zmayslona13 Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 06.02.10, 18:51 W tv mówili (jeśli cię to pocieszy), ze osoby ponieżej 13-nastu lat nie mogą być obciążone odpowiedzialnością, a młodzież powyżej 13, ale taka, która nie ukończyła 18, także nie może być wezwana przed sąd, jeżeli zarejestrowała i używała strony bez zgody rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 06.02.10, 18:56 rada na przyszłość: nie dawac prawdziwych danych osobowych! Odpowiedz Link Zgłoś
katu Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 06.02.10, 19:04 ja ściągam z : www.mp3.teledyski.info i tam nie trzeba mieć konta . Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. ALE JAK..? 06.02.10, 19:53 Jak mogą cie podać do sądu? Przecież ich by się też uczpeili bo rozprowadzają nielegalnie filmy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 06.02.10, 21:09 słyszałem o tym, ale nie mam pojęcia co robić ; p Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 07.02.10, 13:17 nie podbieraj nic więcej z tego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 07.02.10, 14:07 Było tak : Byłam u babci nudziło mi się wzięłam gazetę "Chwilę dla Ciebie " i tam pisało o pobieraczku że oszukał duużo osób ... i tam było o takiej kobiecie co powiedziała że nigdy im nie zapłaci .. Wróciłam do siostry i powiedziałam żeby się tam nie rejestrowała bo potem będzie trzeba płacic ... A ona powiedziała że wczoraj się tam zarejstrowała ... I szybko przeczytałyśmy jak usunąc konto było trzeba w ciągu 10 dni napisac do nich mejla albo drogą pocztową rezygnacje .. ufff .. zdążyłyśmy w ostatniej chwili i nie musiała płacic ... Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 słyszałam w tv 07.02.10, 16:02 pobieraczek tylko straszy ludzi, nie ma żadnych spraw na drodze sądowej o wyegzekwowanie należności ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 .! 09.02.10, 16:50 a ja na szczęście nie pobieram plików ze stron internetowych prócz chomikuj ęd youtube. ;d po to się ma programy p2p. Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel Re: Pobieraczek.pl - Wezwanie przed sądowe.! 09.02.10, 21:01 moja kol. tak miala zignoruj to!!! mówili o tym w tv Odpowiedz Link Zgłoś