Dodaj do ulubionych

Chcę przytyć ; - /

• czarna9208 Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:08
      ty chcesz przytyc a ja chce schudnac .. chcialabym miec tak jak ty
      • hepsio Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:13
        a ja chcę schudnąć ; ]
        • jeleniowa1 Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:16
          jedz dużo słodyczy i fast foodów to na pwno przytyjesz ja też chcę schudnąć ;*
        • bgirl Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:18
          Nie jesteś sama, tez mam niedowage. crying
    • violet_ Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:18
      aż mnie cholera bierze, jak czytam komentarze typu "to jedz". co za idiotyzm! czy Wy nie
      umiecie czytać? dziewczyna wyraźnie napisała, że dużo je, a to nic nie daje. Ci co nie byli w
      takiej sytuacji, zapewne nie rozumieją.

niestety, sama nic na to nie poradzisz. być może odziedziczyłaś geny po jakimś członku
      rodziny, który również jest bardzo szczupły. na docinki kolegów odpowiadaj, że niech ich
      zazdrość nie zżera z Twojej superfigury, bo namęczyłaś się, żeby mieć tak idealną jak
      teraz. na pewno wiele osób chciałoby być na Twoim miejscu. teraz możesz kupować
      wszystkie ubrania, na pewno dużo rzeczy na Tobie leży. nie musisz odmawiać sobie
      jedzenia, nie katować się drakońskimi dietami, co jest straszne, bo jeden osobnik w mym
      domu raz chciał się odchudzać i jogurty zajmowały pół lodówki. spróbuj o tym nie
      myśleć. nie katuj się fast-foodami i słodyczami, tylko jedz pełnowartościowe posiłki. ja w
      czasie trzech miesięcy w ten sposób przytyłam dziewięć kilogramów. niemożliwe, a jednak.
      powodzenia Ci życzę, trzymaj się!
      • nimrod Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:22
        to niech je więcej.
        • klama_kcmil Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:25
          Duuuużo jedz slodyczy, oczywiście, wiesz staraj się też jeść w miarę zdrowo, tylko
          słodkości sa niezbedne do przytycia.big_grin
          A tak na marginesie: Wkońcu ktoś chce przytyc, a nie schudnąć (( ;
    • zuuzaa12 Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:24
      jeśli chcesz przytyć, to po prostu jest fastfoody. Pij dużo sztucznego barwnika, jedz
      mięso. Warzywa i owoce? Szczerze? Nie pomogą. Też chcę przytyć. Codziennie po szkole
      jem kebaba i piję po dwie "Cole Ole" i przytyłam 2 kg. mój brat tyle je i teraz chudnie w
      oczach, bo mama mu zabroniła wink jedz też chipsy, albo nie, bo to rakotwórcze. Zamiast
      kilku kanapek trzeba zjeść RAZ PORZĄDNIE. Powodzeniasmile
    • paja96 Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:25
      OMG ja ja bym chciała móc tak powiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Mój problem polega na tym że też stale jestem głodna, zdarza się że z nudów jem, a wcale
      nie mam tak szybkiej przemiany materii... Niektórzy poprostu mają takie szczęście...
      Nie można tak poprosty sobie ptzytyć czy schodnąć bo to od człowieka zależy...
      Lepiej być chudszym niż grubszym- wież mi...
      Moja koleżanka z klasy która jest tego samego wzrostu w obszernych bluzkach wygląda
      jak w obsisłych a jak się przebieramy na WF to na zwałach tłuszczy ma masą rozstępów...
      Brr...
    • robpattinson Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 17:26
      no współczuje!
      zazwyczaj dziewczyny piszą ze są grube i chcą schudnąć.
      no niestety nie znam żadnych sztuczek.
      przepraszam nie pomogęcrying
    • avril1028 chcę schudnoć 03.04.10, 17:27
      nie przejmuj sie i tyle
      masz raczej dobra wagę
      tongue_out
      na pewno kiedyś przytyjesz wiec po co zgrubnoć

• paramore2788 Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 19:08
      Ehhh. Chciałabym być na twoim miejscu x)
      • niepozorna Re: Chcę przytyć ; - / 03.04.10, 20:42
        to weź troche tłuszczu odemnie sciana
        • malakasia Re: Chcę przytyć ; - / 11.04.10, 19:18
          Tak poważnie to słodycze mogą tylko zaszkodzic, a picie oleju szklankami tez nie
          pomoże. Jak chcesz
          przytyć
          , to musisz trzymać się porad dietetyków, czyli częste średniej
          wielkości posiłki i dużo kalorii. Uważaj tylko na cukier i sól, żeby nie
          zamęczyć żołądka i wątroby.
    • momo. Re: Chcę przytyć ; - / 16.04.10, 17:43
      Skoro duże ilości jedzenia nie pomagają to pracuj nad masą mięśniową. Kiedy będziesz miała
      umięśnione np. nogi nie będą one wyglądać jak patyki. Jedz też dużo białka. I nie objadaj się
      za bardzo, bo możesz się nabawić cukrzycy albo podwyższysz sobie poziom cholesterolu, a
      tego byś chyba nie chciała?
    • squash jeej. 16.04.10, 17:46
      a ja mam 155 cm i 41 kg. I nie uważam się za specjalnie chudą.
    • prinsesska Re: Chcę przytyć ; - / 16.04.10, 17:49
      >Mam szybką przemianę materii i np. zjem kanapkę a po 15 min znów
      > jestem głodna. Do szkoły (jak mam 9 lekcji) biorę kilka kanapek,
      > owoce,warzywa, słodycze, drożdżówki itp. a mimo to jestem głodna, podczas gdy
      > moje koleżanki mają 2 kanapki i 200 ml napoju....

Mam to samo, wszyscy się dziwią dlaczego tyle zmieszcze. Ja jem co 5 minshock
      Jedz dużo słodyczy, ja jem codziennie po wafelku, mój głód ustaje na 1 godz.tongue_out
    • zigii lol. 16.04.10, 17:53
      w takim razie też mam niedowagę. mierzę 160cm, a ważę jakieś 43kg. nie czuję
      się zbyt chuda i nikt mi nie powie, że jestem 'anorektyczką'. santa
      to zależy od budowy ciała. jeśli ty nie uważasz, że jesteś za chuda, nie tyj
      na siłę.
    • zbieramchmury Re: Chcę przytyć ; - / 16.04.10, 17:54
      zobacz, u Ciebie różnica między wzrostem a wagą wynosi 114. u mnie pewnego razu
      wynosiła 120, a ja nie wyglądam na anorektyczkę... to trochę dziwne. teraz mam
      163 cm i 47 kg i czuję się za gruba. ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka