aggusiiowa 15.02.10, 18:12 witam. mam w planach zakup iPoda. póki co moim faworytem jest iPod Nano 4 generacji. macie może takie iPody? jak się sprawują? może jakieś zalety, wady? a jeżeli nie to jakiego iPoda byście polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
failien_ iPod. 15.02.10, 18:15 miałam iPod'a touch, rozwalił się po dwóch dniach użytkowania, przestał się ładować. :c Odpowiedz Link Zgłoś
zu_za iTouch 15.02.10, 21:23 Ja mam iTouch i jest genialny. Mam go od 2 lat ani razu się nie zawiesił ani nic podobnego. Jak mi się zepsuje to kupię sobie taki sam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: iPod. 15.02.10, 18:18 Nie polecam iPoda, jedno ci powiem ;d Kup sobie jakiś odtwarzacz sony. Te same funkcje, a ile mniej pieniędzy dasz za mp4 x-d Odpowiedz Link Zgłoś
patibilendziak =] 15.02.10, 18:19 Hejo! Mam dokładnie takiego samego i nie zawiodłam się na nim. Jedynie jak wyładowała mi się bateria, ale to przez to że zostawiłam go włączonego na noc ;] Mieści dużo piosenek, jeżeli chcesz obejrzeć film to masz wspaniały obraz. Mówię ci iPod Nano 4 generacji = cudo Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: =] 15.02.10, 21:24 Ja chciałam sobie kupić nano 5g, ale pożałowałam kasy. Cóż, innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: iPod. 15.02.10, 21:26 Ja mam czarnego. Mam też Toucha, oba są genialne, żadnych wad, nie wiesza się jak niektóre, nie czekaj, tylko kupuj ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. iPod. 15.02.10, 21:30 mam czarnego, classic. jest cudowny. praktyczny, niezawodny, duża pamięć, wiele możliwości, wygodny w obsłudze. nie wahaj się, tylko kupuj. a jeśli chodzi o model, to który tobie najbardziej do gustu przypadnie. nie ma to większego znaczenia, gdyż funkcje mają mnie więcej te same. c: Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: iPod. 15.02.10, 21:39 Ja mam iPoda nano 4 G no i dobrze się sprawuje. Na początku wkurzyłam się, że trzeba wgrywać muzykę, zdjęcia, itp. przez iTunes, ale nauczyłam się go obsługiwać i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 iPod - moje marzonko 15.02.10, 21:27 scrobbling ! i te białe słuchawkiiii! x3 wiem, wiem. tak nawiasem to też chce nano 4 gb 4gen. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah failien_ 15.02.10, 21:28 To na pewno nie kupiłaś go w iSpotcie, mam rację? iSpota są nienaganne. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: failien_ 15.02.10, 21:30 hmm moja mam i tata kupili mi pod choinke ipod. ale pisało ze to mp4. P dałam 80 zl. sa piosenki , fotki, gry to co zwykle! Odpowiedz Link Zgłoś
squash mam go. 15.02.10, 21:29 Właśnie dokładnie Nano 4 g, niebieskiego. Nie wybierałam go, wygrałam w konkursie, ale nie zmienia to faktu, że jest świetny. Czasami mnie irytują te ultracienkie kabelki, bo strasznie się plączą. Ogólnie dobrze się sprawuje, zwłasza, że płaski jest. Odpowiedz Link Zgłoś