kawa_27 20.02.10, 23:50 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Dwa moje ukochane zespoły A jestem w kropce: na stronach dla fanów sami dorośli, a ze szkoły prawie nikt ich nie zna Kto jeszcze tego słucha? GG w profilu (jakby coś) ale zachęcam do dyskusji na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkalalala Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 20.02.10, 23:54 oj znam ich kilka piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_27 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 20.02.10, 23:58 olkalalala napisał(a): > oj znam ich kilka piosenek Jakieś ulubione? ^^D Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 21.02.10, 00:02 i love this town, it 's my life, knocking on heavens door Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 20.02.10, 23:59 Znam, lubię, podziwiam. Koleżanka mnie zaraziła i jestem jej wdzięczna. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 21.02.10, 00:18 Guns n' Roses ! ; - *** Słucham , słucham i to bardzo, baaaaardzo dużo i często . ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 21.02.10, 10:59 Dziewczyno, stary rock rządzi! Bon Jovi, Europe, chociaż Guns N' Roses podchodzi mi bardziej pod punk rock , a skoro mowa o punku to jeszcze trzeba wspomnieć o Sex Pistols. Kocham prawdziwy rock, nie tą podróbkę muzyki co jest teraz. won z erą plastiku! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 22.02.10, 19:27 Bon Jovi tak, np. its my life( boskie), a Guns'n'roses... słyszałam jedną piosenkę, ale pamiętam tyle, ze była super. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Bon Jovi i Guns N'Roses. 23.02.10, 11:02 w moim mieście ostatnio wypatrzyłam pośród jakichś hip-hopowych napisów na ścianach logo guns n' roses, i kurczę, jestem dumna z mojej prowincji. zacznę od tego, że nie lubię axla. ten pan mnie strasznie irytuje. ale znowu stosunkowo niedawno miał urodziny i szukałam o tym wzmianki w młodzieżowych gazetkach. nie było. i właśnie przez pozowanie axla na nierozumianego rockmana, nie jestem w stanie lubić guns n' roses. bo ogólnie muzyka nie jest zła. ale, drogi panie axl, nie piszcz tak. i kiedy widzę jak stoją bez koszulek, slash z papierosem, a axl w tej swojej pięknej opasce z dziewczętami, to aż mnie ściska. a bon jovi to klasyka, wiadomo. fanką wielką nie jestem, ale najpopularniejsze piosenki znam. it's my life często śpiewam, ta piosenka jest strasznie śmieszna. i właśnie chyba tak jak w przypadku guns n' roses lubiłabym, gdyby nie wokalista. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses. 23.02.10, 11:18 O tak, znam, słucham i uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses. 15.05.10, 21:53 Guns n' Roses nie słucham. Bon Jovi - uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 23.02.10, 11:30 znam, ale nie słucham. zupełnie mi nie podeszli. c: Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 23.02.10, 11:37 taaaak. < 3 u mnie w szkole ich znają i to nawet bardzo dobrze. chociaż dla niektórych świat kończy się na selence, tisdale i paramore. Odpowiedz Link Zgłoś
duff_1212 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 16.05.10, 13:06 naprzykład jak to rosalie powiedziała że paramore . u mnie też . i się pytam co oni śpiewają ? Odpowiedz Link Zgłoś
olen_cja Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 15:24 jaa !!!! . mojee 2 ulubione zespołyy ! czizaas , już myślałam że tylko ja tegoo słcuhaam XD . dziewczynoo , uratowałaaś mniee ! Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 15:30 Bon Jovi...hm... zakochana jestem w piosence 'always'. Gunsi owszem,ale starzy,nowego shitu nie zniose. Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 15:31 guns n' roses bardzo lubię. ale tylko muzykę. chyba każdy musi przyznać, że axl ma paskudny charakterek i arogancki sposób bycia. bon jovi może być, chociaż jacyś superwybitni nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 15:39 chyba każdy musi przyznać, że axl ma paskudny charakterek i arogancki sposób bycia. o tak Axl to świrus, nie dziwie się,że Slash i inni go zostawili po tym co odwalał. Chociaż muszę przyznać,że uwielbiam jego skrzek Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 20:25 Guns N'Roses bardzo lubię a Bon Jovi jest mi raczej obojętny, choć kilka kawałków ma naprawdę świetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
s_a_s_h_a Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 20:32 O tak! Uwielbiam ich! Są najlepszym zespołem Rock'owym jaki mógł kiedykolwiek powstać. Ich piosenki są cudne!! Piękny wokal... Eeeech <3 Odpowiedz Link Zgłoś
grammarnazi Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 26.02.10, 23:45 Wiecie, że kiedyś Bon Jovi było takim dzisiejszym Jonas Brothers? razem z całą resztą glamowych zespołów, typu Motley Crue, Poison, LA Guns itp.... No, nieważne. Gunsów jedynie Apetite For Destruction. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 19.03.10, 19:00 grammarnazi napisał(a): > Wiecie, że kiedyś Bon Jovi było takim dzisiejszym Jonas Brothers? razem z > całą resztą glamowych zespołów, typu Motley Crue, Poison, LA Guns itp.... > No, nieważne. Gunsów jedynie Apetite For Destruction. sorr bardzo ale myśle że jest troche nie na miejscu porównywanie takich legend rocka jak Bon Jovi do gwiazdek jednego sezonu - Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine serio ? 20.03.10, 12:28 no wiesz, niekoniecznie. fakt, może porównanie nie jest do końca trafione - bo gusta muzyczne zmieniły się wraz z upływem lat - ale uwierz, bon jovi wcale nie byli świetni. nagrali kilka wpadających w ucho kawałków do posłuchania w radiu, dorzucili do tego dużą dawkę gitary i pomyśleli: nazwijmy to rockiem. a w rzeczywistości żadna z nich klasyka, tylko masówka pod publiczkę, marna, bardzo nieudolna kopia klimatu hard rocka. niestety, taka prawda. a wracając do gunsów, przez całe ubiegłe wakacje zachwycałam się apetite for destruction & use your illusion. bo chinese democracy to nic innego jak sposób na wypełnienie portfela pana axla rose. to okropne, czym stało się dawne guns n' roses. Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: serio ? 21.03.10, 10:09 Niestety, muszę się przyczepić do tego co napisałaś o Bon Jovi. Może nie dla wszystkich są oni klasyką, lecz to oni wraz z innymi zespołami podtrzymywali glam rock, który stworzyli tacy artyści jak Queen. Nie spotkasz teraz kogoś, kto nie zna It's My Life, nawet z melodii. jak dal mnie byli świetni i zawsze będą. Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: serio ? 21.03.10, 14:43 doskonale wiem, że wszyscy znają it's my life albo livin' on a prayer. i tak, masz rację, podtrzymywali glam rock i całą resztę, ale glam rock jest niczym innym jak spopularyzowanym rockiem dla mas. poza tym, widać wyraźną różnicę między bon jovi a queen, nie sądzisz? pomijając już styl grania, byli zupełnie odmienni. mercury i spółka też grali dla mas, a utwory mają naprawdę świetne, mądre i udekorowane potężnym wokalem freddiego (co nie znaczy, że melodie były złe, wręcz przeciwnie, były całkiem niezłe). a bon jovi, no cóż.. nie jest źle, ale czy taka z nich klasyka? po prostu powielali jeden i ten sam schemat. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 ;] 07.05.10, 18:33 Zaczęłam przesłuchiwać piosenki Guns N' Roses po tym jak usłyszałam 'November Rain'. Chociaż nie słucham za bardzo takiej muzyki Niektóre utwory maja naprawdę zajebiste, a jeślki chodzi o Axla... Gościu ma chyba jakąś schize, ale lubie ten zespół głównie za solówki Slash'a. ;P A Bon jovi... Aż tak nie znam, ale piosenki tez mają dobre. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 07.05.10, 18:56 Ja słucham Gun's and Roses! Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 07.05.10, 19:06 kocham guns n' roses ) a przy ich balladach po prostu chce mi się płakać Odpowiedz Link Zgłoś
lila13 JASNE ŻE TAK! 07.05.10, 19:13 Wiem, rozumiem twój ból Mało kto ma dobry gust wśród naszych rówieśników niestety... ale jak coś, to wiec że ja te zespoły również kocham ;] wspólnie z metallicą i nirvaną i alter bridge... Odpowiedz Link Zgłoś
duff_1212 Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 18:25 ja uwielbiam te dwa zepoły ale Bon Jovi bardziej . moja ulubiona piosenka Guns'n'roses to Welcome to the Jungle i patience . a Bon Jovi to Aways i Without love . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 21:58 z bon jovi to kojarze tylko its my life . ; dd a guns n' roses znam i lubie od czasu do czasu posluchac np. november rain . Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 22:11 Uwielbiam Guns N' Roses ale oczywiście to dawne nie dzisiejsze. Jestem fanką, a Bon Jovi słucham także. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 22:28 omg, kocham guns'ów! są świetni. moje ulubione kawałki to 'welcome to the jungle' i 'sweet child o mine'. ile bym dała za to aby pojechać na ich koncert czy coś. *___* Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 22:32 a tak nawiasem to jeśli lubisz prawdziwego klasycznego rocka, to polecam jaknajbardziej AC/DC! są genialni. uwielbiam ich muzykę. a no i naszych bluesowych i hard rockowych przyjaciół Areosmith. również geniusze! Nirvana też jest spoko : ] rock rządzi!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Bon Jovi i Guns N'Roses 15.05.10, 23:42 Bon Jovi lubię średnio, ale Guns N'Roses uwielbiam chyba od maleńkiego. (moja mama także jest ich fanką, więc zarażała mnie praktycznie od urodzenia ;> Odpowiedz Link Zgłoś