za_kochana Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 09:08 Ilona;Ziutaa,Ilka,Helenaa;13;ryby;siatkówkaamuzykaprzystojni chłopcy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 14:31 Dobry ^ ^ Paula jestem xD 14 lat,brunetka szczupła,wysoka.Zabawna,z poczuciem humoru,szalona = wariatka xD Uwielbiam spotkania z przyjaciółmi,imprezy,taniec. Ulubione przedmioty;Niemiecki. Pasja;Muzyka xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:22 Maja jestem, ale wszyscy mówią na mnie Majka, niegdyś Maddie. Zodiakalny bliźniak. Piętnaście lat szaleństw i marzeń. Zakochana na zabój w rocku, książkach i pisaniu. Uwielbiam perkusję ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:49 Karolina , Kara, 12 lat ( wiem że jestem gówniarą ;p) , ryby i chyba niczym się nie interesuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:29 Dagmara ,Poprostu Daga ,13 ,Strzelec ,Fotografia ,Muza ,Siatka [ w sensie że siatkówka xd.] Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:30 imię - Karolina ksywka - fanta , cytrynka , karol lat - 15 znak - rak interesuję się - fotografią , muzyką , pisaniem wierszy Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:39 madziek67 napisał(a): > niewiem czy było . > Każdy pisze jak ma na imię + jakaś ksywka jeśi ktoś ma , ile ma lat , jaki ma z > nak zodiaku i > czym się interesuje . Zapoznamy się ! ; D > > > Ja jestem Magda , mówią na mnie Madzia , Madź , Kundzia , w ipcu będzie 13 lat > , > zodiakalny lew , kocham taniec , siatkówkę , robienie biżuterii , spotkania z p > rzyjaciółmi <3 > > wasza kolej ! ; * > > > ______________________ > zagłosujcie proszę ! Jestem Agata ( nie mam ksywki ), w lipcu będzie 14 lat ( ;p ) , znak zodiaku: rak. , uwielbiam tańczyć i rysować Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 16:43 Jestem Magda))przyjaciółki mowia Madzia,Magda a chłopaki Mazda,nie wiem czego? 29 maja 13 lat kończe Jestem fajna no ale zalezy dla kogo miła,troche pyskata i postrzelona-mama tak mówi Wielką fanką jestem Miley Cyrus uwielbiam kotki i pieski mam dwie siostry starszą o 3 lata a młodszą o 4 lata kocham śpiewać piosenki Miley Cyrus i Taylor Swift,Taylor dlatego że mam podobny głos i ja lubie,a tak to tańczyć,z przyjaciółkami się spotykać,to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
modern.azure I'm 02.04.10, 16:51 Kasia + kazia, cady + 15 + zodiakalna lwica + muzyka, DIY, sztuka idp: Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 02.04.10, 16:55 imię: Karolina Hanna . ludzie mówią mi: Ciastko, Corba, Melman, ΚΛVΛ, Karolcia, Karuś, KavoweCiastko, Kara wiek: 15 . znak zodiaku: baran . zainteresowania: fotografia, muzyka, komputery, grafika komputerowa, itp . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 ; p 02.04.10, 16:58 S i e ma < 3 Jestem Weronika , mówią Wera$ , Werka itp . W maju kończę 14 lat ; D znak zodiaku : byk ; p. Lubię śpiewać , znam na pamięć ( dialogi ) wszystkie odcinki z Hannah Montana , Nie ma to jak statek , Nie ma to jak hotel , Słoneczna Sony ... kumpelaa mówi że jestem maniaczką ; p .xd Lubię Justina Bieber co nie oznacza że słucham tylko jego piosenek boo słucham każdej . Peja , Tokio Hotel ( teraz zaczęło mnie kręcić ) , ii tee gwiazkii disneya itp . no i to chyyba tyle . Cya <3 Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 17:03 Karolina Mini , Chmielu , Deedee , Siostra 14 ale za niedługo 15 ^^ strzelec taniec śpiew , ogólnie muzyka ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciusiaaa Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 17:08 Jestem Inga, 11 października kończę 13 lat, mój znak z odiaku to waga. Kocham taniec, siatkówkę, rysunek, spotykać się ze znajowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 17:17 Karolina , dla znajomych Kari , Karolajn ; P . w październiku 16 : d . WAGA : p. mmm taniec , śpiew , pływanie, RBD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: zapoznawacz ; DD 02.04.10, 19:39 Nazywam się Maria, ale ludzie często móią na mnie Marysia. Jestem zodiakalną Wagą, interesuje się muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Ja jestem nowy, więc się przywitam;D 04.04.10, 14:35 Gabriel (moja mama ma manie tego imienia, dostałem je po jej gimnazjalnej miłości) ksywa: Gabi ( brzmi dziewczyńsko, ale cała klasa już tak do mnie mówi), Gabryś ( pozwalam bardzo rzadko), Aniołku ( jak chcą mnie wkurzyć) pływam, gram w tenisa, lubię paint-ball, dużo czytam, uwielbiam kino i teatr w szkole: matematykę ( bo nie muszę się uczyć), fizyka ( bo to w zasadzie samo liczenie), wf Odpowiedz Link Zgłoś
