honeybunnyx333 Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:32 rodzeństwo w domu niestety mam. Młodszego braciiiszka. A różnica wieku, między nami to 7 lat. xD Spora ... Czasami, a wręcz zwykle mnie denerwuje. Ale to urok braci. ; ) Nie no, czasem jest spoko, i wiem że jak bym go nie miała to było by mi go straaasznie brak. Dlatego nie narzekam. ; ) A jeżeli chodzi o pytanie, czy lubię dzieci? Hm. ... Jak na razie nie jestem pewna mojego zdania, bo wszystko się może zmienić, ale póki co to nawet nie mam zamiaru mieć własnych dzieci. xD Do macieżyństwa mi nie śpieszno. ;D Za pewnie, zmienię zdanie prędzej czy później, ale póki co... ;d Ogółem dziećmi za bardzo nie przepadam. x/ Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:33 nienawidzę, jejku, wkurzają mnie, ale nieraz jak sobie tak myślę, to nie mogłabym żyć bez mojej siostry c; Odpowiedz Link Zgłoś
agacia694 Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:34 Nieznoszę dzieci. Szczególnie tych rozwydrzonych. Są irytujące i mają głupie pomysły. Rodzice zawsze ich bronią, a strasze zawsze dostanie za dwoje. "Ty jesteś starsza, powinnaś być mądrzejsza". To ich standardowa śpiewka. Wiem, bo mam młodszą siostrę, a moja mama ma firmę, która, że się tak wyrażę ma z nimi kontakt. Kiedyś lubiłam dzieci, ale przez tą firmę mi zbrzydły. Co z tego, że też kiedyś taka byłam. Ważne, że z tego wyrosłam. Doskonale Cię rozumiem i szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:37 o m g! ja też nie znosze małych dzieci! działają mi na nerwy... wszystko muszą mieć i wszystko jest ich! nawet jeśli nie jest to i tak jest ich ; p małe dziecko to tylko udręka . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:37 Ogółem to lubię dzieci, ale jak jest takie upierdliwe i zadaje tylko jedno pytanie 'a po co?' to nie jest miło. T.T Odpowiedz Link Zgłoś
matitka Jak tak można ??!! 09.04.10, 20:50 Nie rozumiem cię. Twoja siostra może być wkurzająca itp, ale bez przesady. Jak możesz jej nie kochać? Ja mam o 5 lat starszego brata (17 lat) i często mnie wkurza, jak się żadzi albo coś, ale go kocham, lubię z nim rozmawiać itp. Nie wiem czy jest jakaś osoba (oprócz ciebie), która nie kocha swojego rodzeństwa. Z nim jesteś przez całe życie, tworzycie taką więź. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:53 Zależy też w jakim wieku... Dzieciaki do 6 lat mi nie przeszkadzają. Czasem są nawet śmieszne, i fajnie się z takimi pobawić [mój brat ma 5]. Ale od 6 wzwyż, te z nauczania początkowego, są najczęściej nie do zniesienia... Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 20:59 Uwielllbiam , ale w wieku od roku do pięciu lat. Starsze są już wkurzające. Rodzeństwo mnie nie wkurz ponieważ to ja jestem najmłodsza , a pomiędzy moim naj starszym bratem a mną jest 15 lat różnicy (wiem wiem bd xd).Teraz to oni już mają własne dzieci i uwielbiam spędzać z nimi czas ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 21:18 Mam rodzeństwo, nie mam nic do maluszków. Tak wgl to dzieci same się do mnie lepią i mnie lubią, sama niewiem za co. Może mam wrodzony instynkt macierzyński? ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Lubicie DZIECI?? 09.04.10, 22:14 Nie za bardzo , to one same do mnie przyczłapują xDDD idę ulicą i co chwila jakiś bachor się do mnie szczerzy . : / to wkurzające xD sama mam w domu 5 letniego brata . czasem jest OK , ale zaznaczam- C Z A S E M : - p Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 15:55 kocham dzieci. zwłaszcza takie z którymi można już porozmawiać, takie małe brzdące :3 i zazdroszczę wam, bo chciałabym mieć rodzeństwo. ale niestety - moi rodzice o mnie nie pomyśleli... -,- Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna. Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 16:03 Zależy. ;] Mam w domu prawie 10-letnią siostrę. Jezuu, masakra. Takie głupie dziecko ;/ Tylko by się bawiło w koniki, pieski i kotki. Ale mam też kuzynkę w wieku siostry. Często się widujemy,więc powinna mnie wnerwiać. Ale tak nie jest. Olka (kuzynka) jest jedynaczką i jest trochę dojrzalsza psychicznie niż Julka (siostra). Uwielbiam natomiast dzieci <6 lat. Są takie słodkie . Pomagam tacie (jest nauczycielem informatyki) właśnie w prowadzeniu zajęć inf. z 5-latkami i jest super. Mam też rok młodszego brata, ale jego traktuję trochę inaczej. Nie jak brata, raczej jak kumpla. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 16:03 ja mam brata ma 10 lat i tez czasami jest nie znośny, ale ja lubię dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 16:03 `.Nie, nie za bardzo.Dla mnie dzieci nie są wcale słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas o.o 10.04.10, 16:10 Mam identycznie! Też mam 5-letnią siostre i też zachowuje sie tak samo jak twoja siostra Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: o.o 11.04.10, 22:33 aliciajonas napisał(a): > Mam identycznie! Też mam 5-letnią siostre i też zachowuje sie tak samo j > ak twoja > siostra hah no to mamy coś wspólnego i współczuje Ci, bo wiem jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
orbit hyhh.. 10.04.10, 16:20 ja tak pół na pół.. mam 7 letniego brata. Rządzi, sie i wgl to co Twoja siostra. Ae takie 2 letnie dzieci to kocham *_* Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 _______ 10.04.10, 16:23 nie mam młodszego rodzeństwa, ale nawet lubię małe dzieci dlatego, że się z nich nabijam xD w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: _______ 10.04.10, 16:29 wkurzają mnie małe bachory,są jak wrzody na tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
martyniuuk Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 16:36 Ja mam STARSZEGO brata, więc nie wiem jak to jest opiekować się młodszym rodzeństwem. Wiem tylko jak jest to opiekować się kuzynem. Jest w dodatku jedynakiem. Mama na niego nie krzyczy, kupuje co tylko chce, bo jak nie kupi mu się tego to on zaczyna wrzeszczeć. Rozpieszczony bachor. Oczko w głowie cioci. Ale czasem bywa słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
romady lubicie dzieci ? 10.04.10, 16:44 nie mam głupiego rodzeństwa . mam rodzeństwo, nie głupie . brata, który ciągle mnie wkurza, ale i tak go kocham . : p Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Lubicie DZIECI?? 10.04.10, 20:09 ja uwielbiam:] można się z nimi pobawić i są takie słodkie mam tylko starszą siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn kocham dzieci! 11.04.10, 22:18 Mam 5letniego brata, który też mnie denerwuje ale go kocham.. Bardzo często i długo przebywam z dziećmi, mam do nich podejście i potrafię się z nimi bawic, ich uśmiech to najcudowniejsza rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
miley22333 Re: Lubicie DZIECI?? 30.04.10, 18:01 po 1. to my jesteśmy też DZIEĆMI. więc jak mam siebie nie lubić ? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Lubicie DZIECI?? 12.04.10, 15:09 Nie lubię dzieci w wieku 0-3 lat. Później już tak. Mam 6-letnią siostrę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Lubicie DZIECI?? 12.04.10, 21:10 lubie dzieci .... są słodkiee ... ;d takie małe co chodzić jie umieją . ;D mam 8 letnią sister i 5 letniego brothera xdd Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Lubicie DZIECI?? 12.04.10, 22:12 brr. nie..tylko jedną moja mała sąsiadeczke ..och jaka Ona slodka Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Nie. 12.04.10, 22:15 Nie lubie osob wymagajacych opieki, wrzeszczacych, ktorych jedynym argumentem sa slowa "bo ja chce". Ave. Odpowiedz Link Zgłoś