truuu 10.02.10, 20:18 A więc mam rozdwojone końcówki. Czy macie może na to jakiś domowy sposób? PS. Szukałam, nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temptation Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:20 Obetnij je a nie idź to fryzjera Fryzjer zetnie ci z 2 cm włosów bo on uważa to za końcówki . ja sobie sama obcinam kiedy moje kłaki tego potrzebują ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:21 Dobra, dzięki, może skorzystam, ale jeszcze się zastanawiam, bo mam dosyć krótkie włosy [ do ramion nawet nie całkiem dosięgają]. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:23 Podetnij je . więcej pomysłów nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 14:53 mi też się rozdwajają końcówki. więc chodzę do fryzjera na podcinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:22 podetnij je sobie sama (pod warunkiem, że masz cieniowane włosy, bo jak proste to nie próbuj - możesz je tylko zepsuć . ;D) fryzjerka za to weźmie kasę i zetnie więcej niż byś chciała, a samej sobie to wiesz jak . spróbuj. ; P Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczta13 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:25 Miałam kiedyś z tym problem...Ale zniknął razem ze scięciem włosow... Najlepiej podciąc Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:32 Najlepiej iść do fryzjera,tak jak dziewczyny pisały i kupić sobie serum do zniszczonych końcówek np w avonie Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 13:04 Też mi nawet nie sięgają do ramion i mam juz rozdwojone to używam teraz takiego szamponu do rozdwojonych i takiego psik psik ^^ I w sobote siostra mi ścina , może mama lub siostra niech Ci zetną, bo fryzjera nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:28 zgadzam się z tempatation ,ja mam i tak cieniowane ;/ ale wiem że są różne preparaty żeby się tak nie rozdwajały ,ale niestety nie wiem jak się nazywają ,ale słyszałam od kolerzanek że używają takich musisz popytać ... Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 ;p 10.02.10, 20:30 na pewno musisz je podcianć itp. moze tez jakis specjalny szampon i idz do fryzjera ;p Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:35 Tylko nie idź do fryzjera. Jak fryzjerowi powiesz, żeby obciął Ci końcówki, to on Ci pół włosów wytnie. Najlepiej sama chwyć ostre nożyczki i obetnij same końcówki. Ale pamiętaj, żeby te nożyczki były ostre, bo ja weźmiesz tępe, to poniszczysz sobie jeszcze bardziej włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
3dysia Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:50 Wcieraj w końcówki jedwab do włosów mi to bardzo pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:58 nie znam sposobu a tez mi się rozdwajają Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 20:59 kup se szampon na włosy słabe i łamliwe . pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Rozdwojone końcówki. 10.02.10, 21:21 Obetnij włosy, jedyny sposób. Wszystkie preparaty to pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Rozdwojone końcówki. 14.02.10, 22:24 na poczatku musisz obciac zniszczone koncowki. Kup sobie jedwab do wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Rozdwojone końcówki. 14.02.10, 22:50 Tak- obciąć łosy, albo chociaż podciąć końcówki . Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ . 15.02.10, 08:38 idź do fryzjera. ja jak mam rozdwojone końcówki, chodzę i to mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 12:51 jakieś odżywki albo specjalne szampony. albo poprostu podetnij końcówki pozdrawiam cię Kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
lalelaleczka Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 13:02 na rozdwojone końcówki to tylko fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 13:08 hmmm moze uzywaj duzo odzywki i nie przesuszaj wlosow. moze to pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
oola . :] 23.02.10, 13:10 zniszczone końce najlepiej obciąć. nie masz dobrych nożyczek? zaczekaj z tym do wizyty u fryzjera. tymczasem wmasuj w końcówki odżywkę (np. odbudowującą, z kompleksem witamin, nivea. ok. 10 zł) lub wosk fryzjerski. zmatowiałe końcówki będą mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ Re: Rozdwojone końcówki. 23.02.10, 13:13 Ja nie mam. Ale najlepsze jest częste podcinanie końcówek, odżywka (jeśli ma się tłuste włosy, to najlepiej na same końcówki). Jest wiele domowych sposobów, najlepiej poszukać w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alexd Re: Rozdwojone końcówki. 24.02.10, 00:26 y. wiesz jedyną możliwą rzeczą jest podcieńcie końcówek;]. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_ Re: Rozdwojone końcówki. 24.02.10, 16:09 robisz zawijasek z włosów (chudy) i obcinasz odstające - dziła - mówię ci Odpowiedz Link Zgłoś