siem_sciem 07.02.10, 19:21 hy mam problem. kocham ale nie potrafie być w związku;/ czy to normalne? pomocy;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thuskawka Re: Nie wiem 07.02.10, 19:33 jak ten ktoś nalega to powiedz ze jeszcze nie jestes gotowa . Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:34 dziewczyno ty masz dopiero 13 lat , na razie nie jesteś gotowa na prawdziwy związek Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:36 sądzę że jeszcze nie dorosłaś do związku i pewnie czujesz się nieszczęśliwa zerwij z nim i korzystaj z życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saara Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:36 mam dokładnie tak samo... ) ja na dodatek nie moge o nim zapomniec i on tez. jeśli jesteś nienormalna to ja też, nie przejmuj się D Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:38 zaraz rozwiąże twój problem: masz 13 lat miłość w twoim wieku nie istnieje dlatego nie umiesz kochać.; ) jak bedziesz starsza to Ci przejdzie. i jesteś normalna nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
adusia369 jestem nienormalna? 07.02.10, 19:37 Kurczę,ja mam taki sam problem.Jestem po uszy zakochana w pewnym chłopaku i pomimo wielu rozmów na ten temat (on czuje to samo) to nie potrafię być z nim. Nie nadaję się do tego,może jeszcze nie dorosłam,moim zdaniem to przyjdzie z wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:37 Mam taki sam problem co ty... Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:37 W tym wieku jest to całkowicie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:40 nie, nie jestes nienormalna. nie dorosłas jeszcze po prostu do zwiazku. ty masz 13 lat, a ja 15. i wcale nie mam potrzeby wiazania sie na stałe. to nie jest dobre w tak młodym wieku. moze ci sie wydaje ze kochasz, ale to tylko zauroczenia. to minie. po prostu minie. nie zadreczaj sie jestes jka najbardziej normlana, mozesz miec tak jeszzcze przez kilka lat. myśle ze to po prostu wstyd. kiedys przejdzie, jesli naprawde sie zakochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:43 Po prostu nie jesteś gotowa i nie chodzi tu o wiek. Każdy dojrzewa w swoim tempie i tyle. Jak na razie daj sobie spókój ze związkami, co nie znaczy, że nie możesz się spotykać z chłopakami. Nie musi to być po prostu randka, na luzie i bez zobowiązań też możesz z nimi romawiać Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: jestem nienormalna? 07.02.10, 19:48 nie nie jesteś nienormalna poprostu kochasz ale nie jesteś jeszcze przygotowana na związek... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 jesteś za młoda 07.02.10, 20:07 nikt, kto ma 13 lat, nie jest gotowy na związek, no wybacz c(: jak byłam w Twoim wieku, a nawet starsza to też byłam zauroczona kilka razy, a potem jak już przyszło co do czego to nie potrafiłam się bardzo zbliżyć/ normalka Odpowiedz Link Zgłoś
grafka Yh. Kolejne dziecko żalu. 07.02.10, 20:21 Potrafisz kochać.? Pff..ciekawe jak. Miłość to nie zauroczenie kochanie. Kazdy ma indywidualny tok dorastania, więc nie zwracaj uwagi na posty typu: 'dopiero jak będziesz miała 17 lat'.. Jedni szybciej dojrzewają uczuciowo, inni wolniej. Ty najwidoczniej jeszcze nie dorosłaś. Powstrzymaj się od związków jakiś czas i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: Yh. Kolejne dziecko żalu. 08.02.10, 15:16 no tak masz rację nie chodzi mi o obecną sytuację tylko np miałam chłopaka jeden jedyny raz i co? hy , zerwałam z nim po 2 godzinach , wiedziałam że to nie fair ale dręczyły mnie nie wiem co? może wyrzuty sumienia. nie wiem z jakiego powodu a chłopaków traktuję jak kumpli nie że do nich startuję na okrągło czasami zdarza mi się przyznam racje nie zakochać a zauroczyć ale nie chcę już podrywać ich tylko wolę poczekać aż to minie dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś