xxxnikusxxx Re: siatkówka <3 15.02.10, 18:43 lubię oglądac sistkee . < 3 ulubieni siatkarze ? Kurek , Możdzonek , Gromadowski . ; - * siatkarki : Barańska , Kaczor , Maj . ulubiona drużyna to Skra Bełchatów . ; - p Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: siatkówka <3 15.02.10, 18:50 ja wolę grać niż oglądam, czy też raczej wolałam grać. kiedyś oglądałam nałogowo razem z koleżanką, która kochała wlazłego. teraz on już chyba nie gra no nie? on też już nie ogląda, a ja sama nie umiem ;d więc jakoś wyszło, że porzuciłam oglądanie raczej na rzecz gry, chociaż teraz tak wyszło że grać już nie mogę, ble;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: siatkówka <3 15.02.10, 20:25 Nie no 'Szampon' jak najbardziej gra Miał przerwę z powodu kontuzji, ale wrócił już na boisko Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: siatkówka <3 15.02.10, 21:08 Siatka nie jest zła, ale za bardzo się nią nie interesuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: siatkówka <3 16.02.10, 17:29 lubię grać w siatkę ale oglądać: oooo...nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: siatkówka <3 16.02.10, 17:33 bardzo lubię.trochę gram.oglądam jak się da. najlepszy? Bartuśś ; *** najlepsza?Kasia Skowrońska ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
xxewkaxx22 Re: siatkówka <3 16.02.10, 17:37 KOCHAM SIATKÓWKĘ TRENUJĘ JĄ W PRZYSZŁOŚCI CHCĘ ZOSTAĆ SIATKARKĄ OGLĄDAM KARZDY MECZ MÓJ ULUBIONY KLUB SIATKARSKI TO ASSECO RESOVIA RZESZÓW , SIATKARZ ICH JEST BARDZO DUŻO , SIATKARKA TO ALEKSANDRA JAGIEŁO:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 nie chciałabym zakładać nowego wątku... 16.02.10, 19:09 i mam skromne pytanie c(: rozumiem, że bartka kurka koledzy nazywają kuruś, rozumiem, że możdzonek to możdzi, nawet potrafię zrozumieć, że daniel pliński to według nich papa. ale czemu wlazły to SZAMPON? : D wczoraj był mecz gwiazd, siatkarze występowali z ksywkami na koszulkach, nawet trenerzy trochę pograli, było śmiesznie i fajnie i słodko. ale to mnie nurtuje. wie ktoś coś o tym? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: nie chciałabym zakładać nowego wątku... 16.02.10, 19:25 Z tego co mi wiadomo, to jego ksywka wzięła się od zakładu w którym założył się że napije się szamponu. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: nie chciałabym zakładać nowego wątku... 16.02.10, 20:02 haha : D fajnie, dziękówa c(: Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: nie chciałabym zakładać nowego wątku... 17.02.10, 23:50 bo kiedyś na obozie jak jeszcze nie grał w takiej profesjonalnej drużynie wypił szampon bo założył się ktoś z nim że nie da rady ... i tak zostało do dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
dont_click_it sitkówka - chyba mój ulubiony sport:] 16.02.10, 19:28 serio, bardzo ją lubię. nie jestem nie wiadomo jak dobra , ale w miarę dobra, więc ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: sitkówka - chyba mój ulubiony sport:] 16.02.10, 19:31 Fart Kielce , wiadomooo A moi ulubieni, tutaj akurat w ogóle z siatkarzy to : Michał Winiarski, Mariusz Wlazły i Daniel Pliński A najbardizej nie znosże Jarosza ! Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: sitkówka - chyba mój ulubiony sport:] 16.02.10, 19:33 hilary_fanka napisał(a): > Fart Kielce , wiadomooo A moi ulubieni, tutaj akurat w ogóle z siatkarz > y to : Michał > Winiarski, Mariusz Wlazły i Daniel Pliński A najbardizej nie znosże Jarosza > ! A czym Cię to Pan Jarosz tak zraził? O ile można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: sitkówka - chyba mój ulubiony sport:] 16.02.10, 21:04 dokładnie : D co z tym Kubusiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka_6 Re: siatkówka <3 16.02.10, 20:16 lubię grac w siatkówkę ale za dobrze to nie umiem grac, ale lubię a moja ulubiona siatkarka to Agnieszka bednarek Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: siatkówka <3 17.02.10, 23:37 Widzę że znalazło się kilka dziewczyn, które nie przepadają za siatkówką. Chciałam bym wiedzieć czemu? Podejrzewam, ze ma wkład w tym nasze nieudolne szkolnictwo, a dokładnie lekcje w-fu. U mnie w szkole lekcje są ok, bo chodzę do szkoły sportowej, więc tam to jest trochę inaczej zorganizowane. Jednak słyszałam od dziewczyn z którymi mieszkam, które chodzą do ogólniaka, że każdy w-f to u nich siatkówka i to jeszcze w beznadziejnym wykonaniu. Nie dziwie się że to może się znudzić... Czy u was też to tak wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: siatkówka <3 18.02.10, 00:04 e tam. mogę pograć, ale za bardzo się tym nie interesuję. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: siatkówka <3 18.02.10, 00:15 ja się interesuję baaardzooo XD kiedyś nawet trenowałam, ale musiałam niestety zrezygnować ulubieni? na pewno Giba, Kurek, Możdżonek, Pliński i Świderski, a jakbym miała wybierać z dziewczyn, to chyba Jagieło i Glinka zespoły - SKRA oczywiście ; P Odpowiedz Link Zgłoś
karlusia_ Re: siatkówka <3 19.02.10, 13:45 Ja też lubię Gibę, on jest świetny ! xD Dzisiaj gra Skra z Domexem ! Na kogo stawiacie ? I jak myslicie, jaki będzie wynik ? Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Jak to się zaczeło? 19.02.10, 15:19 Mam pytanie do was: JAk zaczeła się u was przygoda z siatkówką? Odpowiedz Link Zgłoś
karlusia_ Re: Jak to się zaczeło? 19.02.10, 19:41 Ja cie, nie wiem ! xD Ale to chyba było tak, że kiedyś mój brat na podwórku grał i ja się przyłączyłam : ) A potem to brat mnie uczył i zaczęło mi się to podobać ; *** Następnie to w szkole, na w-fie z panią ; ** I z miesiąca na miesiąc grałam coraz lepiej i tak jestem teraz ze szkoły najlepsza ; * Teraz jestem w niej zakochana po uszy ; * Volleyball is my life Odpowiedz Link Zgłoś
kari14 Re: siatkówka <3 19.02.10, 15:26 no jasne uwielbiam siatkówkę i moja kochana drużyna oczywiście Resovia Reszów a z reprezentacji najbardziej lubię Wlazłego i Zagumnego Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: siatkówka <3 19.02.10, 20:02 jasne, że lubię siate ;p oglądam też, ale nie mam żadnych ulubionych drużyn xd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: siatkówka <3 19.02.10, 20:05 uwielbiam zespól naszych mężczyzn w piłce siatkowej . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: siatkówka <3 25.02.10, 20:24 Nie pozwolę by ten wątek zginą śmiercią naturalną Na pewno na kotku znajdą się jeszcze jakieś wielbicielki siatkówki Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy Re: siatkówka <3 25.02.10, 20:35 Lubię? Uwielbiam dosłownie! To jest mój ulubiony sport z wszystkich. Sama nawet gram w siatkówkę, niestety jestem na wystawie co mnie nie cieszy. Wole przyjmować i rzucać się na ziemie, robić pady. Siniaki mam od tego że nie wiem.. Nie mam a propos ulubionego siatkarza/siatkarki, lubię każdego. Czasami nawet ładni są niektórzy siatkarze, przyznaje się! Uwielbiam wysportowanych mężczyzn. A wracając trochę do mojego osobistego życia to moja drużyna jest szósta w moim powiecie (kujawsko-pomorskim) to sukces. ; D lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: siatkówka <3 25.02.10, 20:38 Lubię, ale nie do przesady. Sama grałam przez 4 lata, ale już zakończyłam rzekomą "karierę" siatkarską. Mecze.. cóż, średnio. Swoich typów wśród zawodników także nie mam.. chociaż może Anna Barańska, Piotr Gruszka..ewentualnie Aleksandra Jagieło. Odpowiedz Link Zgłoś
bazzy Re: siatkówka <3 25.02.10, 22:22 oczywiście, że oglądam < 33 sama też uwielbiam grać, ale to już nie to samo. z siatkarek uwielbiam Annę Barańską, Olę Jagieło, Kasię Gajgał. W ogóle reprezentacja Polski kobiet cała jest znakomita. z siatkarzy lubię Kurka, Gruszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: siatkówka <3 06.03.10, 15:39 kocham grać w siatkówke, ale nie lubie oglądać nudzi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
xstisi16x siatkówka <3 06.04.10, 23:53 Kocham siatkówkę ! Gram tylko dla rozrywki ale jestem wiernym kibicem . Najlepsza drużyna jak dla mnie to Resovia <33 ;*! Oprócz Sovii preferuję też Politechnike Warszawską hihi ;* Moi ulubieńcy : Igła , Oivanen ( oczywiście Mikko ) , Akhrem , Redwitz , Wika i no jak bym mogła zapomnieć o moim sąsiedzie Rafałku Buszku z ASZPW : ) ;**( którego pozdrawiam gorąco niestety teraz kontuzjowany : ( a miałoo być tak pięknie [ reprezentacja ] ale jeszcze będzie ! A kobiet tak za często nie oglądam ale lubię Jagiełło ; * Sovia !!! Pdg :; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: siatkówka <3 13.04.10, 19:39 uwielbiam siatkówkę ! najlepsza drużyna KRA BEŁCHATÓW najlepsi siatkarze : Bartek Kurek i Mariusz Wlazły najlepsze siatkarki : Anna Barańska, Ola Jagieło, Mariola Zenik Odpowiedz Link Zgłoś
esme1 Re: siatkówka <3 13.04.10, 19:39 sorry, miało być Skra Bełchatów, a nie kra xd. hah ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ siatkówka <3 13.04.10, 19:43 Haha, prawdę mówiąc ; Uwielbiam grać w siatkówkę, ale na oglądanie meczy nie mam cierpliwości.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: siatkówka <3 13.04.10, 19:51 koocham siatkówkę ! <3 trenuję ją już od 4 klasy szkoły podstawowej xdd /obecnie jestem w 2 gim./ uwielbiaam; barańską, glinkę, kaczor ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
vvvjupivvv Re: siatkówka <3 13.04.10, 20:16 uwielbiam grać mecze oglądam, ale nie mam ulubionych zawodników Odpowiedz Link Zgłoś