19ewcia96 Re: Suri Cruise? 05.04.10, 10:37 Ooo. żal mi tej małej w życiu sobie nie poradzi a ono nie jest łatwe. Źle też robią jej rodzice że jej wszystko dają. ;/ Dziwi mnie jak tam można robić 4-ro letniej dziewczynce ja mam 14 i rzadko noszę obcasy Odpowiedz Link Zgłoś
rumor Suri Cruise 05.04.10, 10:47 Ludzie, wy jesteście po prostu zazdrośni. No i co z tego, że ma buty na obcasie? To znaczy, że jej matka na to pozwala i to jest tylko i wyłącznie ich sprawa. Mają na to pieniądze, to je wydają. Ja do nich nic nie mam, a ta Suri jest strasznie ładna Odpowiedz Link Zgłoś
kris10 Re: Suri Cruise? 05.04.10, 10:50 Gratuluje rodzicom wychowania!!! Niech się teraz meczą z takim małym potworem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx Re: Suri Cruise? 05.04.10, 10:57 no to jest z niej mega rozpieszczony bahor!!! tak jak Noah Cyrus ... takich dzieci w USA nie jest mało. Odpowiedz Link Zgłoś
rose_lutz.xd Re: Suri Cruise? 05.04.10, 12:21 Czytałam w zeszłym roku w Vivie ich rodzinie. Wychodzi na to, że to wcale nie wina Katie. To właśnie Tom ich terroryzuje. Przynajmniej swoją żonę bo trzyma niezły rygor. A córce... Pozwala na wszystko. To jest przynajmniej chore. Zobaczymy za kilka miesięcy/lat co z niej wyrośnie. Choć nie podejrzewam zmiany na lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Suri Cruise? 05.04.10, 13:22 A która dziewczynka w jej wieku nie marzy o bucikach na obcasach? Która nie marzy o drogich torebkach i najładniejszych ubraniach? Proszę powiedz mi czy ty nie chciałaś mieć w jej wieku butów na obcasie? Jej rodzice mają sporo szmalu więc mogą spełniać jej zachcianki. A Tom Cruise jest w jakiejś sekcie poczytaj sobie o niej to zobaczysz, że tam takie rozpieszczanie dziecka jest na porządku dziennym. Narzucanie dziewczynce własnego zdania i nie liczenia się z jej własnym. Odpowiedz Link Zgłoś
alicefun Re: Suri Cruise? 05.04.10, 13:52 Nie wiem jak można kupić 4-latce buty na obcasach.To jest po prostu chore Odpowiedz Link Zgłoś
margola. Re: Suri Cruise? 05.04.10, 13:56 z buźki jest przeurocza. ale fakt, jest za bardzo rozpieszczona.. i ma za duże wymagania jak na swój wiek : D Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 Głupota ! xD 05.04.10, 14:56 Naprawdę to jest głupota xD Może lubi się stroić i wgl, ale ona ma dopiero 4 lata ! I szpilki !!! To jest naprawdę przesada ;P Nie mają co z pieniędzmi robić ? xD Rozpieszczony bachor ;P Hah xD Jak ona będzie wyglądać za parę lat ?! Odpowiedz Link Zgłoś
poprostujaaa Re: Suri Cruise? 05.04.10, 15:03 Rozpieszczony bachor! Ciekawe co z nią będzie za parę lat! Rodzice tak się o nią starają, a ja sądzę że kiedyś ta cała Suri ich oleje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Suri Cruise? 05.04.10, 15:38 powiem jedno. jak ja byłam małą dziewczynką, też miałam buty na obcasiku, tyle że plastikowe. pewnie jak zobaczyła garderobę mamy, też zechciała takich bucików. media robią ze wszystkiego wielkie halo, a wy we wszystko wierzycie. najlepiej zróbcie z malej dziewczynki rozpieszczonego bachora i powiedzcie, że w przyszłości będzie zdzirą. Odpowiedz Link Zgłoś
nikolka.09 Re: Suri Cruise? 05.04.10, 15:36 W party pisali że chce mieć rodzeństwo to rodzice ,To teraz Uwaga: powiedzieli że spełnią jej proźbe i nawet podali date. Wkuża mnie ta mała Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza... Re: Suri Cruise? 05.04.10, 16:10 Niech wychowuja ją tak dalej to stanie się jeszcze gorszym potworem niz jest w chwili obecnej Haha Gwiazdy jak hollywod jak zawsze zaskakuja swoja mądrością Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza... Re: Suri Cruise? 05.04.10, 16:11 mała poprawka: *Haha Gwiazdy hollywod jak zawsze zaskakuja swoja mądrością Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Suri Cruise? 05.04.10, 17:05 Po prostu jest źle wychowana i rozpieszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
kiss_alice Re: Suri Cruise? 05.04.10, 17:48 Jak dla mnie to wszystko przez tą chorą religię jaką wyznają jej rodzice. Według niej nie wolno odmawiac dziecku niczego. Oni się do tego stosują, no i widac efekty...Za kilka lat z nią może stac się cos naprawdę złego... Odpowiedz Link Zgłoś
olgrrey. Re: Suri Cruise? 05.04.10, 17:53 Jej tato za bardzo ją rozpieszcza. I chyba nie tylko według mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl .. 05.04.10, 18:13 Jej rodzice albo są pustakami albo mają klapki na oczach . Ja bym nie pozwoliła żeby moje dziecko mnie tak terroryzowało i co ważniejsze się tak ubierało . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa yhym.. 05.04.10, 18:34 Kiedyś też o tym czytałam... Masakra! : / Z tego dziecka nic nie będzie. Rodzice wysłali ją do szkoły katolickiej jak by to mogło pomóc. To wina rodziców! Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Re: Suri Cruise? 05.04.10, 19:43 Pojebana rozpieszczona gowniara a ci jej rodzice nie lepsi skoro jej na to pozwalaja! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty2218 Re: Suri Cruise? 06.04.10, 10:44 to prawda!!! ma pomalowane paznokcie u rąk i nóg, szpilki,drogie ciuchy i tak dalej. to chore! ona jest po prostu rozpieszczonym dzieciakiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Suri Cruise? 06.04.10, 12:01 No rzeczywiście rozpieszczona. Tylko jestem ciekawa jak sobie poradzą z nią później jak będzie nastolatką... Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Suri Cruise? 06.04.10, 13:25 rodzice mają kasę niech ją rozpieszczają ja osobiście nie jestem za takim rozpieszczaniem Odpowiedz Link Zgłoś