izunia17 06.03.10, 13:36 hej... Chciałabym bardzo podszkolić swój angielski i poznać nowych znajomych... moze wy tak z kimś piszecie... polecie jakieś portale albo strony.... proszeeee ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 13:53 www.omegle.com to jest taki jakby czat z ludźmi z całego świata. serwer `przypisuje` ci jakąś osobę. jak nie chcesz z nią gadac albo ona z tobą, to wtedy bierzesz `disconnet`. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra www.interpals.net 06.03.10, 14:00 Jak w tytule. Świetna stronka, mnóstwo ludzi ze wszystkich państw logujesz się, tworzysz sobie profil, a w wyszukiwarce możesz wpisać swoje wymagania (wiek, płeć, z jakiego państwa) i poszukać sobie znajomych do korespondowania czy mejlowania. Dużo świetnych ludzi już tak poznałam! Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 13:57 vampirefreaks.com ale to dla emo bardziej albo na twitterze kogos poszukaj i spytaj o skype Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 15:01 Ja to rozmawiam na Myspace Im. ;d Zakladasz se konto na Myspace.com I potem sciagasz Myspace Im i rozmawiasz . ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 14:30 Twitter.com! Nigdzie tak się nie podszkolisz z anglika jak na tej stronie;D Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 16:30 heh, tak jak inni piszą twitter ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 14:38 istnieje coś takiego jak icq.com są tam różne grupy, polecam ci rozmawianie na czatach istnieje na nich możliwość prowadzenia prywatnej rozmowy z paroma osobami jednocześnie. oczywiście można rozmawiać także z jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpuszczamsie Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 14:43 omegle.com Odpowiedz Link Zgłoś
squash www.omegle.com 06.03.10, 14:43 polecam, międzynarodowy czat po angielsku. Można poznać bardzo fajnych ludzi, np. ja wymieniłam się adresem e-mailowym z Chinką. Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. tłiter. 06.03.10, 14:56 twitter, najlepsza opcja. ja pisałam z dziewczynami z nowego jorku, austri, japoni, singapuru itp. jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 15:08 ściągnij sobie imvu :d (www.imvu.com) na prawde to jest świetne, gram w to już jakieś 2 lata i mi się nie znudziło <3 noo i są tam ludzie ze wszystkich krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 15:13 Facebook albo interpals Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 15:48 chatroulette.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 15:53 facebook, myspace, twitter Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 15.07.10, 21:14 Omegle.com !!! Poznałam tam brazylijczyka o imieniu Leonardo( kocham to imię !) Canadyjczyka, i Tajwankę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paulina88 Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 15.07.10, 21:15 Omegle.com !!! Poznałam tam brazylijczyka o imieniu Leonardo( kocham to imię !) Canadyjczyka, i Tajwankę ;p Pisze z nimi e-malie Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 06.03.10, 21:22 Wpisz w Google "international chat" czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 07.03.10, 16:13 Ja na "Stardoll" czasem pisze z dziewczynami z Angli,USA,Włoch i Francji. To bardzo sympatyczne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 11.07.10, 12:07 twitter.com, interpals, omegle .. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 11.07.10, 12:13 Twittera sobie załóż. Może się zaprzyjaźnisz z Seleną albo Miley? Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Wejdź. Na tej stronie możesz... 11.07.10, 12:15 Pytać ludzi z całego świata. Być może i gwiazdy! Wystarczy kliknąć w Ten link Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Wejdź. Na tej stronie możesz... 11.07.10, 12:29 Poznawać gwiazdy i ludzi z całego świata. Wystarczy kliknąć w Podany tutaj link każdy z linków to inna strona.* Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 11.07.10, 12:19 twitter ,facebook,myspace. najpopularniejsze portale i oto również na nich możesz podszlifować swój angielski Jest reż streona stardoll.com na ,której masz medoll i tam jest właśnie mieszanka kulturowa z którą możesz popisać na chacie - ale ta propozycja jest bardziej rozrywkowa niż do poszkolenia języka Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. omegle.com, tylko... 11.07.10, 12:28 ...uważaj na zboczeńców, piszących "horny?". chyba, że chcesz uprawiać cybersex. a jeśli spytają o asl, to chodzi im o wiek, płeć i miejsce zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 11.07.10, 13:12 omegle.pl <- czy jakoś tak POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar zapraszam. 11.07.10, 14:46 Ja polecam myspace. Sama piszę z dwiema amerykankami, jedną angielką i hiszpanką. Zagadaj pierwsza a potem jakoś pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 13.07.10, 11:52 tak jasne caly czas pisze. ja uzywam takiej strony to masz link: www.lastfm.pl/ tylko to jest strona poswiecona muzyce ale sa tam ludzie z calego swiata i z nimi pisze. po angielsku i po niemiecku po polsku tez ise zdarza. jak sobie zalozysz to dodaj mnie do znajomych wiki_wika to moj nick (wiem glupi, ja go nie wymyslalam;p) Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 13.07.10, 13:34 ja piszę obecnie z dziewczynami z Australii, Litwy i Rosji oraz z chłopakiem z Brazylii. wcześniej rozmawiałam także z kilkoma chłopakami i dziewczynami z Niemiec, Wielkiej Brytanii, USA. wszystko dzięki lastfm.pl i twitter.com warto też ściągnąć MSN- coś takiego jak międzynarodowe gg, by móc nowopoznanych znajomych dodac do tego komunikatora, nie opierać się tylko na tweetach czy prywatnych wiadomościach, ale pogadać jak przez gg ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 . 13.07.10, 13:40 Tak pisze, mam dużo znajomych zza granicy rozmawiam z nimi najczęściej na facebook'u. Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 13.07.10, 13:44 Ja poznałam na facebooku. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 14.07.10, 22:32 znajdź ludzi na myspace i facebooku , albo na Youtubie i sie zaprzyjaźń Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 15.07.10, 21:22 załóż konto na twitterze. Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: Chce popisać z ludzmi z innych krajow 15.07.10, 21:26 Ja ci polecę www.formspring.me Zadajesz pytania komu chcesz i gadasz z kim chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś