staceyann 11.02.10, 20:02 Co sądzicie o tym musicalu? Oglądaliście? Ja uważam, że był świetny, a kilka piosenek stamtąd zagościło na moim ipodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staceyann Re: Nine 12.02.10, 18:41 Musical jest o reżyserze, który pracuje nad filmem i brak mu weny twórczej (to już 9 film reżysera- stąd pewnie ta nazwa)- zdjęcia są za kilka dni, a on nie ma pomysłu na scenariusz. Guido (to ten reżyser) ucieka z konferensji prasowej by zaszyć się w nadmorskim pensjonacie i odpocząć. Ale jego tropem idzie pół wytwórni Cineccita (jakoś tak się to pisze) i różne kobiety np.żona, kochanka, dziennikarka itp. Facet kręci z nimi wszystkimi, przywołuje sobie dziecięce wspomnienia (tu pojawia siE Saraghhina- Fergie, która świetnie śpiewa Be Italian).Nie chcę za bardzo wam opowiadać, bo może ktoś zechce obejrzeć sam i o wszystkim się dowiedzieć, nie chcę zabierać frajdy z oglądania, ale musical bardzo fajny, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Nine 13.02.10, 00:28 chciałam iść, ale mama mi nie pozwoliła i sama poszła ;c mówiła, że to szajs dla facetów, którzy potrzebują nakierowania na dobrą drogę. ale ja i tak sobie obejrzę, bo jestem ciekawa jak się spisali aktorzy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Re: Nine 13.02.10, 00:39 Mi się też podobał. Trochę smutny, ale i tak był warty obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: Nine 13.02.10, 08:21 Ja tam wole filmy typu '2012' lub 'Oszukać przeznaczenie', ale widzę, że ten cieszy się dużą oglądalnością, więc może oglądnę Odpowiedz Link Zgłoś
umc Re: Nine 13.02.10, 10:02 ja uważam, że był taki sobie. Nie za rewelacyjny. Ale kilka piosenek było naprawdę dobrych najbardziej podobała mi się FERGIE Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Nine 13.02.10, 11:11 niestety nie oglądałam ale słucham piosenek z tego musicalu Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Nine 13.02.10, 11:13 nie oglądałam . ale słyszałam , że jest do bani . Odpowiedz Link Zgłoś