Dodaj do ulubionych

Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochłopaka

15.02.10, 16:27
sorry za miałyściepierwszegochłopaka ale mi się miejsce skończyło... proszę o
komentarzykicoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolshockshockshocksmirksmirksmirksmirktongue_outtongue_outtongue_out:-
Pbig_grinbig_grinbig_grinwinkwinkwinksmilesmile:-
)piwopiwopiwopiwopiwokwiatkwiatkwiatbrawobrawobrawobrawoserce:se
rce:serce:shock::shock::shock::shock::cry::cry::cry::cry::scared::scared::scared::santa::
santa::santa::choinka::choinka::choinka::prezent::prezent::prezent::-/:-/:-O:-O:-
|>:(>:(:sciana:
Obserwuj wątek
    • malinka.. Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochło 15.02.10, 16:29
      em..
      12..tongue_out
      • kasiuunia_11 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:32
        Ja mam 13 lat, ale na razie nie chcę mieć chłopaka.
        • isabellevolturi Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 16:15
          Jak miałam 13 lat to miałam trzech chłopaków...We wrześniu pierwszy, zerwałam z
          nim, bo mnie wkurzał. w grudniu następny, zerwałam z tego samego powodu. Teraz
          mam ...i nie wiem jak długo to przejdzie xD Obecnie mam 14 lat, więc...
          zobaczymy co dalej wink
          • joeidemiteam Re: ;* BoyS 19.02.10, 14:03
            Ja miałam 11 lat i powiem że żałuje, bo teraz szybko sie zakochuje i mi odwala;P
            tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
          • kasix_14 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 14:15
            mam 15 lat i nie mialam jeszcze chlopaka i sie nawet ciesze.
            A ty ile masz lat? Bo wygląda, że coś koło 5. Emotek nie dalo sie wiecej?
            • twilight_6 ble ble ble... 05.03.10, 23:50
              ja tam chłopaka do szczęścia nie potrzebuję wink)
              nie miałam i mnie to nie obchodzi kiedy będę albo nie będę mieć ;p
              cool
              • elen miałam...tylko teraz nie wiem po co i czemu 06.03.10, 22:40
                jak miałam 13 lat
                taki jeden mnie poprosił, no to myk zgodziłam się
                łaaa! mam chłopaka. taak, szpan. debilizm w najczystszej postaci. no cóż.
                się chłopak rozszalał i zaczął mi wyznawać hurtowo miłość
                a że ja aż taka wrażliwa i romantyczna nie jestem no to przejadły mi się te
                wyznania i z nim zerwałam
                potem on się obrażał, a za 2 dni znalazł sobie nową dziewczynę
                widocznie ta to ta odpowiednia bo jest z nią chyba do teraz
                powiem szczerze, że nie żałuję, że z nim zerwałam.
                jeśli bym tego nie zrobiła, możliwe, że na nk widniałaby fotka jak się z nim całuję.
                bleee...szpaner jeden, obrażalski z wielkim ego.
                wyczerpał limit na wyrażenie 'kocham cię'

w przedszkolu był, ale to jak byłam na wakacjach w Moskwie.
      • pink_rose Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:34
        em... jak mialam pierwszego w 5 kl, ale to tak na jaja pan od histori nas "
        zesfatał " big_grin
        a tak na serio pierwsezgo chłopaka miałam w 6 kl ( czyli teraz ) od sierpnia do
        wczoraj ( taaa... zerwalismy w same walentynki... uncertain bo dowiedzialam sie ze jak
        przyszla do jego kalsy takie dziewucha to się w niej zakochał i napisal jej na
        walentynce dzisiaj " przepraszam że nie potrafię sie przyznać że cie kocham... "
        sadsad
        super... big_grin nie ma to jak zerwać z chłopakiem w same walentynki.. big_grin

no a jesli chodzi o wiek to sie chyba domysliasz ze 12/13 lat big_grin
        • hilary_fanka Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:39
          Ja mam 13 lat i dotąd nie miałam tongue_out
        • amatorka_ Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 16:40
          Mam 13 lat i jak dotąd nie miałam jeszcze chłopaka. A po co mi? Żebym trzymała
          się z nim za rączkę? Uważam, że w tym wieku pod względem emocjonalnym
          (większość) jesteśmy jeszcze mało dojrzali.
          • holiday Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:14
            amatorka_ napisał(a):

