heyyeah 12.02.10, 23:48 Zaraz, zaraz… Czy Nick J. nie śpiewa przypadkiem o… Prostytutce?! Osądźcie sami : kilk. PS. Jeśli chcecie napisać coś w stylu "Durna Gwiazdka Disneya…", to sobie, please, odpuśćcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serena.x3 Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 12.02.10, 23:52 nie no , mam mieszane myśli ;d ale wydaje mi się że nie . Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 12.02.10, 23:57 No, ale… "ona będzie pobierała opłaty za godzinę, za prostą drogę do piekła". Tak na marginesie, Disney by się nie zgodził na taki tekst, Nick musiał odejść… Yey! Odpowiedz Link Zgłoś
piegusek Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 12.02.10, 23:57 Matko Boska Częstochowska . XD em , kurczę też mam mieszane uczucia. wydaje mi się, że tak. no, ale przecież to do niego nie podobne. cicha woda brzegi rwie...? Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:00 piegusek napisał(a): > Matko Boska Częstochowska . XD > em , kurczę też mam mieszane uczucia. wydaje mi się, że tak. > no, ale przecież to do niego nie podobne. cicha woda brzegi rwie...? ja tak samo , z jednej strony to możliwe a z drugiej nie . Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:04 Czekajcie, jeszcze jedno mnie zastanaiwa, bo tam jest źle przetłumaczone. Normalnie na polski jest : "spełniaj się, ale nie moim kosztem". Czyżby Nicholas fundował kolegom przygody, a teraz się zbuntował? I jeszcze "nie jestem kochankiem, ale ciągle jestem zaintersowany". Czym?! Do cholery czym bracie Jonaszu?! Toż to mój mąż, on mnie zdradza ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:02 hahahahahahaha, omg, padłam, zeszłam, umarłam. chyba panicz Jonas chciał się stać dorosłym. Uwaga, rośnie nam drugi 'miszcz' jednoznacznych tekstów i masowych orgii. Będzie dzisiaj mi się śnił Nick Jonas z prostytutką, jak Boga kocham. oczywiście nie wiem na ile to tłumaczenie jest zgodne z prawdą, ale załóżmy jest jest poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:06 reigai, nie zapominajmy, że pan Jonas, co wynika z tekstu, ostatecznie się z prostytutką nie… połączył. Buhaha. Tylko generalnie jesgo kolega, brat (Joseph np.), bądź ogólnie KTOŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:11 ale ma nieczyste myśli, a to też jest grzech. Nick przyniesie scrabble, albo ewentualnie bierki, bo uzna, że się właśnie to robi w burdelach. *nie, wyłącz dziecko tryb nocny, bo niedługo stanie się coś złego* Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:18 Nie kapuję tego z "trybem nocnym", ale nic. Scrabble w burdelu? Ciekawe refleksje… Muszę tego spróbować, granie w Scrabble za kasę… Ale lepiej nie, bo mnie komisja hazardowa przyłapie i uzna to za hazard! Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 00:36 I będę miała na pieńku z Kępą! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 10:43 Jak ja go nie lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 11:52 Spadaj młody, a Miley C. nie lubię Ona jest głupia, a jej muzyka brzmi jak wycie mojej babci o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 12:05 Mówiłam, że proszę nie odpisywać jeśli nie lubicie/macie coś do Nicka Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1997 Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 17:19 Łosz w dupę jeżową. Ada, chyba masz rację. Mr. Jonasz odwiedził pewną usługantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 17:32 nie za młody jest? ;d przeczytałam tekst kilka razy - w co sama nie wierzę - i początek jest dosyć śmieszny. cóż, nie mam zdania na ten temat. c; Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 18:00 Jest, ale jego brat… Nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 23:02 Nie żebym coś sugerowała Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 13.02.10, 23:19 jak na mój gust to trochę za wcześnie na piosenki tego typu. poza tym to w dalszym ciągu gwiazdka disney'a..więc powinien się zastanowić o tym, że usłyszą to jego dziesięcioletnie fanki. Odpowiedz Link Zgłoś
adula Re: Nick Jonas- State Of Emergency. 14.02.10, 01:36 Całkiem możliwe, że to o prostytutce. Wydaje mi się, że on mógł nagrać tą piosenkę by dotrzeć do szerszego grona odbiorców, do ludzi starszych niż np. 16/17 lat. A tak w ogóle to podobają mi się piosenki : Nick Jonas & The Administration, o wiele lepsze niż JB. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah @vanell. 14.02.10, 02:12 A wieesz może ile Disney ma cenzorów??? Gorzej niż jak był w Polsce komunizm! Mi się wydaje, że Nick zmienił wytwórnię. Powód? On nagrywał chyba gdzieś w Vancouver, a Hollywood Records, dotychczasowa wytwórnia Jonasów, ściśle połączona z Disneyem, mam swój oddział jedynie w Hollywood, obok pewnej wyjątkowo zjawiskowej kopuły. Odpowiedz Link Zgłoś