heyyeah Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:34 Rurki wrócą w następnym sezonie, a znaleźć je można w Vero Modzie, albo SisterSpoint, na marginesie - polecam nową kolekcję SP. Jakoś to śmieszne- niby tak bardzo się "znasz" na modzie, a jakoś nie wiesz, że dzwony wracają z lat 80 poprzedniego wieku. Rurki są z lat 70. Tak. Tak. Te lateksowe spodnie Micka Jaggera to pierwowzory naszych rurek. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:36 kiedyś nosiłam dzwony , ale teraz strasznie mi się nie podobają . ; // wolę rurki . nawet jeśli wyjdą z mody . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
reverse Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:38 Ja nosze takie i takie spodnie. Częściej takie proste nie rurki ani nie dzwony. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. szok. 12.03.10, 20:42 Szkoda mi tych rurek .. xP Ale mam pare ,Więc jakby co to i proste bd nosić Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:45 ja tam bd nosić dalej, bo kocham te spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
euforia_ Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:46 nie wiem, zobaczę.. nie lubię dzwonów.. Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 Re: Rurki !!!! 12.03.10, 20:46 bez porównania ! rurki są the best .!!!! jeśli nie bd niegdzie rurek w firmowych.. to przerzuce się na legonsy ! ^^ dzwony są paskudne !!! nigdy ich nie założe .. fuuuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa rurki. 12.03.10, 20:47 `.Nie wyobrażam sobie nosić dzwonów -,- .Ja uwielbiam rurki, a co do h&m czy new yorkera to widocznie nie dokładnie patrzeliście, bo dzisiaj byłam i jest ich tam pełno -,- . Odpowiedz Link Zgłoś
martysia1008 Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:47 ja się przyzwyczaiłam do rurek ale jak trzeba bedzie to się odzwyczaję. Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:47 Łee.. Dzwony są okropne. Oczywiście, że zostaje przy rurkach. One tak szybko nie wyjda z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:50 yhy,ostatnio byłam w H&M i była cała półka rurek.no właśnie żadnych innych spodni nie było-,- na bazarach?żartujesz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 rurki 4ever 12.03.10, 20:52 nie wyobrażam już sobie siebie w innych spodniach niż rurki. nie podobają mi się żadne dzwony, proste i wgl. w rurkach najlepiej się czuję, super się układają i wyszczuplają. moim zdaniem rurki raczej nigdy nie wyjdą z mody tylko będą po prostu podstawowym krojem spodni. Tak samo jest np. z jeansami czy modne czy nie każdy je nosi, tak się już przyjęło Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 20:55 głupio ale ja w new yorkerze widziałam byłam dziś i są a tak to to ja się nie przeniose !!!!!! a i zresztą w h&m też są Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 21:00 Za nic w świecie nie włożę dzwonów. Uwielbiam rurki ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 ja juz nie chodze w rurkach... 12.03.10, 21:22 ..tylko w szerokich. ale na moze nie patrze, Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 21:26 rurki naj! uwielbiam je! i będę je nosiła i już Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 21:27 o nieeee. oby te dzwony jak szybko weszly, tak niech szybko wyjda. ;/ ja tam dzwonow nie lubie i nigdy nie lubilam. sa okropne!!!! a rurki rzadza. i oby ta twoja koncepcja o wyjsciu rurek ze sklepow nie byla prawdziwa. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Rurki vs. Dzwony ;) 12.03.10, 21:36 ja zostanę przy rurkach - są fajniejsze no i nie są luźne i można je włożyć do kozaków a ja nie lubię nosić spodni na butach Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Rurki vs. Dzwony ;) 13.03.10, 11:52 dzwony. ?! w życiu. ! ^ uwielbiam rurki i w czterech literach mam modę. x d Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_ . 13.03.10, 11:57 będę nosić i to i to, mam własny styl a moda tylko mnie inspiruje : ) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Rurki vs. Dzwony ;) 13.03.10, 15:06 kogo to obchodzi, że wyszły z mody? rurki są najwygodniejszy wszystkie spodnie mam takie. a dzwony nie dość, że nie wygodne, brzydko wyglądają to jeszcze tyłek powiększają, nie dziękuję. noście sobie tylko to co jest modne to daleko zajdziecie... ale tak szczerze to mi to wisi co inni noszą, ja nosze to co mi sie podoba i czasem sama przerabiam ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś