emm_ Re: klasa 20.02.10, 10:26 Moja jest najlepsza na świecie. Na każdej lekcji jaja robią, klną do nauczycieli, dzieje się. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: klasa 20.02.10, 10:31 Moja klasa jest okropna ! Jak ktoś ściąga to zaraz wydadzą nauczycielowi ! Jak ktoś pójdzie do tablicy i czegoś nie wie to zaraz co za głupek głąb tego nie wiem to takie proste ! I po prostu się wyśmiewają i robią przykrość nieraz powiedzą ja nie chcę siedzieć z tym głupkiem ! nie mogę się doczekać kiedy skończę gimnazjum ! bo nienawidzę ani tej szkoły ani klasy ani nauczycielów ! Odpowiedz Link Zgłoś
rose. Re: klasa 20.02.10, 10:33 moim zdaniem moja klasa nie jest taka zła. Gdyby wywalić kilka osób była by prawie idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: klasa 20.02.10, 10:34 moja klasa niestety jest podzielona na nieliczne grupki, ale cóż dopiero pierwszy rok jesteśmy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: klasa 20.02.10, 10:38 yyy... u mnie jest tak: są chłopcy fajniejsi, oraz ci niefajni, którym ci fajni dogryzają. u dziewczyn - trzy 'słit LasQi', dwie szare myszki, jedna pyskata, jedna kopiara, trzy dobrze się uczące (w tym ja i moja przyjaciółka), jedna krzykliwa. a zgranie? u nas nie ma takiego słowa w słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: klasa 20.02.10, 10:42 Moja klasa jest fajna. Jesteśmy już razem chyba 7 lat . ; O i kocham ich . ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: klasa 20.02.10, 10:43 Uwielbiam moją klasę :dd Nie jesteśmy jedną wielką rodziną, tak jak niektórzy tutaj mówili. Moja klasa dzieli się na takie grupki jak by Jest jedna grupka takich 'plastików' i to jest parę dziewczyn jest grupa chłopców w sumie to nie są źli, ale jakoś się z nimi nie trzymamy no i największa grupka I z tą grupką jest tak jak u cb Jak chłopcy coś powiedzą to mamy polew do końca dnia... szczególnie gruby :d. Jak są jakieś wycieczki szkolne to wszyscy jedziemy tylko ostatnio na Słotwiny jechaliśmy to nie wszyscy pojechali bo nie wszyscy umieją jeździć na nartach/desce. Tak czy tak było super Cały czas jeździliśmy razem i w ogóle jakimiś trasami (oczywiście nie pozaznaczonymi - czyli przez puch itp ) No nie ma co opowiadać :dd klasę mam świetną i się wszyscy razem trzymamy :d Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: klasa 20.02.10, 10:39 Lubię moją klase, choć tak jak u ciebie jest kilka osob do wywalenia. mozna na ludzi liczyc, ale nie na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
emanualia Re: klasa 20.02.10, 10:54 My może pod względem nauki nie jesteśmy jacyś super, ale jako klasa jesteśmy bardzo zgrani. Niby najgorsza klasa w szkole, ale zawsze umiemy się między sobą dogadać i jest fajnie. O tym co się wyprawia na lekcjach nie wspomnę ;p . Angielski, religia, gepa, technika, informatyka - kocham to. ;D Kiedy mamy w-f z chłopakami też jest zabawnie. Podsumowując najlepsza klasa na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: klasa 20.02.10, 10:59 hm . moja klasa jest naajlepsza . ;-* . co prawda nauczyciele mówią , że się troszkę opuściliśmy i jesteśmy bardziej niegrzeczni , ale i tak kaażdy nas lubi . XD ' najlepsza ' klasa w szkole podobno . i pod względem nauki , i zachowania . : D LOVE II F . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat moja klasa . x d. 20.02.10, 11:05 aha, skoro się chwalisz to ja też się pochwalę . w mojej klasie jest 28 osób, jestemy na pierwszym miejscu z całego gimnazjum z nauką. do mojej klasy chodzą rózne vipy i ogólnie klasa jest lubiana i bardzo zgrana . każdy może siedziec z każdym, każdy gada ze sobą, nie ma podziału na grupy . no oprócz trzech kujonek, które się wyłamały, ale same tak chciały . pomimo naszej dobrej nauki i wysokiej średniej jest smiesznie, fajna atmosfera itede. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: klasa 20.02.10, 11:18 hah moja klasa 30 osób jest fajna nie liczac 2 osób xd gdybyś była u mnie na lekcjach całej klasy nie podzielonej na grupy to co dzień byś ze śmiechu sikała xd u mnie wgl wszyscy ściągają jak na sprawdzianie z fizyki cały rząd ściągał od siebie i podawali sobie odpowiedzi na głos i wgl ściągali odwracali się i gadali to baba od fizyki nic xd Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: klasa 20.02.10, 11:29 jesteśmy bardzo zżyci ze sobą, aczkolwiek są 3 laski które są nie do zniesienia. Cóż ... jakoś wytrzymuję. Ogółem nasza klasa, jest też zgrana baaardzo z innymi równoległymi klasami 3. A to przez to że jeździmy razem na wycieczki. Wszyscy razem spędzamy przerwy, i każdy z każdym gada. Nie ma żadnej rywalizacji pomiędzy innymi 3 klasami. Bardzo będzie mi wszystkich 3 klas baaaardzo brakowało. 3 lata razem tak szybko minęły. Do tego ja wyjeżdżam do liceum, do innego miasta, więc z większością nie będę się widywać. A chłopcy z klasy 'c' i z mojej ( 'b) są zajebiści xDD ich teksty rozwalają. Ale masakrycznie będzie mi ich wszystkich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: klasa 20.02.10, 11:29 Nasza zarąbista. ;dd W ogóle jeden chłopak takie jajca mówi, że w nocy się nawet śmieję ;d Ale ogólnie jesteśmy najniegrzeczniejszą klasą w szkole. ;/ Jak się chłopaki lali to 2 nauczycielki i 3- klasiści z gimnazjum musieli ich rozdzielać. ;p Oczywiście, ściągamy od siebie ;DD Solidarność w biedzie. ;DD Tylko kujony nie dają ;// Ale ogólnie fajna nasza klasa jest ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: klasa 20.02.10, 11:30 zagrana? w miarę choć nie tak bardzo. najlepsza w całej szkole ocenowo (choć jesteśmy kiepscy w nauce xd) osoby fajne, ale nie wszystkie xd ogólnie cud i miód ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: klasa 20.02.10, 11:33 moja jest beznadziejna kilka osób normalnych na 28 Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: klasa 04.03.10, 17:15 n i e z n o s z ę mojej klasy -,- od jakiś 2 lat proszę o zakończenie gimnazjum. nie jest tak, że nie mogę się z nimi całkiem dogadać bo porozmawiamy o nauczycielach, ostatniej klasówce lecz wtedy tematy się kończą. jesteśmy z całkiem innych światów. o wiele lepiej dogaduję się z chłopakami niż dziewczynami. tak naprawdę mam tylko jedną normalną koleżankę z którą siedzę w ławce. bez niej czuje się samotna. męczy mnie taki układ, ale na szczęście zostało już tyko parę miesięcy do zakończenia roku szkolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley221 Re: klasa 04.03.10, 17:21 moja klasa jest spoczko jest nas 24 osoby i jest oki ;D wesoło i wgl,zwłaszcza na polskim i wychowawczej Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: klasa 04.03.10, 17:24 Kocham swoją klase.. Jesteśmy bardzo zgrani. Chłopcy przytulają się z dziewczynami na powitanie. Są głupi, śmieszni ale to dobrze.. .. nie ma nudy.. Są 2 zakały w klasie... Ale tak to jesteśmy wszyscy przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś