amela 06.02.10, 15:34 najciekawsza książka o miłości jaką czytałyście ? ; DDD . moja to chyba intruz <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristen0005 Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:52 Zmierzch :] ale intruz tez fajny Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:40 O miłości mówisz... Raczej nie czytam takich głównie o miłości tylko z jakimś tylko miłosnym wątkiem. Moją ulubioną książką jej w tej rubryce 'Plotkara'. <: Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:47 zmierzch? o miłości owszem ale przesłodzonej. nie ma takiej. nie lubię zbytnio książek o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_fan Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:44 tak samo jak koleżanka alisou kocham Plotkarę, Dziewczynę Super, Top Modelkę... mam mnóstwo ulubionych, bo kocham czytać xD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:47 mhm , saga zmierzch teeż oczywiście ; -d Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:47 Nie stety nie czytam romansideł.... A wogóle to polecam cała serię "Opowieści z Narnii" Przeczytałam chyba ze 2 razy [ok 890 str. cała seria ] Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:48 Ja raczej nie czytam książek o miłości, ale z wątkiem miłosnym. W sumie to chyba do tej kategorii można zaliczyć książkę "Świat nocy" (co prawda podzielona jest ona na trzy różne historie), ale każda ma wątek miłosny. W takim razie wybieram "Swiat nocy". Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:55 zrób mi jakąs krzywdę. ciężko cos o tym powiedzieć, trzeba przeczytać. niesamowite. i niebanalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:55 zona podroznika w czasie xd ma w sobie ten romantyzm xd jest swietna xd Odpowiedz Link Zgłoś
anytram Re: książka ; -dd . 06.02.10, 15:57 no oczywiście zmierzch ale intruz też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:02 tak jak czekoladka - świat nocy . a ulubiona z tego historia to rachel i quina . aach , piękna ksiązka polecam jak najbardziej jak ktoś kocha czytać. też są wampiry ale inne niż w zmierzcchu bo tam to takie przesłodzone . xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:17 jakoś nie lubię książek o miłości. ale jak mi się trafi taką przeczytać to wszystkie są na równi :p Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:23 Pamiętniki Wampirów, cała seria, bo mówi o miłości do 2 braci i o tym jak trudno wybrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mika292 Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:32 Wiecie, mogłybyście być trochę bardziej ambitne, bo widzę tu prawie same "Zmierzchy". Ta książka jest tak głupia, że nie wiem w ogóle jak ja zdołałam ją przeczytać... Dla mnie najpiękniejszą i w ogóle książką o miłości jest "Dziwna jesteś, Karolino" Marii Ziółkowskiej. Jeżeli chcesz przeczytać jej recenzję, zapraszam na www.recenzenci.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:37 Nie ma takiej. Blee z tej miłości już zaczynam rzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:39 racja, Intruz wymiata. no i Zmierzch. a poza tym to nie wiem, nie lubię takich książek. kiedy nie ma połączenia z fantastyką raczej nie ruszę. gustuję w czymś typu HP, a książki Meyer przeczytałam przez tę fantastykę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: książka ; -dd . 06.02.10, 16:45 hm , zdecydowanie Zmierzch .. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: książka ; -dd . 06.02.10, 17:10 Nie czytam książek miłosnych... preferuję fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
emo_kitty Re: książka ; -dd . 06.02.10, 17:25 Pamiętniki Wampirów [w części "Szał", gdy Elena umarła, rozryczałam się jak dziecko . !] Intruz . [ahh . . . ten Ian jest taki opiekuńczy i słodki. . . ;*] Marina . [ również płakałam, gdy Marina zmarła. Chociaż nie doszło do gorących pocałunków to i książka w 2/3 o miłości . . . ] Zmierzchu do tej listy nie zaliczę. Nie lubię tej miłości Edzia i Belli. Wgl. nie lubie ich, ale całą sagę kocham. Czytałam ją ze względu, że jest tam Alice i Jazz. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: książka ; -dd . 06.02.10, 17:18 Paullina Simons- "Jeździec miedziany" , "Tatiana I Aleksander" i "Ogórd letni" te dwie ostatnie sa kontynuacją pierwszej polecam jest boska troche gruba ale bardzo dobrze i szybko sie ja czyta;0 Odpowiedz Link Zgłoś