madziolap.owa 18.02.10, 21:24 hej wczoraj miałam zdj dnia i to właśnie zdj jest na demotywatorach jak to usunąć jak ja tego nie wstawiłam?? wiem,że jest tam bałagan no ale soryy pomocy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziolap.owa Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:25 demotywatory.pl/1007784/Litosci to jest straszne pomóżcie mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziolap.owa Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:48 a i jeszcze jedno!! demotywatory.pl/1009988#comments Odpowiedz Link Zgłoś
martam Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:54 Ale Cię załatwili. Co Ci teraz zostało? Na przyszłość zważaj na to, co wstawiasz do neta! Poza tym- śmiej się z tego Życie jest zbyt krótkie by się przejmować wszystkim. A owa demoty są w poczekalni. nie każdy je zobaczy- chyba, że wyślesz te linki całemu światu Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:28 poproś Admina. Albo na końcu strony masz takie coś: Wszelkie obrazy należą do ich właścicieli, jeśli uważasz, że któryś wykorzystano bez twojej zgody prześlij link z obrazkiem i powodem tędy, a zostanie zmieniony lub usunięty. Tam masz link ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:32 a pokaż ;>. muszę zobaczyć. :dd Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:52 Nie mam pojęcia ;p Ale nie mam pojęcia czego chcesz usuwac ;p Coprawda demot żałosny ale zdjęcie niekompromitujące;p Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:53 Chciałam Ci to pokazać, wiesz? : ) Nie znam się na takich prawach, ale chyba jeśli sama to dodałaś do internetu, to może być wykorzystane. A że tak, a nie inaczej... to idź do admina demotów. Ale ja naprawdę nie wiem i nie chcę wprowadzić w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:53 ujawniając zdjęcia w sieci, godzisz się na ich rozpowszechnianie. najpierw myślimy, potem robimy ;c Odpowiedz Link Zgłoś
reden Haha. 18.02.10, 21:53 Dziwisz się? Sorry, za szczerość, ale to zdjęcie naprawdę demotywuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 21:55 nie usuniesz. jesli wrzucasz zdjecie do netu licz sie z konsekwencjami. moze byc uzyte gdziekolwiek i przez kogokolwiek. nic na to nie poradzisz. ale jest dobra strona calej tej sytuacji: jestes suawna! XD a tak btw, przeczytaj sobie opis tego demotywatora. Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: pomocy!!!!!demotywatory 18.02.10, 22:54 O nie.. coś ciekawego mnie ominęło :< Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: pomocy!!!!!demotywatory 19.02.10, 13:15 Usunięte już. I znowu mnie coś ominęło=/ Odpowiedz Link Zgłoś