violet_ majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 20.02.10, 18:06 o gustach się nie dyskutuje, a talent to pojęcie względne. jay sean - znam, nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 20.02.10, 22:04 Zresztą ludzie zasatnówcie sie: Jak by nie miał talentu to Usher by go nie wypromował.... I by nie miał tylu fanek.... Jay sean jest swietny lubie down... Justin 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 20.02.10, 22:19 Taa jasne dzięki za rady, czemu mam pokochac Bimbera. Nie skorzystam. Jest beztalenciem i zdania nie zmienię. A wątek do d upy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy majne? O,o 20.02.10, 22:36 no nieważne. 1. znam, nie lubię. 2. każdy ma prawo do swojego zdania, zrozum to czym prędzej, a poza tym z tego co się orientuję to większość jego faneczek leci bardziej na jego wygląd (nie wiem czym się tak podniecają ) niż na jego głos (jest taki przesłodzony, mnie enpe denerwuje i to bardzo... ;x) i jeszcze raz powtórzę - każdy ma prawo do swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
nessiecullen Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 20.02.10, 22:27 w 1OO % się z Toba zgadzam w sprawie Justina, nie wiem co ludzie do niego mają. Jeśli nie podobaja im się pisoenki no to trudno, każdy ma inny gust, ale po co zaraz obrażac wyzywac itp. Ludzie opanujcie sie. !! Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 20.02.10, 22:27 taak , mam to samo zdaniee co do anty dżastinów , ja też się za nim nie uganiam ale pomyślcie , jakby talentu nie miał , nie byłby znany -.- Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 05.03.10, 19:55 co do jedynki - niewiele mnie ten gościu obchodzi xd co do dwójki - jestem Justin Bimber, czyli antibieber xd więc kto się domyślił swoim intłeligentnym mózgiem to wie, że go nie lubię . Nie mówię, że jest beztalenciem po prostu nie lubię jego głosu i słit osoby... wiem, że są takie koty co uważają go za beztalencie, ale co ja na to poradzę ? to tylęę taadam . Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 18:17 > wiem, że są takie koty co uważają go za beztalencie, > ale co ja na to poradzę ? no tsaa... *_* Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 05.03.10, 19:54 1. nie słucham go, ale jest mi obojętny. 2. ja również zaliczałam się do grona tych nienawidzących Justina, ale posłuchałam kilku piosenek, poszukałam info, pooglądałam filmiki i szczerze to chyba mój ulubiony piosenkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 11:42 > 1. nie słucham go, ale jest mi obojętny. > 2. ja również zaliczałam się do grona tych nienawidzących Justina, ale > posłuchałam kilku piosenek, poszukałam info, pooglądałam filmiki i szczerze to > chyba mój ulubiony piosenkarz. też tak na poczatku miałam ; D Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 11:50 A ja się z tobą zgadzam.Justin jest świetny i ma super głos. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 14:35 > A ja się z tobą zgadzam.Justin jest świetny i ma super głos. ;* a dziękuje : > Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 11:55 jay sean - nie przepadam za nim. justin bieber - to, że uważasz, że on jest tak bardzo utalentowany nie znaczy, że inni też muszą tak myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx ! 06.03.10, 11:55 wkurzają mnie te wątki ANTY! jeżeli ktoś jakiejs gwazdki njie lubi to jesgo problem! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Zgadzam się 06.03.10, 12:03 nie rozumiem tych ludzi anty. No dobra, może się komuś nie podobać jego śpiew, styl, piosenki... Ale niekt mu nie zarzuci, że jest beztalenciem, skoro każda gwiazda się nim zachwyca... Tp nawet nie tlyko to, że og Usher wypromował, ale każdy stoi za nim murem Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: Zgadzam się 06.03.10, 14:36 kolor_pantofel : no własnie . dziękuje ze się ze mna zgadzasz . Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: Zgadzam się 06.03.10, 14:41 A ! i to nie są powody , i was nie namawiam zebyscie go lubili . , ja tylko wyrazam swoje zdanie * _ * ogółem to jak się komus nie podoba to bardzo przepraszam . CHODZI MI GŁOWNIE O Jaya Seana ! vgl. nie zauważacie go ? moze napiszecie więcej cos o nim ?! Bieber to temat poboczny - , - ' Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 06.03.10, 18:23 1. Znam. Nie lubie 2. Nie lubie go, napisałaś że my go oceniamy nie znając go , a Ty może go znasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: ale Bieber to naprawdę jest beztalenciem... 06.03.10, 18:26 ayu napisał(a): > jw. bez sensu ? Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: ale Bieber to naprawdę jest beztalenciem... 06.03.10, 18:29 jw - jak w teamcie ; | . maz racje. ale watków tego typu było od groa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: ale Bieber to naprawdę jest beztalenciem... 06.03.10, 18:33 > jw - jak w teamcie ; | . > maz racje. > ale watków tego typu było od groa. wiem co to znaczy . x D ogółem to mało jest wątków o Jay'u Seanie x D chyba jest tylko jeden : stworzzony przez " asiek_xd " hahah x D Bieber to temat taakii.... 2go planowy x D Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 06.03.10, 19:57 asiek_xd popieram cie siostro w sprawie biebera Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: majne 2 sprawy do kotkóów. * , * 08.03.10, 19:26 famous_ash napisał(a): > asiek_xd popieram cie siostro w sprawie biebera hahaha x D dzięki siostro ; D Odpowiedz Link Zgłoś