domimuza 15.02.10, 16:27 sorry za miałyściepierwszegochłopaka ale mi się miejsce skończyło... proszę o komentarzyki:- P:- ):se rce::shock::shock::shock::shock::cry::cry::cry::cry::scared::scared::scared::santa:: santa::santa::choinka::choinka::choinka::prezent::prezent::prezent::-/:-/:-O:-O:- |>:(>:(:sciana: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka.. Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochło 15.02.10, 16:29 em.. 12.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:32 Ja mam 13 lat, ale na razie nie chcę mieć chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
isabellevolturi Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 16:15 Jak miałam 13 lat to miałam trzech chłopaków...We wrześniu pierwszy, zerwałam z nim, bo mnie wkurzał. w grudniu następny, zerwałam z tego samego powodu. Teraz mam ...i nie wiem jak długo to przejdzie xD Obecnie mam 14 lat, więc... zobaczymy co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
joeidemiteam Re: ;* BoyS 19.02.10, 14:03 Ja miałam 11 lat i powiem że żałuje, bo teraz szybko sie zakochuje i mi odwala;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 14:15 mam 15 lat i nie mialam jeszcze chlopaka i sie nawet ciesze. A ty ile masz lat? Bo wygląda, że coś koło 5. Emotek nie dalo sie wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 ble ble ble... 05.03.10, 23:50 ja tam chłopaka do szczęścia nie potrzebuję ) nie miałam i mnie to nie obchodzi kiedy będę albo nie będę mieć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
elen miałam...tylko teraz nie wiem po co i czemu 06.03.10, 22:40 jak miałam 13 lat taki jeden mnie poprosił, no to myk zgodziłam się łaaa! mam chłopaka. taak, szpan. debilizm w najczystszej postaci. no cóż. się chłopak rozszalał i zaczął mi wyznawać hurtowo miłość a że ja aż taka wrażliwa i romantyczna nie jestem no to przejadły mi się te wyznania i z nim zerwałam potem on się obrażał, a za 2 dni znalazł sobie nową dziewczynę widocznie ta to ta odpowiednia bo jest z nią chyba do teraz powiem szczerze, że nie żałuję, że z nim zerwałam. jeśli bym tego nie zrobiła, możliwe, że na nk widniałaby fotka jak się z nim całuję. bleee...szpaner jeden, obrażalski z wielkim ego. wyczerpał limit na wyrażenie 'kocham cię' w przedszkolu był, ale to jak byłam na wakacjach w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:34 em... jak mialam pierwszego w 5 kl, ale to tak na jaja pan od histori nas " zesfatał " a tak na serio pierwsezgo chłopaka miałam w 6 kl ( czyli teraz ) od sierpnia do wczoraj ( taaa... zerwalismy w same walentynki... bo dowiedzialam sie ze jak przyszla do jego kalsy takie dziewucha to się w niej zakochał i napisal jej na walentynce dzisiaj " przepraszam że nie potrafię sie przyznać że cie kocham... " super... nie ma to jak zerwać z chłopakiem w same walentynki.. no a jesli chodzi o wiek to sie chyba domysliasz ze 12/13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:39 Ja mam 13 lat i dotąd nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:40 Mam 13 lat i jak dotąd nie miałam jeszcze chłopaka. A po co mi? Żebym trzymała się z nim za rączkę? Uważam, że w tym wieku pod względem emocjonalnym (większość) jesteśmy jeszcze mało dojrzali. Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:14 amatorka_ napisał(a): > Mam 13 lat i jak dotąd nie miałam jeszcze chłopaka. A po co mi? Żebym trzymała > się z nim za rączkę? Uważam, że w tym wieku pod względem emocjonalnym > (większość) jesteśmy jeszcze mało dojrzali. ____________________________________________________________________ racja, racja! To się tyczy wielu osób,ale nie wszystkich. Właśnie coś mi się przypomniało. Koleżanka mojej mamy, swojego chłopaka poznała w przedszkolu. Potem chodzili przez podstawówkę,gimnazjum,liceum....a teraz? teraz są dobrym małżeństwem od długiego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 14:44 popieram holiday XD ja mam 14 i jeszcze żądnego nie miałam może to kwestia mojego wyglądu ^^ chyba że liczy się z przedszkola , XDD w naszym wieku nie ma co o tym gadać...a koleżanka mojej siostry /6klasa/ to już żałuje że nia dała się pocałować chłopakowi jak graliśmy w butelke... żal mi jej nawet się nie całowałam więc. , Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:15 ja mam 13 i do tej pory nie miałam . ; o Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:26 Miałam, ale tak jakby próbę... Dobra opiszę wam chociaż nikt pewnie tego nie przeczyta. Na wycieczce w 6 kl. graliśmy w 7 minut w niebie i wyszło że mam się pocałować z moim przyjacielem ( którego kochałam , ale jak brata) no i zamknęliśmy się w szafie na początku nie chcieliśmy, ale w końcu spróbowaliśmy... Było to 6 ( bo 1 min. myśleliśmy czy się całować) najpiękniejszych minut w życiu... W końcu czas minął i wyszliśmy, byłam zawstydzona on też. Następnego dnia strasznie żałowaliśmy, że się w końcu pocałowaliśmy i ostatnio widziałam go na zakończenie, dokładnie pamiętam co wtedy powiedział, to było takie smutne i do końca roku już nie rozmawialiśmy, no może tylko czasem jakieś drobnostki.. Powiedział że chociaż to było piękne, przyjaciele się ze sobą nie całują, tylko pary, a nie chce być ze mną... Żałuje tej gry i tych pięknych 6 min. Dlatego nie chce mieć chłopaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 18.02.10, 22:00 zgadzam się z amatorką i mam tyle samo lat Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 20:26 oj takeigo o to w pierwszej klasie;] nie smiejcie sie bo to taka zabawaa bylaa.;] niby hehee Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 15:44 Mam 13 lat, w tym wieku miałam chłopaka, ale zerwałam, bo lepiej mi samej...;DD Wolę mieć kilkunastu kolegów niż jednego chłopaka. ;D Ale to był związek na żarty, a chodzę do I gim. ;D Zawsze moge do niego wrócić, bo on się jeszcze chyba we mnie buja.;]] Ale wolę na razie nie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 20:15 12...takiego któremu powiedział ppo raz pierwszy am ze Go kocham . Odpowiedz Link Zgłoś
bimbusiax mało ; xx 15.02.10, 17:01 to chyba 3 klasa była - więc około 10 - 11 lat x DD Odpowiedz Link Zgłoś
emova.007 Re:<//3 17.02.10, 18:36 ja mam 13 lat i mam chłopaka, wiem że nikt nie przeczyta mojej historii, ale powiem szczerze że z nim niedługo zerwę;P no bo on mi nawet na walentynki życzeń nie złożył!!!!!! i bardzo często chodzi na lodowisko z taką o 3 lata starszą dziewczyną i jak ja mu mówię że on chodzi ze mną a ni z nią to on tylko "to jest moja przyjaciółka najlepsza i nic więcej" a ponad to to on wogóle nie jest romantyczny, nigdy nie był ze mną na takiej prawdziwej randce!! może 2 razy byliśmy razem w parku i kilkanaście razy odprowadzał mnie tak z kilometr do zakrętu skąd miałam kilometr jeszcze jeden do domu ze szkoły bo uznawał że dalej moge iść sama i mnie bardzo kocha ale z tąd ma bliżej do domu!!!! kocham go, ale ja chyba nie mam wyboru i muszę z nim zerwać ale nie wiem bo w maju jest zielona szkoła i było by super jakbyśmy pojechali jako para((( i co ja mam u licha zrobić[??!!] Odpowiedz Link Zgłoś
screeney Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochłopaka 16.02.10, 10:54 w wieku 12 lat w 6 klasie, moja pierwsza miłość, która trwała 5 miesięcy i wczoraj była rocznica zerwania XD Odpowiedz Link Zgłoś
tosika Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 27.02.10, 14:27 4 klasa Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:38 eem 11 Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:40 Ja mam prawie 13 lat i jeszcze chłopaka nie miałam Już kilku chciało, ale dałam koszaa Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:43 Dla mnie chłopak w wieku 11, 12 czy 13 lat to kompletna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff <(-_-)> 15.02.10, 16:46 emm z 11 ;p to taka miłość była , że ja wam mówię ostatnio miałam chłopaka ale podobnie jak pink_rose wczoraj zerwaliśmy ta piękna data .. tylko że ja z nim zerwałam .. 5 dni chodzenia .. rekord mój normalnie .. ! ja długo z chłopakiem nie wytrzymam więc na razie nie szukam .. Odpowiedz Link Zgłoś
sasia30 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 17.02.10, 18:31 JA MIAŁAM 6 LAT!!! MAŁO NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
squash 5 lat. ; d 15.02.10, 16:45 Wtedy się pierwszy raz zgodziłam zostać 'dziewczyną' takiego chłopaka, który chodził ze mną do zerówki. ; 3 Potem miałam jeszcze tony chłopaków, przez całą podstawówkę, chociaż tych z kl. 1 - 3 najfajniej wspominam. Te wszystkie walentynki z tonami błędów ortograficznych. < 3 W 4 - 5 klasie się nimi bawiłam, służyli mi tylko do potańczenia na dyskotece. Mm, taki pierwszy sensowny był w 6 klasie, ale poszliśmy do różnych gimnazjów.. i nie mieliśmy już czasu, oboje poznaliśmy nowych ludzi, ja jeździłam do szkoły daleko i późno wracałam.. i urwało się. Aktualnie to wykorzystuję ich do różnych przysług, typu 'podaj torbę', 'kup mi coś'. Kurde, ale ja zdzirowata jestem. x> Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:46 Ja mam prawie 14 i nie mam. Wolę mieć paru dobrych kumpli niż chłopaka. Na to przyjdzie jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:53 5 klasa... Odpowiedz Link Zgłoś
