kotek.bieberka Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 16:12 Ja najczęściej ryzuję po piórniku lub po ręce ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka hahhha 23.05.10, 16:12 kładę się i zasypiam,albo słucham muzyki xD Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 16:14 haha;dd rusujee , bazgrolee , śpiee ? ' chcesz zobaczyć 10 kartek od końca mojegoo zeszytuu ? ;d nie radzee .. Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd < : 23.05.10, 16:18 Moje 4ostatnie kartki kazdego zeszystu sa masakryczne x d jakies rysunki piosenki o nauczycielkach itp. a jak to mi sie nudzi to ide mazac tablice przez pół lekcji, a jak to juz mi sie znudzi to siadam w ławce i zaczyam się smiac z byle czego ; d Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ja wiem ! xd 23.05.10, 16:16 napisz na kartce : kto namalował ego słonia na ścianie ? i podawaj go wszystkim po kolei . każdy jak bd. patrzył do góry, to ty bd, miała zwałe. x d Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 16:18 Najczęsciej rysuje albo piszemy sobie na lekcji sms ( na trybie cichym ) gadamy gadamy na migi Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 16:56 Ja "pożyczam " od kogoś kartkę i piszę jakieś bzdury x DD Albo gadam z koleżanką , o tym "jaka nudna ta lekcja " .. ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 17:03 zaczynam pisać wiersze i piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ phi. 23.05.10, 17:04 Mi się NIGDY na lekcjach nie nudzi. Bo albo gadam, albo się śmieje, albo 'rozmawiem z nauczycielem' ( np. ładny ma Pan samochód. Jaki rocznik? itp xd ) . O! A jak już nie mam co robić, to 'idę z kimś do łazięki' czyli do sklepiku, na podwórko i wgl. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:31 gadam (jeśli się da oczywiście)/piszę w zeszycie np. teksty piosenek no itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:36 pisze opowiadanie, wysylam smsy, gadam albo cos rysuje Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:52 zazwyczja coś kreśle i rysuje na ostatniej stronie zeszytu , marze na okładkach albo wysyłam sms'y , ale zależy na jakiej lekcji . tylko cii : D Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:40 udaje ze słucham ale mysle o czymś innym.. podpieram się o blat Biurka albo gram z kumpelą w kółko - krzyżyk ... albo pisze liściki .. ale to tylkko na Religii... potem temat czytam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:42 Gadam z koleżankami . ^^ Lub rysuję jakieś bzdety x DD Odpowiedz Link Zgłoś
in_the_dark_xd Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:45 Gryzmolę coś po okładkach z zeszytów, gram w państwa miasta z kupelą, albo osobą z którą siedzę w ławce i nie jest to MEGA kujon xd. Ale to tylko na niektórych, takich bardziej luźnych lekcjach. Kółko krzyżyk, rządzi ! Chciałam kiedyś słuchać muzyki, ale jakoś nie mam odwagi. Gdyby słuchawki nie miały tego głupiego kabla, bo to właśnie przez niego wszystko się wydaje. Piszę liściki Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 maże po książce 23.05.10, 19:42 co chwila patrze na zegarek i nic mi się nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: maże po książce 23.05.10, 19:53 Rysuję, pisze coś tam , maluję całą kartke długopisem , śpie, pisze po książce,w yrywam kartki z książki, rysuję po ręce, gadam . Mam głupią szkołe nie ma zasięgu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_heart Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:45 Ja rysuję "x" na końcu zeszytu aż kartki zabraknie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kateuskax3 Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:51 najczęściej coś jem,a jeśli prowiant się skończy to układam się do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 19:51 Dekoruje mój zeszyt , ewentualnie ten w twardej okładce traktuje moim cyrklem. Na polskim śmieję się z koleżanką ,albo pisze głupie notatki w zeszycie. Podstawą są liściki do koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
leylaa Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 20:03 na matmie, historii, angielskim (bardzo lubie ten przedmiot ;d) polskim (ale na polaku żadziej) staram się słuchać ;pp ale na tych innych to alb rysuje, ale często zasypiam.. ale to TYLKO wtedy jak ustąde troche dalej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Co robicie jak ... 23.05.10, 21:09 Jak na lekcji jest luz i nie trzeba praktycznie nic robić to wyciągam iPoda, wkładam słuchawki i tak mija lekcja, a jeśli temat mnie nie interesuje, ale nie ma możliwości słuchania muzyki to piszę sobie pamiętnik na jakiejś oddzielnej kartce, rysuję jakieś szlaczki w zeszycie. Takie różne rzeczy, dzięki którym czas szybko mija. A, no i jeszcze gadam z kimś, z kim akurat siedzę w ławce. Odpowiedz Link Zgłoś