> Mam 13 lat i jak dotąd nie miałam jeszcze chłopaka. A po co mi? Żebym trzymała
            > się z nim za rączkę? Uważam, że w tym wieku pod względem emocjonalnym
            > (większość) jesteśmy jeszcze mało dojrzali.
            ____________________________________________________________________
            racja, racja!
            To się tyczy wielu osób,ale nie wszystkich.
            Właśnie coś mi się przypomniało. Koleżanka mojej mamy, swojego chłopaka poznała w
            przedszkolu. Potem chodzili przez podstawówkę,gimnazjum,liceum....a teraz? teraz są
            dobrym małżeństwem od długiego czasubig_grin
            • karola645 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 14:44
              popieram holiday
              XD
              ja mam 14 i jeszcze żądnego nie miałam
              może to kwestia mojego wyglądu sciana ^^
              chyba że liczy się z przedszkola , XDD tongue_out

w naszym wieku nie ma co o tym gadać...a koleżanka mojej siostry /6klasa/ to już
              żałuje że nia dała się pocałować chłopakowi jak graliśmy w butelke... żal mi jej confused

nawet się nie całowałam więc. ,
          • rosaliee. Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:15
            ja mam 13 i do tej pory nie miałam . ; o
          • virginkaa Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 18:26
            Miałam, ale tak jakby próbę... Dobra opiszę wam chociaż nikt pewnie tego nie przeczyta. Na wycieczce w 6 kl. graliśmy w 7 minut w niebie i wyszło że mam się pocałować z moim przyjacielem ( którego kochałam , ale jak brata) no i zamknęliśmy się w szafie na początku nie chcieliśmy, ale w końcu spróbowaliśmy... Było to 6 ( bo 1 min. myśleliśmy czy się całować) najpiękniejszych minut w życiu... serce W końcu czas minął i wyszliśmy, byłam zawstydzona on też. Następnego dnia strasznie żałowaliśmy, że się w końcu pocałowaliśmy i ostatnio widziałam go na zakończenie, dokładnie pamiętam co wtedy powiedział, to było takie smutne i do końca roku już nie rozmawialiśmy, no może tylko czasem jakieś drobnostki.. Powiedział że chociaż to było piękne, przyjaciele się ze sobą nie całują, tylko pary, a nie chce być ze mną... Żałuje tej gry i tych pięknych 6 min.cry Dlatego nie chce mieć chłopaka..
          • andzelunia7 Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 18.02.10, 22:00
            zgadzam się z amatorką
            i mam tyle samo lat smilesmile
        • takaaklaudiaa Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 15.02.10, 20:26
          oj takeigo o to w pierwszej klasie;] nie smiejcie sie bo to taka zabawaa bylaa.;] niby hehee
        • mickeymouse Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 16.02.10, 15:44
          Mam 13 lat, w tym wieku miałam chłopaka, ale zerwałam, bo lepiej mi samej...;DD
          Wolę mieć kilkunastu kolegów niż jednego chłopaka. ;D

Ale to był związek na żarty, a chodzę do I gim. ;D
          Zawsze moge do niego wrócić, bo on się jeszcze chyba we mnie buja.;]] Ale wolę
          na razie nie. ;D
        • frydka Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 19.02.10, 20:15
          12...takiego któremu powiedział ppo raz pierwszy am ze Go kocham .
      • bimbusiax mało ; xx 15.02.10, 17:01
        to chyba 3 klasa była - więc około 10 - 11 lat x DD

• emova.007 Re:<//3 17.02.10, 18:36
          ja mam 13 lat i mam chłopaka, wiem że nikt nie przeczyta mojej historii, ale
          powiem szczerze że z nim niedługo zerwę;P
          no bo on mi nawet na walentynki życzeń nie złożył!!!!!!
          i bardzo często chodzi na lodowisko z taką o 3 lata starszą dziewczyną i jak ja
          mu mówię że on chodzi ze mną a ni z nią to on tylko "to jest moja przyjaciółka
          najlepsza i nic więcej"
          a ponad to to on wogóle nie jest romantyczny, nigdy nie był ze mną na takiej
          prawdziwej randce!!
          może 2 razy byliśmy razem w parku i kilkanaście razy odprowadzał mnie tak z
          kilometr do zakrętu skąd miałam kilometr jeszcze jeden do domu ze szkoły bo
          uznawał że dalej moge iść sama i mnie bardzo kocha ale z tąd ma bliżej do
          domu!!!!confusedconfused
          crying kocham go, ale ja chyba nie mam wyboru i muszę z nim zerwać ale nie wiem bo w
          maju jest zielona szkoła i było by super jakbyśmy pojechali jako paracrying(((
          i co ja mam u licha zrobić[??!!] uncertain
      • screeney Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochłopaka 16.02.10, 10:54
        w wieku 12 lat w 6 klasie, moja pierwsza miłość, która trwała 5 miesięcy i
        wczoraj była rocznica zerwania XD
      • tosika Re: Ile miałyście lat jak miałyście pierwszegochł 27.02.10, 14:27
        4 klasasmile
    • martusia_16 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:38
      eem 11 brawobrawobrawo
    • tiin55 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:40
      Ja mam prawie 13 lat i jeszcze chłopaka nie miałam big_grinbig_grin
      Już kilku chciało, ale dałam koszaa tongue_out
      kisskisskiss
    • reden Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:43
      Dla mnie chłopak w wieku 11, 12 czy 13 lat to kompletna głupota.
      • julka_pff <(-_-)> 15.02.10, 16:46
        emm z 11 ;p
        to taka miłość była , że ja wam mówię big_grin
        ostatnio miałam chłopaka ale podobnie jak pink_rose wczoraj zerwaliśmy
        ta piękna data ..
        tylko że ja z nim zerwałam ..
        5 dni chodzenia .. big_grin
        rekord mój normalnie .. !
        ja długo z chłopakiem nie wytrzymam więc na razie nie szukam ..
      • sasia30 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 17.02.10, 18:31
        JA MIAŁAM 6 LAT!!!kwiat
        MAŁO NIE!!!smilesmile
    • squash 5 lat. ; d 15.02.10, 16:45
      Wtedy się pierwszy raz zgodziłam zostać 'dziewczyną' takiego chłopaka, który chodził ze
      mną do zerówki. ; 3
      Potem miałam jeszcze tony chłopaków, przez całą podstawówkę, chociaż tych z kl. 1 - 3
      najfajniej wspominam. Te wszystkie walentynki z tonami błędów ortograficznych. < 3
      W 4 - 5 klasie się nimi bawiłam, służyli mi tylko do potańczenia na dyskotece.

Mm, taki pierwszy sensowny był w 6 klasie, ale poszliśmy do różnych gimnazjów.. i nie
      mieliśmy już czasu, oboje poznaliśmy nowych ludzi, ja jeździłam do szkoły daleko i późno
      wracałam.. i urwało się.
      Aktualnie to wykorzystuję ich do różnych przysług, typu 'podaj torbę', 'kup mi coś'.
      Kurde, ale ja zdzirowata jestem. x>
      • justaga Re: 5 lat. ; d 15.02.10, 16:49
        8 lat, ha haa ;.dd
    • szalona_fanka46 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:46
      Ja mam prawie 14 i nie mam. Wolę mieć paru dobrych kumpli niż chłopaka. Na to
      przyjdzie jeszcze czas.
      • sileny. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 16:53
        5 klasa...
        • polcia622 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:01
          ehemmmmmmm......
          10/11 lat być MOŻE bd się śmiać ale chodziłam z nim 12 godzin.

suspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspiciousscianascianascianascianascianascianatongue_outtongue_outtongue_outbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk:-
          Ssmirksmirksmirk
    • esme Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:04
      no cóż 13 przez 9 dni..a le to był głąb mówię wam.. hihi no i do tej pory nie
      maiałam żadnego iluś tam dałam kosza bo po co mi ??? w ogóle to powiem wam tak:
      w dzieciństwie są chłopaki
      później są faceci
      a mężczyzn nigdzie nie ma ...
      • bieberowax3 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:11
        ja mam 14 i nigdy nie mialam i nie chce mieć wink dwóch chciało ale ja sie ne
        zgodziłam big_grin po co mi chłopak ?! żeby za dwa dni powiedzieć koniec ?! żaden
        chłopak w wieku do 17 lat może do 16 naprawde nie kocha.I wiadomo że nie
        zostanie twoim mężem tylko zerwiecie tak czy inaczej ? :d więc po co łamać
        serducho ? ;p
    • nickoly. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:09
      7 . xDD
      Ale widzieliśmy się kilka razy w życiu. Siostry nas zeswatały. XDDD
    • failien_ Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:12
      sześć, to było w zerówce, ahh, konrad. c:

