mindi1999 23.03.10, 16:57 Jest wiele miejsc w których możesz oderwać się od codzienności co wolicie kino,teatr czy opera?Na pewno większość z was wybierze kino.Ja lubię te trzy pro pozycję.Choć częściej bywam w kinie.A wy co wolicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trufla Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 18:41 Teatr i opera... Do kina chodzę jak jest coś naprawdę fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 18:46 kino i teatr zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicyjka Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 18:50 JA wole zdecydowanie dom i mój pokoik, książki o wampirach, kocham je od kad skończyłam 10 lat, filmy horrory i to tylko takie, które sama sciagnełam i moge je sma w pokoju obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1996 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 18:52 żadne z wymienionych. Od codzienności odrywam się na zajęciach gry na gitarzem które prowadzi człowiek , który jest świetnym instruktorem zarówno jak i przyjacielem. Dziś na zajęciach zapomniałam że pokłuciłam się z przyjaciółką Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 18:58 Z tych 3 ostatecznie kino. Ja tam wole inne sposoby oderwania sie od rzeczywistosci- chociaz w sumie... Ja ciagle jestem oderwana xd Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Zdecydowanie teatr. 23.03.10, 18:59 This is it! O wiele bardziej lubię chodzić do teatru, niż do kina... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec <.> 23.03.10, 18:59 kino ,teatr , muzea , łono natury , oraz odrywam sie od codzienności przy książkach oraz pisząc Odpowiedz Link Zgłoś
letty Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:00 ja kocham swój kącik! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:02 ja nie chodzę do opery i szczerze mówiąc jeszcze tam nie byłam do teatru nie lubie chodzić. najcześciej jestem w kinie tam czuje sie suuuper i odrywam sie od codzienności Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:06 Kino to zuo. Gdzie odrywam się od codzienności? Na pewno na Kotku - tutaj wreszcie mogę porozmawiać z mądrymi, miłymi ludźmi, których w moim 'realnym' życiu brakuje. Uwielbiam teatr, chodzę na jakikolwiek spektakl, na niektóre kilka razy. Oprócz tego czytam książki, słucham muzyki, wybieram się na koncerty i chodzę na spacery po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:02 bravo ; d ja tak samo . ; często bywam w teatrze lub operze . Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 ehee. 23.03.10, 19:09 z Twoich proponowanych , to kino . ; D ale ja wolę w całkiem inne miejsce ... mianowicie.. mieszkam na wsi ( oczywiście nie jestem czereśniakiem xD ) , bardzo lubię siedzieć na padoku moich koni .... UWIELBIAM ! ; X albo przejść się/przejechać konno po lesie. this is it .! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia102 moja pasja 23.03.10, 19:11 ja nie myśle o żeczach przyziemnych kiedy jeżdże konno i siedzę przy moim ulubionym koniu chrabim to największa przyjemność na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:12 Horrory z Qmpelami ^^ I wychodzenie na dworek ; D No ale też mój pokoik ; * Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 . 23.03.10, 19:12 z tych co proponujesz to kino no i oczywiście filharmonia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:16 W mojej miejscowości nie mam zbytniego wyboru - tylko kino. Ale nie 'uciekam' tam od codzienności. Wystarczy mi kubek gorącego capuccina i dobra książka... Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:23 Ja najbardziej lubię moje łóżko... Albo zanużam się w marzeniach całowana przez SUPER CIACHA albo... Albo poprostu biorę ZMIERZCH do ręki Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:24 zdecydowanie kino lubie przejsc sie z przyjaciólkami do kina zapraszam www.kotek.pl/forum/02,3001,109102752,109102752,GRA_uroda_gwiazd_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:25 Najczęściej Kino Ale lubie też teatry muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Gdzie odrywasz się od codzienności? - 23.03.10, 19:25 Kino, czasem jakiś spacer. Mogę też siedzieć cały dzień czytając książkę. Mam różne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? - 23.03.10, 19:33 wole zostać w swoim pokoju i przeczytać książkę lub posłuchać muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ....x3 23.03.10, 19:26 Za domem mam las, w którym jest taka polana (w pewnym sensie) taki mały obszar z powalonym drzewem. Tam przychodzę nawet w zimie, siadam i słucham muzyki. Prywatność 100% i spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
dychaa Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:31 Raczej nic z tych trzech propozycji. " Gdzie odrywasz się od codzienności? " - hmm ... mam swoje takie opuszczone miejsca . To jest cudowne tak samemu pobyć jakiś czas a potem znowu powrócić do szarej codzienności . Nawet sama zamknięta w pokoju przy muzyce odrywam się . Ave Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:35 mówiąc szczerze, to najczęściej chodzę do kina, choć najbardziej lubię teatr c: Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:33 mieszkam na wsi. i kocham ją. las. lub jakaś droga po prostu gdzie moge pojeździc na rolkach . Odpowiedz Link Zgłoś