razzo Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:34 nie mam zastrzeżeń do mojego telefonu - chociaż trudno pisze się smsy. bardziej denerwują mnie słuchawki, które po miesiącu się zepsuły. Odpowiedz Link Zgłoś
chanelle_ Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:38 Ma słabą baterię i beznadziejny głośnik ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:38 Często psujący się wyświetlacz i tandetna obudowa -.- Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:38 zuuzaa12 napisał(a): > Czego nie lubicie w swoich komórkach? Małej ilości miejsca na piosenki, koloru, > obudowy? > Czy czegoś innego? > > Ja na przykład nie lubię w mojej Nokii 5200 takiego małego przycisku z nutką. J > ak np. jest > w spodniach, rozluźnię mięśnie, to mi się naciska i leci muzyka. Totalny żal. N > awet jak mam > ustawione podczas jakiejś wizyty - bez dżwięku. To mnie strasznie wkurza. :scia > na: > > (Było? Powiedz mi o tym, Lub naciśnij czerwony kosz.) ja miałam podobny problem , bo mam podobny fon a wjęc w cichym pomieszczeniu nagrywasz dzwięk przez 3-4 sekundy zapisujesz go sb i jak np. gdziesz idziesz to przykładowo mam ten "pusty" dźwięk w zdjęcia (bo się szybko wchodzi) i jak kończę słuchać muzyki to to włączam i kiedy przyciśniesz ta nutkę "play" to się włącza to puste cóś wiem , chaotycznie ale nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć ale myślę że się pokapowałaś ; p a nawiązując do tematu : brak Wi-Fi Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 06.04.10, 19:38 nie lubie mojej Avili ze względu na to iż baaardzo sie tylna obudowa porysowała . aż żal na to patrzeć : / i jeszcze ostatnio mi sie słuchawki zepsuły . ; // ehh . Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:38 mam nokie 5800 dotykową i ogólnie jest spoko...ale mam ją w moim takim "opakowaniu" na nią i kiedy ją wyciągam mam nagle włączony internet i kase trace...okropne to jest...a potem jest na mnie że 50 zł w miesiąc straciłam jak na 3 miesiące mi t powinno wystarczyć...ahhh...ale jest spoko...aparat bez zarzutów,8 MG na piosenki i inne takie na samym telefonie a karta pamięci ma tyle samo bodajże... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy ` LG KP 500 ` 06.04.10, 19:41 Fajny telefon ale ;; 1) Trochę mulny ;| 2) Jak mam tryb milczy i mam rozładowany telefon to mi się np . na lekcji dźwięk włącza i pani zabiera mi fona 3) Ma tylko jedną czcionkę a np.Corbie ( czy jakoś tak ) ma zarąbistą czcionkę ^^ 3)Ma tylko blokadę ogólną a inne telefony mogą zakładać blokadę na wejście do Esemesów lub np dźwięków ^^ 4) Słaby Aparat No ale nic ^^ Mam taki telefon jaki mam i teraz kupiłam se do niego zajefajną obudowę i mi sie podoba ^^ Pozdroo < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:52 Mam Sagem my411x.Wkurza mnie aparat Słaba jakość i ogółem... Ale sam w sobie, mój telefaj jest spoko... Mam na nim powyżej 60 piosenek i wolne z 70 megabajtów Odpowiedz Link Zgłoś
anecia44 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 06.04.10, 19:55 bo mi sie znudził ;p nie lubie tego że mi szybko bateria sie rozładowuje jak słucham muzyki. I chętnie zmieniłambym obudowe Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 07.04.10, 18:16 długo by opowiadać !!! mój telefon to jakaś cegła !!! I mówię to bez ironii. okey szczegóły ? proszę bardzo : albo i nie... xDD Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 11.04.10, 21:19 Mało miejsca na piosenki + niewyraźne zdjęcia : ( Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 12.04.10, 19:22 mam nokię 3150 muzyczną. co mnie denerwuje.? to że się tak szybko rozładowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 12.04.10, 20:13 Ja nie lubię w swoim telefonie tego że jak włączam wibracje to strasznie byczy i na dodatek głośno Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 18.04.10, 17:45 ja nie lubie tego, że ma za małą pamięć ;| nie zmieszczą mi się więcej niż jakieś 8 piosenek ;/ i wkurza mnie też joystick który często się zacina . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 18.04.10, 17:49 że szybko się rozładowuje. i nie da się na dźwięk smsa dać nutki :c Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 18.04.10, 17:50 Uff . