje ! Mam nadzieje, że
        przejrzysz na oczy i jej pomożesz a nie tylko zostawisz.
        Pozdrawiam.
    • violet_ Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:26
      ludzie w Twojej klasie idealnie opisują ten problem, heloooooł, to odpowiednie
      słówko. oni zawsze wiedzą co powiedzieć.

- lubisz disnej?
      - no.
      - lubisz speed metal?
      - no.
      - lubisz kolor różowy?
      - no.

uwielbiam z nimi rozmawiać!
      • alisou Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:36
        Jeżeli czujesz, że to nie ma sensu, nie rozumiecie się i jesteście zupełnie inne pod względem
        charakteru, to myślę, że lepiej będzie zakończyć przyjaźń, bo bez sensu jest, jak jedna
        drugiej działa na nerwy.

Ty;lko jak jej to powiedzieć, oto jest pytanie. Myślę, że szczera rozmowa z konkretami
        będzie w sumie najlepsza. Zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie dość trudno będzie wziąć ją
        i powiedzieć jj, że nie rozumiecie się najlepiej i nie ma sensu dalej ciągnąć "przyjaźni".
        Jednak zaproponuj jej, że nie musicie od razu być wrogami. Po prostu bądźcie zwykłymi
        znajomymi, odzywajci9e się do siebie, ale nie róbcie sobie wyrzutów te ta druga, ma
        nowych przyjaciół. Jakoś przez to przebrniesz, trzymam kciuki. (;
      • kicaj Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:37
        Ej opamietaj sie myślisz ze jak znalazlas nowe ''psiapsioly'' to jestes lepsza?
        Zastanow sie co robic, masz racje zostaw tamtą dziewczyne nie zaslugujesz na jej
        przyjazn.
    • softy_girl Re: wielki problem!! 06.02.10, 10:36
      Jest nieśmiała . Otworzyła się tylko przed tobą a ty masz ją gdzieś musiała
      sobie w końcu znaleźć nową kumpelę nie ? indifferent Nie możesz mówić że jest taka zła
      bo ona cię lubiła a to ty masz gdzieś to co robi , pomyśl jej na pewno jest
      przykro że się od niej odwróciłaś .
    • dulce1055 Re: wielki problem!! 06.02.10, 11:27
      jak ja byłam w podstawówce to miałam to samo byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami w całej szkole wszyscy nas znali jako psiapasiapy nauczyciele i uczniowie byłyśmy w paczce z 4 chłopców no i my 2 wszędzie chodziłyśmy razem ale wszystko się zaczęło psuć ja przeszłam do grupy dziewczyn i tych sławniejszych w klasie a ona została sama siadała z kim popadnie w ławce nie wiedziała z kim ma się kolegować pewnego dnia na lekcji ktoś rzucił liścik do mnie i okazało się że to ona a ten liścik napisały dwie dziewczyny z naszej paczki potem ja to przeczytałam i okazało się że dziewczyny chciały popsuć naszą paczkę i przyjaźń po przeczytaniu liściku nie wiedziałam co zrobić a w tym liściku pisało ''jak myślisz uda nam się popsuć ich przyjaźń ??? no jasne a ty ?? no ja też !! ''
      potem wszystko sobie wyjaśniłyśmy na osobności ja z dziewczynami .........
      one mi powiedziały że chłopcy zbyt mnie lubili i one też chciały tak no i wzięły mnie z litości do swojej paczki ..... ja powiedziałam że nie potrzebuję ich litości i że odchodzę z paczki usiadłam na lekcjach z tą moją przyjaciółką i powiedziałam jej że nigdy jej nie zostawię no i my się stałyśmy wtedy popularne w klasie no i w szkole a chłopcy z klasy wyrzuciły dziewczyny z paczki i błagali żebyśmy my do nich dołączyli ............
      i wtedy nauczyłam się żeby nie chwalić dnia przed zachodem słońca czyli nie chwalić się przyjaciółkami do puki się ich nie pozna dokładnie i ty też tak zrób poznaj je najpierw dokładnie a potem zastanów się z kim się chcesz przyjaźnić ...............indifferentuncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
      • natimiley to jest tak! 12.02.10, 22:13

Ona ma mnie w dupie i nawet dalej to ona pierwsza znalazla se nowe qmpele nie ja!!!! a jak
        ja sobie kogos znalezlam ro ona wielce obronchana !!! przez 3 lata pomagam jej ta
        niesmialosc przezwyciezyc i co??? nic dp chole..!!!!!! i co to ma sens?????? a jak sobie
        chlopaka znalazlam to udawala ,ze mnie nie zna wiec ??? poza tym ja jestm bardzo
        wybuchowa a ona nie !!!!!! i co to jest przyjaciolka????? wiec ja nie jestem ta zla!!!
        • klakierzyca Re: to jest tak! 13.02.10, 19:13
          może ona chce być nieśmiała? mi nic nie przeszkadza w mojej nieśmiałości i nie chciałabym, żeby ktoś pomagał mi ją przezwyciężyć...
    • the_best Re: wielki problem, to ty masz z sobą !!! 13.02.10, 20:16
      nie lubię takich ludzi jak ty,

'nie chcę być jej przyjaciółką,'
      'moje nowe psiapsióły '

omg biedna dziewczyna,
      powinna się trzymać od ciebie z daleka,

może nie pasuje do twojego nowego świata ?
      teraz jesteś taka krejzi i kół,
      a ona jest zbyt nudna ?
      nie jest jak inne słit koleżanki ?
      wolisz popularność, co ?scianasciana

biedna, ale czego chcieć od dzieci,
      miłość i przyjaźń w wieku 12 lat,
      jest nie realna!!
      chociaż na pewno są wyjątki
      to oczywiście zależy od dojrzałości emocjonalnej !!!
      • louise_ . 13.02.10, 20:34
        biedna dziewczyna. po co się z nią w ogóle przyjaźniłaś, jak znalazłaś inne
        'psiapsiółeczki' ? jak coś ci zrobią, polecisz do niej. jak juz napisały inne
        użytkowniczki wielki problem to ty masz z sobą.

to tyle.
        • amela Re: . 13.02.10, 20:42
          i Ty to nazywasz przyjaźnią ? zostawiasz jedną przyjaciółkę , która jest nieśmiała , czy coś i
          lecisz do innych ? no hello . czy to jest fer ? ja nie sądzę , że nie możesz mieć innych
          przyjaciółek , ale na jaki gwint zaczynałaś tamtą przyjaźń skoro teraz jej ` nie lubisz ` .
          pomyśl troszeczkę .
          • zabax3 Re: . 13.02.10, 21:58
            twoja inteligencja mnie przeraża.
            to ty masz problem.
            fajna z Ciebie przyjaciółka skoro znalazłaś sobie nowe ''psiapsióły'' i tą
            zostawiłaś.
            zastanów się czy dobrze postępujesz.
            powiedz jej że jesteś głupia i ta przyjaźń nie ma sensu i to wszystko przez Ciebie.

a nie pomyślałaś o tym ,że ona jest nieśmiała?

miłej nocki <3
            • britneyxd Re: . 13.02.10, 22:08
              zabax3 zgadzam się z Tobą w 100%
    • kardolina Re: wielki problem!! 13.02.10, 22:13
      mam nowe psiapsioly a ona jeszcz
      > e jest
      > obrazona a sama nic nie gada!

obrażona, że masz nowe koleżanki?

Ona ma tylko swoja niby przyjacioleczke co jeszcze

czy ktoś tu nie jest aby zazdrosny? mówisz na nią, a jej szansy na nowe
      znajomości nie dajesz.
      przyjaźniłaś się ze względu na to, że rozmawiała? -,-
      może się zamknęła w sobie? może nie lubi dużo rozmawiac?
      ale nie! przecież przyjaźń polega na tym, że jak nie spełniasz moich
      wymagań, to Cię nie lubię. -,-'
      • duuumi Jeny.. 13.02.10, 22:18
        Jeny, ale z ciebie koleżanka.
        Może ona ma trudna sytuacje rodzinną i dlatego jest taka cicha i przybiita ?
        Może, zamiast znajdowac sobie nowe przyjaciółki powinnas poswiecic jej wiecej czasu ?
        Zastanów się.
      • muszelka Re: wielki problem!! 13.02.10, 22:20
        za bardzo cię nie obczajam . piszesz ,że nie chcesz ,żeby była twoją przyjaciółką ,a później
        się czepiasz ,że jest nieśmiała . może daj jej spokój po prostu i miej ją w dupie i zacieszaj ze
        swoimi psiapsiółami ,a kiedyś Ona popatrzy na cb z góry kiedy tamte cię zostawią . santa
        • sylwek11 Re: żałosne 13.02.10, 22:27
          Nie byłaś jej prawdziwą przyjaciółką skoro teraz znalazłaś sobie nowe.
          Dziewczyno, a gdyby tobie ktoś tak zrobił. ? Zostawił bo wolał kogoś innego ?

Żałosne
    • decode Re: wielki problem!! 14.02.10, 12:54
      nie no, ludzie, my tu jej mamy pomóc, a nie na nia jeszcze nawalać, nie?
      powiedz jej tak - słuchaj, weź się w garść czy coś, bo sama widzisz, nikt Cie nie lubi nie
      szanuje Twojego zdania, mówie Ci to jako Twoja przyjaciółka, zrób coś z tym, otwórz sie
      na świat wink i już.
      Moja przyjaciółka też miała ten problem, że była nieśmiała, ale teraz bardzo sie zmieniła,
      zaprzyjaźniłyśmy się z innymi ludźmi, tworzymy 'paczke' razem.
      Dużo rzeczy się zmieniło i ludzie też potrafią się zmienic wink
      pozdrawiamkiss

aa ps. a tą agatke to olej.
    • light Masz problem... 14.02.10, 13:01
      Bo nie wiesz, co to JEST przyjaźń.
      • klaudencja Re: Masz problem... 18.02.10, 17:17
        dziewczynko, niech Cię rodzice zabiorą do lekarza... "psiapsióły" tylko idioci w
        tych czasach używają takiego wyrażenia.
    • blondzia Re: wielki problem!! 18.02.10, 17:20
      Też mam koleżankę która mało mówi jakaś dziwna jest we wszystkim tongue_out
    • kamila_1355 ej,ja mam dla Ciebie radę...wejdź tu wejdź tu. ;p 18.02.10, 17:24
      wiesz co? czy ty wiesz co to jest Wielki Problem? bo jak narazie to w tym wątku go nie
      widać. xd i wiesz gdzie mam Twóją psiapsiółkę i Ciebie..? najprawdopodobniej się
      domyślasz,więc nie będę komentowac. ;d
    • kociara125 Re: wielki problem!! 18.02.10, 17:27
      jak można być czyjąś przyjaciółką a potem czuć że się nią nie jest?! tss...;//// żal.
      powinnaś pomóc się jej otworzyć a nie jeszcze bardziej ją dołować!!!!!! tym bardziej skoro
      BYŁAŚ;/// jej przyjaciółką. żal mi cie!!!!! jesteś po prostu fałszywa!!!! to tak wygląda że jak
      reszta jej nie lubi to ty też przestałaś;////shockscaredshockuncertain
    • soulik. Re: wielki problem!! 18.02.10, 17:36
      yy..ee.. lol. big_grin
      Tak szczerze.? Powiedz jej co myślisz. Może i się obrazi ,Ale przynajmniej będzie wiedziała
      że Ty jej już nie lubisz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka