Dodaj do ulubionych

I Dzień Wiosny

01.03.10, 16:57
Macie w szkole obchody pierwszego dnia wiosny ? Bo u nas są, i chociaż do tego
wydarzenia jeszcze 3. tygodnie, to nauczycielki już robią z tego wielkie halo. Ja już mam
nawet dwie role - piszę scenariusz skeczu ( Moda na sukcesss :p ) i będę tak jakby
spikerką. Będę zapowiadać kolejne występy i konkursy klas I. Panie moim zdaniem już
zaczęły przesadzać, bo ostatnio powiedziały, że będziemy musieli zostawać po lekcjach w
piątki i przychodzić w soboty, zeby dopracowywać występy. Ja napewno nie przyjdę ... A
wy ? Macie coś takiego ? big_grin
Obserwuj wątek
    • kasix_14 >>>>>>>>> 01.03.10, 17:03
      u mnie to normalny dzien xd
    • xxriczkaxx Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 17:04
      to samo..
      i jeszcze wybory miss i mistera.
      • kasiulec I Dzień Wiosny 01.03.10, 17:15
        u mnie niestety normalny dzień w szkole , szkoda wolała bym jakiś występ smile
    • blocked_ Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 17:10
      a ogarniasz, że u nas w szkole, w pierwszy dzień wiosny gimnazjum i szósta klasa {mamy
      i gimnazjum i podstawówke} "uczą" młodsze klasy? o______O żenada na skalę
      narodową, powinni tego zabronić. i to tylko dlatego, żeby sobie nauczyciele odpoczeli... no
      i oczywiście u nas jest to dzień wagarowicza. niektórzy uciekają ze szkoły, a inni po prostu
      do niej nie przychodzą. ogólnie jest kolorowo, przebieramy sie. w tym roku
      zaplanowalismy przebrac sie w pidzamy XDDD w zeszlym chlopaki przebierali sie za
      dziewczyny i na odwrót. ale jakby na to nie patrzec, dosyc lubie ten dzien ; )
      • dark_angel. Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 17:19
        My z klasą zazwyczaj jeździmy w ten dzień na wycieczkę, więc nie ma nas w szkole xd
    • kingaa Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 17:21
      Nie...Jak chodziłam do podstawówki, to zamienialiśmy się z nauczycielami i prowadziliśmy
      zamiast nich lekcje. Obecnie, nie ma u nas żadnych przedstawień...wink
      • anja_ Pierwszy dzień Wiosny. 01.03.10, 18:38
        normalnie. Tylko jakieś ozdoby wiosenne. - fuuj !.
    • cathylinton łee . ; p 01.03.10, 18:33
      myy nie mamy takich bajerów , a chciałabym . ; ))
      no seryjniee , chciałabym jakoś uczcić I dzień wiosnyy .
      No cóż powinnaś się cieszyć . ; ]
    • violet_ I Dzień Wiosny. 01.03.10, 18:37
      nie. nienawidzę wiosny. niech przez cały czas trwa jesień, kiedy można było jeszcze nosić
      trampki i koszule w kratę. albo wieczne lato, kiedy można jeść nieśmiertelne lody fructo za
      jedynie pięćdziesiąt dziewięć groszy. to były czasy. znając życie, i tak zrobimy marzannę
      na kółku przyrodniczym i pójdziemy ją spalić. chociaż nikt tego nie chce.
      • ellacolvey Re: I Dzień Wiosny. 01.03.10, 18:41
        my tam takich nie obchodzimy-nawet nie chcę.
        a skecz i tak robię-takiej bardzo nudnej książki, wyszedł mi taki bajer że każdy kto czyta to
        ryczy ze śmiechu
    • jonas_lover Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 18:46
      u nas nie ma czegoś takiego, że mamy występy itp. ale nasza klasa zawsze świętuje,
      połowa zrywa się z lekcji, w tym ja big_grin
    • drama_queen Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 18:48
      z tego co wiem to kolejny raz te osoby, które się za kogoś/coś przebiorą nie
      będą odpytywane, nie będą musiały pisać kartkówek.
      • dio223 Re: I Dzień Wiosny 01.03.10, 18:53
        my też mamy takie obchody I dnia wiosny. moja klasa robi parodie "Klanu" xd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka