wolfgirl 22.03.10, 17:14 Wątek dla tych co oglądali film Jak Wam się podobał i jakie były Wasze ulubione momenty?? Osobiście uważam, że film jest genialny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzmine Re: Nostalgia anioła 22.03.10, 17:16 ja poczekam aż wyjdzie na DVD. moja koleżanka to czytała. a ja już sie nie mogę doczekać , aż to poznam Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Nostalgia anioła 22.03.10, 17:22 Widziałam, poszłam na Nostalgię zamiast Alicji, szczerze mówiąc żałuję. Może go nie zrozumiałam, ale jak dla mnie ktoś zdecydowanie przesadził z abstrakcyjnością i filozofią, chociaż lubię filmy "głębokie", to ten wogóle mnie nie wciągnął, moja koleżanka w połowie wyszła sobie na zakupy... Ogólnie film nie jest jakiś zły, widziałam gorsze. Tylko proszę po mnie nie "jeździć" , ja tylko wyrażam swoje zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
oola świetny. ;3 22.03.10, 17:23 nie wiem który moment podobał mi się najbardziej. fajne było jak ona zdecydowała się odejść. kiedy zrozumiała, że jej tata będzie jej szukał do końca. a najbardziej bałam się (?) wtedy jak ta jej siostra była w mieszkaniu tego kolesia i on wszedł i w ogóle. a tak serio to myślałam, że znajdą te jej ciało. a nie, że ono zostanie tam w tym sejfie w dole. :d Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Nostalgia anioła 22.03.10, 17:24 Jeszcze jedna rzecz. Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam książki, bo teraz, nawet jeśli ją przeczytam, to będę porównywać ją z tym filmem, i ogólnie nie lubię tak robić xD,. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Nostalgia anioła 22.03.10, 17:27 Na film idę w weekend, ale czytałam książkę i jest naprawdę boska Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 było. 22.03.10, 17:30 film jest moim zdaniem piękny.! Ulubione momenty? Uwielbiam scenę, w której ojciec Susie w polu kukurydzy atakuje tego chłopaka, kiedy tłucze butelki w swoim gabinecie (wzruszyłam się na tym) i scena gdzie Lindsey włamuje się do domu mordercy swojej siostry oraz moment zabujstwa. Świetnych scen jest naprawdę sporo ale te jakoś szczególnie zapadły mi w pamięci. Nie podobało mi się zaś że tak mało było tej dziewczyny medium (Ruth). Stanley Tucci, Saoirse Ronan , Rachel Weisz - wspaniale poradzili sobie ze swoimi rolami i są największymi plusami tego filmu. ;] Odpowiedz Link Zgłoś