Dodaj do ulubionych

" Anty Walentynki " .

12.02.10, 17:46
Wy i to wasze " Anty Walentynki "
Jesteście nie do zniesienia .
Wszędzie rozgłaszacie tylko :
- Walentynki są do kitu ...
- Po co ten dzień ?
- Szkoda dnia ...
etc .
A mówicie tak tylko dlatego że nie macie tej
drugiej osoby .
14 luty - Walentynki - to dzień zakochanych .
Jeśli może być Dzień Czystego Biurka
albo Dzień Kawy to czemu nie dzień
poświęcony miłości , która jest w życiu
naprawdę ważna . A bynajmniej
ważniejsza od kawy .
Mówcie co chcecie , dawajcie do kasacji ...
Nie obchodzi mnie to .
Mam nadzieję ze na Kotku są jeszcze takie
osoby które to przemyślą .
Albo przynajmniej przestaną komentować
dzień Walentynek i psuć miły
nastrój innym osobom .
Obserwuj wątek
    • cukiereczek. Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:50
      zgadzam się w 100% ,, to że ktoś nie znalazł swojej tzw, "drugiej połówki" nie
      znaczy że ma innym psuć ten dzień ,,
      • pffy Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 07:57
        Ja jeszcze nie znalazłam swojej 'drugiej połówki' i uważam, że Walentynki to
        bardzo radosne Święto. smirk
      • twilight_6 Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:36
        nie no lepiej ja się zapytam ile jeszcze będzie takih durnowatych wątków o
        walentynkach??!!!
        to już chyba conajmniej 50!!
        zaśmiecacie forum!!
        ja nie lubie walentynek i już i nie dlatego że nie mam chłopaka ;/
        nawey nie chcę mieć chłopaka!!!

po prostu inni nie lubią tego nia i już a wy im nie będziecie rozkazywać!!!!!!!!!!
        czerwony kosz bo za dużo wątków o walentynkach!!!
    • koralowa Walentynki są do dupy;33. 12.02.10, 17:50
      `.Zgadzam się w zupełności ;33
      szajbusy walentynkowe są wszędzie !
      `.ouchh starsznee !
      będą mnie straszyć w nocy !
      grrr...
    • wiola7767 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:52
      Ja osobiście nieprzepadam za Walentynkami, ale nie mówię, że ten dzień jest bezsensu,
      niektórzy czekają na 14 lutego, aby przekazać komuś swoje uczucie. Tak też jest ze
      mną big_grin nigdy się w to nie bawiłam, ale w tym roku wysłałam kartkę do D. smile samo
      uczucie, że "wyznałam" mu to (oczywiście się nie podpisałam... wink) jest fajne smile
      • panna_muminkowa Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:56
        Ja nie mam nikogo , ale i tak Kocham walentynki.
        i cieszę się , że inni przynajmniej mogą obchodzić to święto z ukochaną osobą.
        i zgadzam się , takie osoby tylko humor psują.
      • panna_muminkowa Re: " Anty Walentynki " 12.02.10, 17:57
        Ja nie mam nikogo , ale i tak Kocham walentynki.
        i cieszę się , że inni przynajmniej mogą obchodzić to święto z ukochaną osobą.
        i zgadzam się , takie osoby tylko humor psują.
    • jane_ Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:55
      mnie to śmieszy, bo z jednej strony mamy tych 'oh, walentynki', święty dzień, misiaczki, serduszka, świętowanie, miłość.
      z drugiej - walentynki są głupie, miłosć trzeba okazywać sobie codziennie a nie tylko jednego dnia itp itd,

nikt nie umie podejść do tego z dystansem. to smutne.
      • wyobraznia Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:58
        walentynki są smutne , jeśli raz na rok się ma okazywac miłośc ...
        to wtedy to jest wręcz żałosne .
        mam `drugą osobą` i mnie te walentynki kulka obchodzą ; - )
      • ashleyka19 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:59
        zgadzam się z tobą ,jak ktoś nie ma z kim świętować to poprostu tak piszę .
        jeszcze na kotku są same nastolatki ,a to okres głównie sercowych spraw
        ,złamanych serc itp .
        ja mam z kim świętować ,ale to jest strasznie wkurzające jak ktoś tak piszę bo
        to wygląda jak by ta osoba była załamana ,pesymistycznie nastawiona do
        wszystkiego i wgl ;/sciana
      • jo. Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:02
        jane_ napisał(a):

> mnie to śmieszy, bo z jednej strony mamy tych 'oh, walentynki', święty dzień, m
        > isiaczki, serduszka, świętowanie, miłość.
        > z drugiej - walentynki są głupie, miłosć trzeba okazywać sobie codziennie a nie
        > tylko jednego dnia itp itd,
        >
        > nikt nie umie podejść do tego z dystansem. to smutne.

Prawie to samo chciałam powiedzieć, nie zgadzam się ze zdaniem, iż "miłość
        trzeba sobie okazywać codziennie a nie tylko jednego dnia". A kto powiedział, że
        tylko w Walentynki mówimy drugiej osobie "kocham cię"? Jest to po prostu dzień
        dla zakochanych. Niektórym to po prostu dodaje trochę odwagi, aby wyznać
        obiektowi swoich westchnień miłość.
      • olgx @jane. 12.02.10, 23:36
        wiesz, masz racje, miłość trzeba okazywać każdego dnia, a nie tylko 14 lutego.
        • secrets Re: @jane. 13.02.10, 11:41
          zgadzam się z jane .
    • kardolina Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 17:59
      > A mówicie tak tylko dlatego że nie macie tej
      > drugiej osoby .

Kim Ty jesteś by mówic mi dlaczego nie toleruję walentynek? co Ty możesz o mnie
      wiedziec? gó.... tak, uważam, iż walentynki są do kitu bo to wg mnie płytkie
      święto. czemu w ten dzień ma się bardziej okazywac miłośc? jest jakaś zasada, że
      w walentynki ludzie mają kochac się bardziej? -,-
      • kardolina Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:00
        oczywiście skasowali mi wyraz -,- miało byc `gó.wno`
        • igusiaaa Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:04
          Walentynki są fajnie dla osób, które mają partnera...
          Ale uważam, że swoje uczucia powinno okazywać się codziennie, a nie tylko 14
          lutego ...
          To trochę wkurzająca, gdy jakaś panienka zachwyca się tym, że dzisiaj dostała
          misia od swojego chłopaka... No ok. miły gest...
          Ale w normalny dzień mogłaby sobie o takim czymś pomarzyć...
          • sysiek4444 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:08
            Nooo , racja .
            Nie mam chłopaka , ale nikomu się nie żale ... i mi dobrze . ^
            • sunshine.123 Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:17
              Zgadzam się. ja teraz nie mam chłopaka, ale uważam, że Walentynki to bardzo
              ważne, piękne święto. A te dziewczyny które teraz rozżalone wypisują, że nie
              znoszą Dnia Zakochanych, gdy nie będą już singlami, pewnie zmienią zdanie.
          • katty.klee " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:09
            Znaczy , ja nie mówię
            że jak ma się chłopaka
            czy dziewczynę to powinno
            się jej okazywać miłość tylko w Walentynki .
            Nie nie .
            Tylko to już jest inny temat ; pp
            Dlatego o nim nie pisałam .
        • holiday Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:08

A walentynki są fajne!
          Daje się prezenty.
          Innym, samemu się dostaję.

Od przyjaciół, radocha jest zawsze . xD
    • mydeafsenses Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:08
      a ja np mam z kim je spędzić ale ich nie lubie.;p
      • lady_cat Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:10
        to jest żałosne, że ludzie daja sobie tylko 14l utego prezenty i mówia, jak to się kochają .
        c; to normmalny dzień, jak i reszta. a z chłopakiem nie można sie poprzytulać jutro, trzeba
        w niedzielę . ?
      • anaj Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:17
        Ja nic nie mam przeciwko temu dniu... i też mnie wkurzają te osoby, które mówią ''walentynki do kitu'' ''po co to durne święto?'' ... tak mówią osoby, które mają problemy psychiczne, albo którym ktoś złamał serce
        • karmel_ Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:24
          Właśnie , w 100 % popieram kardolinę.
          A ja jakoś mam chłopaka , i tak , nie lubię walentynek - i co ? -.-
    • kara4454 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:28
      ale życie nie jest takie słosie jak filmy(np.hsm),nie ma tak że każdy e mówi
      ''oh kocham cie ''a druga osoba ''o tak ja cie też'' naprawde to jest głupie i
      żałosne i żygam takimi tekstami zawsze sie na filmach z nich śmieje.wszędzie
      tylko miłośc i miłość.z tego co przeczytałam ty masz chłopaka.współczuje że taki
      sprzesłodzonytongue_out
    • slodkiporanek Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 18:54
      A kurna obchodź sobie walentynki, rób serduszka z papieru i wycinaj je sobie dla
      swojego chłopaka.

A jeśli nie chcesz sobie psuć humoru - nie czytaj postów o walentynkach.
      • katty.klee Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 19:46
        Tylko że tych postów nie da się nie czytać .
        Następna spraw : nie mam chłopaka .
        I następna : Nie wycinam serduszek .
    • josie120 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 22:16
      Walentynki mi nie przeszkadzają. Dla mnie to jest najzwyklejszy dzień w roku.
      Nie obchodzę go bo 1)Nie mam z kim. 2)Nawet jeśli miałabym to bym tego nie
      robiła, bo uważam ,że jest z lekka żenujące takie nagłe wyznawanie uczuć( np.:
      moi rodzicie). Hmmm... To wszystko.
    • pauliska1212 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 22:34
      mnie też wkurzają ci co organizują anty walentynki ; - /
      jak nie macie chłopaka to chyba nie jest powód do tego żeby zrobić wielki bunt
      na to święto.
    • irreplaceable Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:23
      chyba każdy ma prawo mieć inne poglądy na ten temat? jedni lubią, drudzy nie.
      skoro ktoś cierpi z powodu chłopaka, bo ją rzucił i wszędzie tylko pełno o
      walentynkach, święcie zakochanych to chyba ma prawo nienawidzić tego święta? nie
      rozumiem. po co rozkazujesz tym co ich nie lubią? nikt nikomu nie uprzykrza tego
      święta tylko wyraża swoje zdanie na temat, ma do tego prawo ! to piękne święto ,
      ale dla par , nie dla samotnych. ;] ja nie mam chłopaka i jak widzę wszystkich
      zakochanych, którzy idą za rękę w parku to mnie nerwica bierze, nie z zazdrości
      lecz właśnie braku bliskiej osoby. wszędzie tylko serca, serca, serca. ;//
      wielkie LOL2 . XD
      • serena.x3 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:28
        Ja mam z kim spędzać walentynki , ale jak dla mnie to te święto jest beznadziejne .

w końcu każdy dzień powinien być przepełniony miłością , a nie tylko walentynki .

• serena.x3 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:29
          wolę kawe ze starbucks'a [<3] niż walentynki xd
    • rozalyne Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:31
      Św. Walenty jest patronem osób chorych psychicznie.
      A Walentynki są beznadziejnym świętem.
      • serena.x3 Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:33
        rozalyne napisał(a):

> Św. Walenty jest patronem osób chorych psychicznie.
        > A Walentynki są beznadziejnym świętem.

zgadzam się . ;P
    • elen Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:34
      1. 14 lutego
      2. co ty wiesz o moich powodach dla których nie lubię bądź lubię Walentynki.?
      3. punkt dla kardoliny
      4. przestań czynić dobro rozsiewając 'magię Walentynek'. jak będziemy chciały,
      to sobie same ją sprawimy.
      5. skąd ty wgl wiesz jaki ja i cała reszta mamy stan cywilny?

czyń dobro tym, którzy go potrzebują i chcą...resztę zostaw samą sobie
      Ave.
    • drama_queen Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:40
      to święto jest beznadziejne, bo każdego dnia powinno się okazywać miłość, a nie
      tylko 14 lutego, czego niektóre dzieci nie rozumieją.
    • aguluniuszka Re: " Anty Walentynki " . 12.02.10, 23:41
      może i dlatego nie przepadam za Walentynkami, bo nie mam `tej drugiej połówki`. w
      ogóle nie lubie takich `słitaśnych` świąt. według mnie są one niepotrzebne. bo w sumie
      jak się kogoś kocha, to niewystarczy raz do roku powiedzieć `kocham cię` i wszystko
      będzie okay. jak się kogoś kocha to każdy dzień powinien być tymi `Walentynkami`.
    • sweex . 12.02.10, 23:45
      Nie chcesz, to nie czytaj naszych wypowiedzi. Ja twierdzę, że walentynki to dzień
      wyciskania z ludzi kasy na bokserki w serduszka i takie pier.doły. I będę się tego trzymać.
    • megmerry to zależy... 12.02.10, 23:49
      Tez jestem singielka i tegoroczne walentyni zapowiadają się na dno totane. a;e
      dziewczyny które dostana walentynke, randka i te sprawy czekają an awalentynki.

Ps. pomysł z dniem kawy jest boski może na kotku bedziemy go obchodzić?big_grin
      • serena.x3 Re: to zależy... 12.02.10, 23:50
        megmerry napisał(a):

> Tez jestem singielka i tegoroczne walentyni zapowiadają się na dno totane. a;e
        > dziewczyny które dostana walentynke, randka i te sprawy czekają an awalentynki.
        >
        >
        >
        > Ps. pomysł z dniem kawy jest boski może na kotku bedziemy go obchodzić?big_grin

a kiedy ten dzień kawy ?
        • miqusia Re: to zależy... 12.02.10, 23:55
          Walentynki to ładne święto. Jak ktoś się boi wyznać miłość, to w ten dzień się
          jakoś nie musi obawiać. Oczywiście, są miliony gorszych świąt. Ale ich
          nienawidzę.
          Bo tylko na nich zarabiają. Robi się taki nieznośny kicz.

Tak, ty wiesz najlepiej, dlaczego ich nie lubię, oczywiście ;*
    • roxanne A gó... prawda 13.02.10, 00:10
      A co mam kochać ten dzień jak wszyscy w koło dostają walentynki oprócz mnie?! Od
      czternastu lat spędzam ten dzień sama! Jest mi naprawdę przykro bo chyba tylko ja jestem
      zmuszona obchodzić dzień singla! Na pewno nie umiesz sobie nawet wyobrazić tego skoro
      jesteś taka szczęśliwa w tym cholernym dniu, W którym mam tylko kompleksy i nic więcej. I
      jeśli przyszłe walentynki też będę musiała spędzić sama to nie wiem co zrobię. Po prostu
      popełnię samobójstwo, może się powieszę albo zaćpam cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
    • klaudysia Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 01:51
      ch.uj z nimi . czytać nie muszą .
      a ja obchodzę światowy dzień singla .
      i te walentynki są mi obojętne , to dla mnie dzień najnormalniejszy na świecie , tak jak
      szary czwartek z 8 lekcjami =='
      • kreska_nad_u Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 08:27
        To tylko w walentynki wyznaje się miłość?
        Aha, czyli wszyscy się tylko kochają w walentynki-.-
        Nie lubię walentynek, bo gdziekolwiek wyjdę tam ty7lko pary przytulające się i
        całujące
        to przygnębiającesad
        • duuumi Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 09:06
          Jeny, jkiedy bd zakochana i bd miała chłopaka , to na pewno ten dzien bd dla mnie
          magiczny i super i wgl !
          Póki co nie mam, tak wiec dnia po prostu nie obchodze. Dostane kilka walentynek w
          Poniedziałek, ale to praktycznie nic nie bd znaczyło, dostane je bowiem od kolegów. Nie
          jestem taka, jak laski z mojej klasy, które na siłe chcą gdzies wyjść z chłopakami z klasy i
          same ich zapraszaja, a nawet zmuszja do wyjscia. Po prostu mnie to strasznie
          zdenerwowało, jak sie wczoraj dowiedziałam, ze moja nalepsza przyjaciółka dzisiaj idzie z
          jej byłą przyjaciółką i dwoma chłopakami na podwójną randkę. Nie dośc, że zenada, to
          jestzcze mnie o tym nie raczyła poinformować. : /
    • mady_ Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 11:13
      zgadzam się z Tobą, jakby inne kotkowniczki miały chłopaków, to wprost
      uwielbiały by ten dzień. big_grin
    • julkowa Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 11:20
      sory , ale mam chłopaka , a walentynek i tak nie znaosze ,. sa przereklmowane ,
      jak juz mówiłam , : zmowa wydawców kartek świątecznych , i żeby kwiciarnie raz w
      roku wiecej zarobiły , . gdyby to wszystko nie było komercja i wyciągniem od
      zakochanych ludzi kasy , to były by fajnee . <br />
      ale cóz , takie zycie . scianasciana
    • th4ever Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:11
      haha
      a ty obchodzisz?
      to gratuluje!
      Ale ja jestem Polka i to w 100% a te wasze całe 'WALENTYNKI' to święto jakieś
      angielskie (tak słyszłam)
      a jesli to ci przeszkadza to nie musisz czytać wypowiedzi,które cie jakoś wkurzają
    • violet_ Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:24
      po pierwsze, bzdura. po drugie, nic nikt nie rozgłasza, opinia zbieżna ze zdaniem
      większości lub wręcz przeciwnie, nie jest powodem do dociniek.

po trzecie, to smutne, że myślisz, że jeżeli ktoś nie lubi walentynek, od razy wrzucany jest
      do szufladki z napisem "nie mam chłopaka". miłość powinno się okazywać codziennie, tak
      jak napisałaś, jest ważna. walentynki to zakomercjalizowane święto, którego celem jest
      sprzedanie jak największej ilości kartek, misiów, serduszek, czekoladek i Bóg wie co jeszcze,
      a także organizowanie dyskotek tematycznych.

jest wiele osób, które nie popierają kultu, jaki niosą ze sobą walentynki, a które mają już
      swoją drugą połówkę. mówię tutaj o osobach dorosłych, nie sądzę, by dwunastoletnie
      dziewczynki traktowały swoje miłostki na serio. a może jednak...?
      • violet_ Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:25
        * docinek, przepraszam bardzo.
    • good_thing Re: " Anty Walentynki " . 13.02.10, 13:31
      Taka jest prawda, Walentynki to tylko komercyjne święto. W końcu miłość można
      okazywać sobie nie tylko 14 lutego. A i tak już jest na świecie, że każdy ma
      swoje zdanie i skoro ty tak wielbisz ten dzień to gratuluję, ale daj spokój tym,
      którym się to nie podoba.
      I wyluzuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka