miahania 12.03.10, 19:19 mamy konkurs i musimy wybracd piosenki dla mojej kolezanki musi byc po polsku i łatwa bo to na środe a dla mnie po angielsku, rockowa i mieć sensowny tekst:serce ::se rce: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia509 Re: Błagam pomocy 12.03.10, 19:26 Z polskich proponuje coś Farny. Albo Hey tylko one są trudniejsze np. Boje się o nas A dla cb to może coś Paramore?? np. All i wanted, crush,crush,crush , misery business Albo Green Day np. Boulevard of broken dreams?? Mam nadzieję że w czymś się przydalam?? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: Błagam pomocy 12.03.10, 19:36 Z polskich proponuje Farnę albo zespół Hey. Dla cb coś Paramore np. All i wanted albo crush crush crush, no albo Green Day - Boulevard of Broken Dreams Mam nadzieje że się przydalam Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Błagam pomocy 12.03.10, 19:43 A głos masz wysoki, czy niski ? Bo jak taki… Niższy to polecam Janis Joplin, albo Beatlesów. O! Albo Foo Fighters. Dla koleżanki- może to co leci na początku Majki ? Ala Boratyn- Nie pytaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: Błagam pomocy 12.03.10, 19:45 Sorry że się powtórzyłam, komp coś się zaciął. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Błagam pomocy 12.03.10, 19:46 dla koleżanki to proponuję coś ani dąbrowskiej, marysi peszek [chociaż to mniej, bo teksty są nie bardzo], może gaby kulki, myslovitz, indios bravos, bo Oni mają ładne Tobie nie wiem co polecić. może cos Killersów, Radiohead, albo Cooks, ale możesz sobie nie poradzić, bo głosy nie do podrobienia, ale jeśli jesteś dobra to... czemu nie, w sumie. kesha mogła zaśpiewać radiohead to każdy może, ale nie każdy powinien, jak widać Odpowiedz Link Zgłoś