pati9314 Re: Ja jestem nowy, więc się przywitam;D 04.04.10, 14:39 Patrycja , mówią na mnie Pati może PK (Pi kej) mam 17 lat wiem stara jestem uwielbiam taniec śpiew no i Justina Biebera no to chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Zapoznaj, pomyśl, napisz! <; 04.04.10, 14:51 Alicja, mówią mi po prostu po imieniu, w internecie ewentualnie używam ksywki alisou. Jak chcesz możesz mi mówić też Alis, albo coś, Twoja sprawa. Mam skończone 13 lat, lubię pisać opowiadania i tego typu rzeczy, robić zdjęcia, a ogólnie mam zamiłowanie do geografii, marzę o podróży w wiele miejsc, kocham pływać i chcę zostać biologiem morskim. Uwielbiam Ashley Tisdale, Lady GaGę, horrory, anime i przede wszystkim - wszystko, co związane z Plotkarą. Ponadto ostatnio zastanawiam się nad kupnem gitary, choć moim marzeniem jest zagrać na perkusji. Masz ze mną coś wspólnego? Pisz na GG - 20473075. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: zapoznawacz ; DD 04.04.10, 14:47 tak więc moje imię to Paula, z góry mówię, że nie Paulina. nie mam przezwisk. jestem zodiakalnym wodnikiem, w lutym skończę 16 lat. interesuję się muzyką, trochę sportem, rysowaniem, psami, filmami. uwielbiam czytać książki i chodzić na długie spacery. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: zapoznawacz ; DD 04.04.10, 15:01 Jestem Weronika ale klasa mówi do mnie Wercia, Wera w grudniu będę mieć 13 lat mój znak zodiaku strzelec interesuje mnie manga i anime kraje dalekowschodnie zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
olka1 Re: zapoznawacz ; DD 04.04.10, 15:12 Jestem Ola+lat mam 14+ znak zodiaku mam koziorożec+interesuje się literaturą +lubię grać w siatkę i uwielbiam spotykać się z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 11:47 Karolina ksywka: Karla, Kaja w lutym 15 lat : D wodnik . interesuje się książkami i fotografią kocham wypady na zakupy i na miasto z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: zapoznawacz ; DD 02.07.10, 12:08 Jestem Martyna, mówią na mnie Kitty albo Mycha w zależności jak kto chce.12 lat.interesuję się muzyką, fotografią i tańcem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: zapoznawacz ; DD 03.07.10, 15:03 Jestem Iga, w grudniu będę miała 14 lat, jestem zodiakalnym koziorożcem, mam różne dziwne ksywki: Idżys, Idziak, Iron Maiden( xD) i jeszcze parę innych, zainteresowania: rysowanie, muzyka, książki, uwielbiam spotykać się z przyjaciółmi i wygłupiać się z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
martax3 Re: zapoznawacz ; DD 04.07.10, 16:30 Jestem Marta. Przyjaciele mówią na mnie Martuńka, Martusia. Znajomi Martii, Marcia. Mam 12 lat . Znak zodiaku baran. Lubie tańczyć, lubie siatke, uwielbiam suchać muzyki i spotykać się z przyjaciólmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ zapoznawacz ; DD 04.04.10, 17:43 1. agata. 2. 15 lat. 3. koziorożec. 4. fotografia. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia2296 Re: zapoznawacz ; DD No to troche o mnie;D 04.04.10, 17:52 Aleksandra (Ola), Poprostu Olka, Ola...we wrześniu 14, panna, Lubie czytać ksiązki, pisać Sms-y z takim jednym panem, oglądac filmy, pisanie wierszy Spotkania z przyjaciółmi;D Może ktoś chce bliżej sie poznac pisac na profilu heh;* Zarcik ale zapraszam;D Fajny wątek;* Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: zapoznawacz ; DD 04.04.10, 20:58 Kasia , mówią na mnie Kasiiik ; d w lipcu będzie 13 lat , zodiakalny rak . lubię śpiewać + tańczyć , spotykać się z przyjaciółmi , szkicować xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolinaa Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:05 Karolina . Mowią na mnie rowniez Karolcia , Karol , Karolka . Mam 14 lat . Zodiakalny Koziorożec . Lubie czytac ksiazki , spiewac . Ogolnie muzyka to mój żywioł . Kocham spotykac sie z przyjaciolmi i poznawac nowyc ludzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
benisia222 Re: zapoznawacz ; DD 04.04.10, 21:09 Ja jestem Benita , mówią na mnie Benia , Benisia , Rudzio , w kwietniu będzie 12 lat , zodiakalny baran , kocham taniec , siatkówkę ,wampiry , spotkania z przyjaciółmi <3 Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 09:54 Na imie mi Weronika, lat mam 13, zodiakalny byk, interesuję się anime i mangą, gram w siatkówke( ucze sie). Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 hłehłe XD 05.04.10, 10:03 o nie, najgorsze co może być czyli pisanie o sobie . okej, postaram się. nazywam się Karolina, za 32 dni będę mieć 13 na karku ; > mój znak zodiaku to byk ; d interesuję się , ee ? nie wiem XD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: hłehłe XD 05.04.10, 10:05 a jeszcze przezwiska : to kaka ; > kaczka ale rzadko , haha , kakusia ale to już nie , takie słitaśne . czyli wynika na to, że mówią na mnie tylko kaka . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
agucha98 Re: zapoznawacz ; DD 05.04.10, 10:28 Mam na imię Agnieszka,wołają na mnie Aga, Agucha,Aguś.W marcu skończyłam 12 lat.Mój znak zodiaku to Ryby.Interesuje się tańcem,muzyka i śpiewaniem. To chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś