inka_love_nick 20.02.10, 22:33 Cześć! Teraz mam ferie i chciałm przeczytać trochę książek. Ostatnio skończyłam "Gwiezdny pył" Neli Gaimana. Czytał ktoś? Naprawdę fajna książka : ) polecam napiszcie co oniej sądzicie : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirekxd Re: Gwiezdny pył 20.02.10, 22:39 Książka rzeczywiście świetna. I film nakręcony na jej podstawie też mi się bardzo podobał. Polecam twórczość Gaimana, naprawdę warta uwagi. Moje ulubione książki to "M jak Magia" oraz "Koralina". Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Gwiezdny pył 21.02.10, 12:10 Czytałam, nawet 2 razy uwielbiam tę książkę Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Gwiezdny pył 21.02.10, 12:14 Nie czytałam, ale tytuł gdzieś mi się obił o uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Gwiezdny pył 21.02.10, 12:16 Oo. nie wiedziałam że jest też książka. oglądałam film ;p w tym momencie czytam "Felix Net i Nika i trzy kuzynki " bardzo fajne. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lalelaleczka gwiezdny pył 21.02.10, 12:17 oglądałam film w kinie z klasa naprawde fajny Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Gwiezdny pył 21.02.10, 12:16 Książki nie czytałam, ale film był boski. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że jest taka książka. Odpowiedz Link Zgłoś