funnygirl Re: pierwszy raz 25.02.10, 12:53 mam dopiero 13 lat, nawet sie jeszcze nie całowałam;P wiec o pierwszym razie mowy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: . 25.02.10, 16:35 co cie to wgl. obchodzi ? -,- NIE , ale nawet gdybym miala to juz za soba nie powiedzialbym Ci ! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: pierwszy raz 25.02.10, 20:21 Oczywiście,że nie -_- Ale.. nawet jak, to jest sprawa intymna.. i nikt Ci nie będzie o tym opowiadać! -_- Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: pierwszy raz 25.02.10, 20:19 wszystko jest dla ludzi, ale uważam, że dziewczyny goszczące na kotku ( mniej więcej w wieku od 11 do 16 lat ) nie są psychicznie przygotowane do pierwszego razu i nie powinny tego robić pod wpływem presji. do tego mam jeszcze sporo czasu. kwitując - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: pierwszy raz 25.02.10, 20:30 czy ty uważasz że dziewczynki w wieku 11 - 12 lat już to robiły i może jeszcze Ci tu to opiszą ? Jeśli tak to się mylisz. A może pochwal się czy ty to masz za sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
brothers_ Re: pierwszy raz 25.02.10, 20:29 Na prawdę myślisz ,że ktoś kto już to robił będzie tu o tym pisał ? I w dodatku zwierzał się jak było ? Sorry ,ale chyba pomyliłaś strony . Pisz coś takiego gdzie indziej tu siedzą nastolatki w wieku ( 10-17lat) większość to 13-14-15 . Nie sądzę ,że to jest odpowiedni wiek na przeżycie swojego pierwszego razu . Mam wrażenie ,że chcesz na siłę dorosnąć lub masz nie stosowne towarzystwo i próbujesz zabłysnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: pierwszy raz 25.02.10, 20:36 hahahahaha . yes, mam za sobą mam 6 dzieci niestety wpadka. żaall . ;xxx Odpowiedz Link Zgłoś