castiela 12.02.10, 11:21 Może taki wątek już wystąpił. Jaka jest Wasza ulubiona postać z serialu Słoneczna Sonny? Ja lubię Sonny oczywiście, a poza tym ubóstwiam Chada xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Słoneczna Sonny 12.02.10, 11:27 tego blondyna i tą blondynkę nie wiem jak się nazywają Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Słoneczna Sonny 12.02.10, 15:01 Taa ja tez kocham wszystkich ;/ Jełśi już to Zora,ale tak to nikt bo uważam.iż serial jest bez żadnej głębi i przesłania. nIe ma z niego żadnego morału. no i jeszcze ta "piękna" Demi Lovato i ten jej zabójczy usmiech ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Słoneczna Sonny 12.02.10, 15:15 czada ! wczoraj - ''to ten pajac mi telefonu nie oddał?!'' boska minkę zrobił ;D Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Słoneczna Sonny 12.02.10, 15:18 Nie lubie tegoserialu, bo jest na przymus śmieszny... Ale czasem jak nic nie ma to oglądne. I naj lubie Chada Dylana C. Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Słoneczna Sonny 12.02.10, 15:19 nie lubię tego serialu. nie lubię Demi. nie lubię nikogo ze Słonecznej Sonny. Odpowiedz Link Zgłoś