jonasfanvan 18.02.10, 15:31 Słyszeliście jego piosenkę Starstruck boska! Wasza opinia w komentarzu!!! www.sterlingknight.net/images/sterling3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo Sterling Knight 18.02.10, 15:35 nie znam/nie posłucham/zapewne takie jak inne. c; Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Sterling Knight 18.02.10, 15:39 nie znam, szczerze mówiąc. : d ale możliwe że posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Sterling Knight 18.02.10, 17:00 nie znam jeszcze lubie go mozliwe że sobie posłucham Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Sterling Knight 18.02.10, 17:05 mrrr... kocham go , prawie tak samo jak Justina . XD i tak go nie pobije . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Sterling Knight 08.03.10, 22:27 słyszałam i uważam że jest super i on też jest super i w ogóle uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Sterling Knight 09.03.10, 19:40 hhahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahhahha . kolejna gwiazdka typu beztalencie na siłe spiewające . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ^^ 13.04.10, 10:39 sterling jest mega przystojny (moim zdaniem). ; p a ta piosenka jest fajna. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Sterling Knight 13.04.10, 17:34 Kto to jest? Nie posłucham bo pewnie jakiś szit,bo zapewne to kolejna hana montana czy jak jej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ straaaszna. 13.04.10, 17:35 nie rozumiem, dlaczego z każdej gwiazdeńki występującej w żałosnym serialu na disney channel, muszą zrobić piosenkarkę/piosenkarza. on nie potrafi śpiewać, kochane tak jak połowa gwiazd DC. po prostu chcą na nich zarobić - Słoneczna Sonny cieszy się popularnością, to i Sterling trochę kaski da zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ tak ... 13.04.10, 17:43 jak śpiewał to strasznie twarz wyginał . Ja się zgodzę z jedną z dziewczyn , nie pamiętam która to napisała , po co robią z niego piosenkarza , nie każdy umie śpiewać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Sterling Knight 13.04.10, 17:54 A ja nie rozumiem dlaczego niektórzy uznają to za "shit" jeszcze przed posłuchaniem. Nie każdy musi być beztalenciem tylko dlatego, że gra w filmach Disneya. Piosenka nawet wpada w ucho, ale zdecydowanie wolę "Hero" <3. Oglądałam ostatnio ten film na youtube po angielsku, jest świetny :3. Odpowiedz Link Zgłoś