lovejustin__ Re: Z jakiego kraju... 19.06.10, 18:26 Stany Zjednoczone, Kanada, Wielka Brytania. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Z jakiego kraju... 19.06.10, 18:28 kontynent: ameryka północna. a jeśli z europy to wyspy brytyjskie oraz francja. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Z jakiego kraju... 19.06.10, 18:38 Polska, USA, Wielka Brytania i Australia. c: Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Z jakiego kraju... 20.06.10, 13:07 wydaje mi się że krajtu nie ma nic do rzeczy . ale większość ze stanów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Z jakiego kraju... 20.06.10, 13:36 Mysle ,ze z Niemiec. Dlaczego ? Wiekszosc wykonawcow z tamtad do slawy doszlo samemu. ;DD A to jest wazne. Z USA rowniez. Ale tam to wiekoszosc wykonawcow na jeden sezon. Oczywiscie sa wyjatki. Takie moje zdanie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Z jakiego kraju... 20.06.10, 13:38 No i jeszcze z Japonii ;d Chociaz nie slucham np. J-rocka to uwazam ,ze wykonawcy maja wielki talent. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Z jakiego kraju... 20.06.10, 13:39 Japonia, zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę. Japończycy mają piękne głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
musztarda Re: Z jakiego kraju... 30.06.10, 21:48 USA, Anglia i ew. Norwegia. polski przemysł muzyczny też ma się nie najgorzej, choć mam nadzieję, że będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Z jakiego kraju... 30.06.10, 21:53 oczywiście ze Stanów Zjednoczonych tylko w USA są tacy fajni piosenkarze , piosenkarki i zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
sung Azja, europa, usa.. 04.07.10, 03:27 Szczerze mówiąc nie mam takiego kraju. Kocham muzykę z Korei Południowej, Japonii, Chin - jednak to muzyka nie dla mas, nie uświadczysz jej w MTV. Zespoły typu Plastic Tree czy Dir en Grey to podstawy jrocka. A Korea i Chiny mają świetny pop. No i Seo Taijiego - metalowiec pierwsza klasa. W europie kocham Indie rock i brit pop! Franz Ferdinand, Placebo o tak! USA to dla mnie jedynie The White Stripers i Lady GaGa. Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: Z jakiego kraju... 08.07.10, 08:03 USA i Kanada zdecydowanie bo jakoś coś takiego jak TH to dupa a jakiś normalnych piosenkarzy tam nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
schwarz_rose Re: Z jakiego kraju... 08.07.10, 08:25 UK, USA, Kanada (nie, nie chodzi mi o 'Jedynego Najwspanialszego Hot Bieberka <rzyga>', Japonia, Polska (np .Coma lub Hey) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka00 Re: Z jakiego kraju... 08.07.10, 08:31 Hmm myślę że z ameryki ; ) Nie jestem pewna ale pisze jak myślę Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Z jakiego kraju... 08.07.10, 08:57 Stany Zjednoczone [USA] i Wielka Brytania [UK] . Bynajmniej ja tak sądzę c; Odpowiedz Link Zgłoś