blender Re: Łap oddech .. 22.03.10, 12:31 nienawidzę takich piosenek, chcieli nagrać coś podobnego do rapu, a wyszło jak plagiat afromentala w wersji 'lubimy hip hop i techno'. słyszałam piosenkę kiedyś na viva polska, niestety gdy tylko usłyszałam refren, nie wytrzymałam i przełączyłam na mtvrocks ps. nie wiem jak 'prosto' mogło promować taki szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Łap oddech .. 22.03.10, 16:51 to jest straszne. okropność. ewr mieli o wiele lepsze piosenki. okropneokropne. nie dość, że nie rozumiem 'fajności' tej piosenki, to jeszcze strasznie irytuje mnie to 'łap oddech'. kiedy słyszę, to mi się wszystkiego odechciewa. jakiś czas temu, w mojej szkole, jarali się tą piosenką i puszczali ją na swoich wypasionych telefonach. nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Łap oddech .. 22.03.10, 17:02 Nie jest zbyt fajna. Od razu widać, że dla pieniędzy.. Wolę wczesniejsze piosenki EWR, są prawdziwsze. Moja ukochana: dotknąć cię <3. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Łap oddech .. 22.03.10, 19:05 lubie ewr ale tego kawalka nigdy nie lubilam Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Łap oddech .. 10.07.10, 17:28 Mój brat tego słucha. mi się podoba jest takie..takie dziwne, ale fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Myślałam, że zobaczę jakieś zwłoki ;x a tu jakaś. 10.07.10, 17:43 piosenka xdd Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: Złapałam. 10.07.10, 17:50 Łap oddech.? Czy ta piosenka ma nam mówić, że mamy więcej oddychać.? Nawet jeśli, to co z tego.? Złapałam oddech i czuję się tak samo jak wdycham każdy inny oddech.o__o Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ komercha i tyle. 10.07.10, 17:57 ten utwór to zuo, a o teledysku już się nie wypowiem, szkoda słów na to. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Dziękuję, przez cb mi się teraz przypomniała. 13.07.10, 22:29 A ty łap oddech, łap oddech, tsss... jak dla mnie mają o wiele lepsze pieśni xd Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Dziękuję, przez cb mi się teraz przypomniała. 13.07.10, 22:35 hah no fajne ^^ moze i stare, ale ostatnio widzialam bodajze na vivie jak ja puscili Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 13.07.10, 22:35 słyszałam.podoba mi się. kocham East West Rockers, ale o sto razy lepsza jest "dotknąć Cię". c; Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: Łap oddech .. 13.07.10, 22:36 hm, nic do niej nie mam, ale jak już wcześniej powiedzieli - ewr mają o wiele lepsze piosenki. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Łap oddech .. 13.07.10, 22:41 no spoko pioseneczka tylko szkoda, że tak mało osób słucha tego gatunku muzyki Odpowiedz Link Zgłoś