sylciaa 22.03.10, 17:31 znacie może jakieś ciekawe wierszyki do pamiętnika ? Tylko takie dziecinne, bo pamiętnik 5-letniej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinkowaa5 ;D 22.03.10, 18:06 Jechał Donald z Ameryki wiózł ze sobą pamiętniki a ja jeden mu zabrałam i do niego się wpisałam.! xD Hehe pamiętam z dzieciństwa Na górze róże na dole fiołki a my sie lubimy jak dwa aniołki Gdy ujrzysz gwiazdkę na niebie to przypomnij sobie ze lubię ciebie a gdy ona w twe oczko błyśnie niech cię ode mnie mocno uścisnie . ;D Znam wiecej ale nie chce mi sie szukać mojego starego pamiętnika ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: wierszyk do pamiętnika :P 22.03.10, 18:03 na górze róże na dole fiołki a my się loffciiamy jak dwa aniołki .xddd mwahhahoohhoohohohohohohoh. `moim zdaniem wątek głupi ,bo możesz poszukaĆ na necie. (; Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: wierszyk do pamiętnika :P 23.03.10, 14:14 na górze róże na dole fiołki a my się kochamy jak dwa aniołki c: Odpowiedz Link Zgłoś