kokoss. 24.02.10, 20:28 wiem że to dziwne ale mam pyzate policzki . wszyscy mi je " naciągają " i się nimi zachwycają .: / . dziś nawet mama mi to wytknęła ale okey . .. nie wiem co zrobić żeby było... no normalne . . pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieckoszatana Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:34 geny robią swoje :3 nic na to nie poradzisz. taka już twoja natura. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:44 ej, ale to przeciez slodkie tez bym takie chciala ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:41 rób groźna minę, za każdym razem gdy widzisz, że ktoś ma ci zamiar "naciągnąć" może pomorze? Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:50 no chyba cały czas nie będe chodziła jak wampir bo ludzie się przestraszą .! dla mnie to nie fajne bo wyglądam jak pączek ;c;c;c czasami to mi się płakać chce normalnie .. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:48 1. Dieta trochę odchudzi twoje policzki, ale nie przesadzaj - jeśli jesteś chuda, na pewno nie przechodź na dietę z powodu policzków. Jeśli jednak i tak próbowałaś zrzucić kilka kilogramów, to może być dobry pretekst. 2. Masaż policzków - zaczynając od uszu, zataczaj małe kółeczka palcem środkowym i serdecznym aż dojdziesz do kącików ust. Rób to przez ok. 5 minut dziennie. 3. Od czego jest makijaż? Jeśli idziesz na jakąś imprezę czy randkę, warto użyć jasnego pudru/fluidu na całą twarz, a potem na policzki nałożyć lekko ciemniejszy puder/fluid. To sprawi, że policzki będą wydawać się smuklejsze. 4. Są duże szanse, że to z wiekiem przejdzie - kiedy byłam mniejsza, miałam okropnie pyzate policzki, a ostatnio zauważyłam, że robią się coraz 'chudsze'. :} 5. Nie pozwalaj ludziom naciągać policzków i sama ich nie naciągaj. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:49 Też mam troszkę, ale nie czuję dyskomfortu. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: pyzate policzki :/ 24.02.10, 20:54 też jestem chomikiem, kiedyś strasznie się przejmowałam, ale nie ma po co, serio. c: Odpowiedz Link Zgłoś