polcia622 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:01 ehemmmmmmm...... 10/11 lat być MOŻE bd się śmiać ale chodziłam z nim 12 godzin. :- S Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:04 no cóż 13 przez 9 dni..a le to był głąb mówię wam.. hihi no i do tej pory nie maiałam żadnego iluś tam dałam kosza bo po co mi ??? w ogóle to powiem wam tak: w dzieciństwie są chłopaki później są faceci a mężczyzn nigdzie nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowax3 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:11 ja mam 14 i nigdy nie mialam i nie chce mieć dwóch chciało ale ja sie ne zgodziłam po co mi chłopak ?! żeby za dwa dni powiedzieć koniec ?! żaden chłopak w wieku do 17 lat może do 16 naprawde nie kocha.I wiadomo że nie zostanie twoim mężem tylko zerwiecie tak czy inaczej ? :d więc po co łamać serducho ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nickoly. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:09 7 . xDD Ale widzieliśmy się kilka razy w życiu. Siostry nas zeswatały. XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:12 sześć, to było w zerówce, ahh, konrad. c: ps. więcej emotikon się nie dało? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
adrienne.sophie Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:13 wstyd się przyznać, ale mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:18 Tak. Takich wątków było miliony. A ja mam 12 wiosen i tez nie miałam nigdy chłopaka oO. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło... 15.02.10, 17:22 nie zamierzam mieć nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło.../ 15.02.10, 17:23 ... aż do osiemnastu lat, nie dokończyłam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:46 6 lat miałam . XD głupia ja . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1996 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:52 Miałam 13 lat, wlaściwie 20 dni po moich urodzinach ;D 'Chodziłam' z nim z litości. Byliśmy ze sobą aż...około 29 dni. Zerwałam z nim na kolonii i była beka, bo mnie męczył sms'ami żebym do niego wróciła, mimo tego że pokój miał pod miom xDD No, a teraz uprzykaszamy sobie życie nawzajem...tzn. ja mu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:57 ja jeszcze nie miałam ale myśle że to troszke głupie w moim wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 19:32 W 5 klasie... ale to niewypał był Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 20:21 Eh... Nie śpieszy mi się Za dużo wzmagań , za dużo wzlotów i upadków . Odpowiedz Link Zgłoś
paulusia098 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 10:10 ` 5 albo 6 ,P Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowakreedka Pierwszy chłopak.. ; D 16.02.10, 10:13 W sumie to jak miałam 10 9 ; P ale to tak na parę dni itd. hAhAh A tak jakby pomysleć to takiego na serio prawdziwego miałam jak miałam 12 lat ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowakreedka Re: Pierwszy chłopak.. ; D 16.02.10, 10:14 I teraz cały czas są tacy na serio heh ,leje> ;P Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Pierwszy chłopak.. ; D 27.02.10, 14:09 kolorowakreedka napisał(a): > W sumie to jak miałam 10 9 ; P > ale to tak na parę dni itd. hAhAh > > A tak jakby pomysleć to takiego na serio prawdziwego miałam jak miałam 12 lat ; > P Na parę dni..hahhah, to aż tak trudno z tobą wytrzymać;PP Buhaha no nie dziwie się Odpowiedz Link Zgłoś
kladziunia heh 16.02.10, 10:25 takiego pierwszego prawdziwego to teraz- 13 lat a taki tylko co dla jaj to 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: ;P 16.02.10, 10:30 Po co Ci tyle emotek?? q; Pierwszego poważnego to teraz --> 14 l.(rocznikowo) Tak o niby zakochani od 7 boleści to w 4 kl, czyli chyba tam 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dinkab966 xd 16.02.10, 10:46 Ja 1 miałam w wieku 5 lat no oczywiście tak na jaja . Potem miałam w wieku 12 lat [ byłam z nim pół roku ] i teraz w wieku 14 [ rocznikowo ] zerwał ze mną też w walentynki ;/ ale byliśmy ze sb tylko 3 miesiące . Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 10:51 ` 11 . x DD Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 14:09 jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, po prostu nie chcę mieć i na przymus nie będę się zmuszać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 16:08 ehem pierwszego miałam jak miałam 11 lat xd Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 16:14 i po cholere tyle emotikonków? w czwatej klasie podstawówki <lol> ale tak na serio to miałam chłopaka w wakacje przed pierwszą gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 18:05 ja mam 13 i jeszcze nie trafilam na takiego fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 18:18 12 / 13 lat. pewna 11- latka z mojej szkoły na dyskotekach szkolnych obcałowuje się z chłopakiem .. mój boże to słodkie ale jak dla mnie to jest zdecydowanie za wcześnie żeby już się całować ! nawet ja jeszcze nigdy się nie całowałam .. o,O Odpowiedz Link Zgłoś
annie_vampire Re: :p 16.02.10, 18:42 mam 15 lat i jeszcze nie miałam nawet na żarty Odpowiedz Link Zgłoś