cynamon_ 05.03.10, 21:16 Witam Kotowiczki ! Pewnie każda z Was ( a przynajmniej większość ), widziała już nową, wiosenną reklamówkę stacji TVN. Wpadła mi w ucho piosenka, która leci w tle. Jest idealnie dobrana. Zaciekawiła mnie. Dziś znalazłam jej tytuł i wykonawcę. To Dashboard, zespołu Modest Mouse. Zakochałam sie w tym utworze z miejsca. Modest Mouse - Dashboard. A Wy? Co o niej sądzicie? Znałyście Modest Mouse wcześniej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Modest Mouse. < 3 05.03.10, 21:53 znałam. i dostałam porażenia, jak usłyszałam to w telewizji, jeszcze w reklamie ramówki, któa zrobiła z takiej lenki gwiazdkę. i tego się obawiałam, że teraz każdy ich polubi. za jedno dashboard. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Modest Mouse. < 3 05.03.10, 21:58 nie znałam i piosenka nie powala, szczerze . tvn miało kiedyś lepsze te ramówki, czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Modest Mouse. < 3 06.03.10, 10:59 smutne, że niektórzy poznają taki zespół przez piosenkę w ramówce tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Modest Mouse. < 3 06.03.10, 11:21 denerwuje mnie to, że kiedy jakaś stacja zaczyna bezwzględnie promować piosenkę, to staje się ona strasznie nieznośna i wszyscy zaczynają ją kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet Re: Modest Mouse. < 3 09.03.10, 20:09 znałam wcześniej i lepsze utwory niż ten z ramówki Odpowiedz Link Zgłoś