ps. więcej emotikon się nie dało? -,-
      • adrienne.sophie Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:13
        wstyd się przyznać, ale mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka...
        • duuumi Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:18
          Tak. Takich wątków było miliony.
          A ja mam 12 wiosen i tez nie miałam nigdy chłopaka oO.
    • violet_ Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło... 15.02.10, 17:22
      nie zamierzam mieć nigdy.
      • violet_ Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło.../ 15.02.10, 17:23
        ... aż do osiemnastu lat, nie dokończyłam. c:
        • cocomaroko Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:46
          6 lat miałam . XD głupia ja . ; d
    • gosia1996 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:52
      Miałam 13 lat, wlaściwie 20 dni po moich urodzinach ;D 'Chodziłam' z nim z litości. Byliśmy ze sobą aż...około 29 dni. Zerwałam z nim na kolonii i była beka, bo mnie męczył sms'ami żebym do niego wróciła, mimo tego że pokój miał pod miom xDD No, a teraz uprzykaszamy sobie życie nawzajem...tzn. ja mu ;D
    • cukiereczek.. Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 17:57
      ja jeszcze nie miałam ale myśle że to troszke głupie w moim wieku tongue_out
    • kingul33 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 19:32
      W 5 klasie... ale to niewypał byłuncertain
    • decapriopregal Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 15.02.10, 20:21
      Eh... Nie śpieszy mi się
      Za dużo wzmagań , za dużo wzlotów i upadków .
    • paulusia098 Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 10:10
      ` 5 albo 6 ,P
    • kolorowakreedka Pierwszy chłopak.. ; D 16.02.10, 10:13
      W sumie to jak miałam 10 9 ; P
      ale to tak na parę dni itd. hAhAh

A tak jakby pomysleć to takiego na serio prawdziwego miałam jak miałam 12 lat ;P
      • kolorowakreedka Re: Pierwszy chłopak.. ; D 16.02.10, 10:14
        I teraz cały czas są tacy na serio heh ,leje> ;P
      • decapriopregal Re: Pierwszy chłopak.. ; D 27.02.10, 14:09
        kolorowakreedka napisał(a):

> W sumie to jak miałam 10 9 ; P
        > ale to tak na parę dni itd. hAhAh
        >
        > A tak jakby pomysleć to takiego na serio prawdziwego miałam jak miałam 12 lat ;
        > P

Na parę dni..hahhah, to aż tak trudno z tobą wytrzymać;PP
        Buhaha no nie dziwie się
    • kladziunia heh 16.02.10, 10:25
      takiego pierwszego prawdziwego to teraz- 13 latsercekwiatsmilecoolsmirkkiss
      a taki tylko co dla jaj to 10 latpiwodevil
      • alex_twilight Re: ;P 16.02.10, 10:30
        Po co Ci tyle emotek?? q;
        Pierwszego poważnego to teraz --> 14 l.(rocznikowo) wink
        Tak o niby zakochani od 7 boleści to w 4 kl, czyli chyba tam 10 lat.
        • dinkab966 xd 16.02.10, 10:46
          Ja 1 miałam w wieku 5 lat no oczywiście tak na jaja . Potem miałam w wieku 12 lat [ byłam z nim pół roku ] i teraz w wieku 14 [ rocznikowo ] zerwał ze mną też w walentynki ;/ ale byliśmy ze sb tylko 3 miesiące .
    • myszkaa Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 10:51
      ` 11 . x DD
    • secrets Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 14:09
      jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, po prostu nie chcę mieć i na przymus nie będę się zmuszać.
    • iwonaa_ Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 16:08
      ehem pierwszego miałam jak miałam 11 lat xd
    • olkalalala Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 16:14
      i po cholere tyle emotikonków?

w czwatej klasie podstawówki <lol>
      ale tak na serio to miałam chłopaka w wakacje przed pierwszą gimnazjum
    • kararock Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 18:05
      ja mam 13 i jeszcze nie trafilam na takiego fajnego
      • teqiulla Re: Ile miałyście lat jak miałyściepierwszegochło 16.02.10, 18:18
        12 / 13 lat.
        pewna 11- latka z mojej szkoły na dyskotekach szkolnych obcałowuje się z chłopakiem ..
        mój boże to słodkie ale jak dla mnie to jest zdecydowanie za wcześnie żeby już się
        całować !
        nawet ja jeszcze nigdy się nie całowałam .. o,O
    • pola16 Ile lat... 16.02.10, 18:21
      VI klasa podstawówki oczywiście big_grin
    • annie_vampire Re: :p 16.02.10, 18:42
      mam 15 lat i jeszcze nie miałam uncertain nawet na żarty sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka