impossible_ Re: Strach!!! 30.03.10, 00:28 arachnofobia. >.< ha ! kiedyś chciałam się wykazać i przglądałam się z bliska czarnemu pajączkowi. jak ruszył z miejsca, poryczałam się ze strachu. niestety, u mnie z fobią nie da się wygrać... Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Strach!!! 30.03.10, 10:28 pająków, robaków wszelkiego rodzaju owadów! Ja nawet motyli i much się boję! wie ktoś co to za choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Strach!!! 30.03.10, 15:29 Ja się brzydzę owadów, gadów i płazów. Nie boję się raczej ich. Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Strach!!! 31.03.10, 16:51 Ja się boję Pająków , Świerszczy i Żuków . ! ; x Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Strach!!! 30.03.10, 15:37 Najbardziej postaci z horrorów... Jej Jego Jeszcze jego... Kiedyś nawet go, ale się oswoiłam xdd Ogólnie jak zobaczę jakiś horror z psychopatą/demonem, to wszędzie widzę ich podobizny... Odpowiedz Link Zgłoś
emo_kitty Re: Strach!!! 30.03.10, 18:29 ciemności (uraz z dzieciństwa), ptaków xd, pająków i innych robali, duuużych psów xd, takich strasznych typów (obleśni itd...) Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Strach!!! 30.03.10, 18:34 tego, że przyjdzie zuo i cię zje ... a nie to nie to xd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Strach!!! 30.03.10, 18:52 masz arachnofobię, czytałam niegdyś kilka książek o ludziach z podobnymi fobiami, coś strasznego. sama nie cierpię na nic tego typu. za to boję się kilku zwyklejszych rzeczy, aczkolwiek nie panicznie. przerażają mnie niskie, hip-hopowe blondyny w biodrówkach za nisko opuszczonych, z papierosem w ręku, które są gotowe kogoś pobić, jeśli feralny osobnik źle się spojrzy. takie, szukające zaczepki. najbardziej jednak boję się wysokich, łysych ludzi, to beznadziejne. najbardziej przeraża mnie billy corgan. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 fanka_96 !!! 31.03.10, 16:26 Miałam uraz po tej bajce przez miesiąc x DD Hahahha.. a tak to boje się trochę ciemności ; p Odpowiedz Link Zgłoś
logicznaaa Re: fanka_96 !!! 31.03.10, 16:42 boje się śmierci . A tak to nie lubie baardzo jeździć windami ;> Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka15 Re: Strach!!! 31.03.10, 16:29 boje sie śmierci - ale ona jest naszym przeznaczeniem i czymś czego jestesmy w 100% pewni że nastapi. boje się owadow o brzydkim 'imadżu' hehe boje się strachu, i tego co mnie czeka, boje sie przyszlości, zapisu danego przez los Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Strach!!! 31.03.10, 16:32 Ja też boje się pająków. Najgorsze jest to, że cała klasa o tym wie i często mi dokuczają. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Strach!!! 31.03.10, 16:43 tak więc boje się : pająków, otwartych przestrzeni, śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: Strach!!! 31.03.10, 16:55 Ja sie boje wszystkiego co ma od 6 do 8 odnóży. Fuj. No czasami też ciemności i łazienki. Bo sie boje że z kibla wyskoczy mi jakiś dziki szczur. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Mam... 31.03.10, 17:01 ...arachnofobię, więc pająków i podobnych stworów... Jak pomyślę o tych zwierzętach, to mam ciarki ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Mam... 31.03.10, 17:57 Mam lęk przed rozsuwanymi drzwiami. W dzieciństwie mnie dość mocno przycięły, do dziś mam bliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Strach!!! 11.04.10, 20:40 Trochę ciemności. I jak jestem sama w domu i 'puszczam wodę' to boję się że ktoś wchodzi do domu i kilka razy muszę sprawdziać drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Robert Pattinson O.O 11.04.10, 20:43 . . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. Powtórzmy to jeszcze raz: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . I jeszcze raz. AAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Czy już się go boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Robert Pattinson O.O 12.04.10, 21:04 Hah, dobre. Rozwaliłaś mnie tym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Strach!!! 11.04.10, 20:50 gucik13 napisał(a): > Spódniczek i sukienek . > AAAAAAAAAA ! I jeszcze wszystkich czarnych zamieszkujących m.i. Brooklyn, Bronx i Queens . Mój tata mi mówił, że tam mogą ci podłożyć pistolet do łba ,za samo bycie białym .. upsik. A ! I Justina Biebera ! Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Strach!!! 11.04.10, 20:51 gucik13 napisał(a): > gucik13 napisał(a): > > > Spódniczek i sukienek . > > AAAAAAAAAA ! > I jeszcze wszystkich czarnych zamieszkujących m.i. Brooklyn, Bronx i Queens . > Mój tata mi mówił, że tam mogą ci podłożyć pistolet do łba ,za samo bycie biały > m .. upsik. > A ! I Justina Biebera ! +lekki lęk wysokości xd zawsze czegoś zapominam .. sorry za tyle notek . Odpowiedz Link Zgłoś
nicka1995 Re: Strach!!! 11.04.10, 20:46 Pająki i wszystkie owady tego świata !!!...fuuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Strach!!! 11.04.10, 21:02 ja się boję pająków, choć kocham moją kolekcje w łazience : * Odpowiedz Link Zgłoś
agacia694 Re: Strach!!! 11.04.10, 21:08 A ja boję się bólu....ale nie od zawsze....dopiero niedawno tak mi sie zrobiło..... Odpowiedz Link Zgłoś