inia 09.03.10, 20:53 nie wiem czy taki temat już był. ale jeżeli przeżywacie podobne problemy piszcie jak sobie z tym radzić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 09.03.10, 20:57 trądzik - mydło i woda + jakiś tonik, żel, albo peeling sucha skóra - krem nivea zły humor - Tymbark x dd Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 09.03.10, 21:00 używam masy kremów ! Odpowiedz Link Zgłoś
princess5 Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 09.03.10, 21:01 hm... trądziku nie mam, ani troszke wiec nie mam pojęcia co ci poradzić. Natomiast mam rozstępy i celulit ;/ wydaje mi sie że rozstępy znikną z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 06.05.10, 17:46 możesz kupić krem na rozstępy pharmerisa bodajże, bardzo dobry podobno. Na celulit jest również wiele kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 06.05.10, 17:53 trądzik - mam niewielki, więc stosuję tylko woda + mydło + szorstka gąbka do twarzy ;] praktycznie w ogóle nie mam ;] cellulit - nie mam rozstępy - miałam na udach kiedy za szybko schudłam. najpeirw przez dwa dni używałam kremu, ale znudziło mi się xd i od tamtej pory szoruje ostro gąbką te miejsca z rozstępami oraz balsamuje ciało + cwiczę. rozstępy zniknęły ;] Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 06.05.10, 21:07 Trądzik- walczę, walczę, walczę może za kilka lat się uda Celuit- mały na udach ;l powoli zżucam przy pomocy skakanki, i takiego gó*ienka że się tak łazi taki jak by stoper nie wiem jak to się zwie praktycznie się łazi w miejscu Roztępy- szczerze? nie za bardzo nawet wiem o co kamon, co to jest ogólnie nie czaje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 06.05.10, 22:48 nie mam niczego z wyżej wymienionych. na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
aga344 Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 30.07.10, 11:55 Z rozstępami w ogóle sobie nie radze,natomiast problem trądziku pokonałam dzięki www.acnezine.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re: rozstępy celulit trądzik - koszmar nastolatek 30.07.10, 12:18 rozstępy - totalnie sobie nie radzę, nie ogarniam tego cellulit - ehh. to co wyżej trądzik - walczę.. żel clear&clear, mydło, woda, toniki, oczyszczanie twarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś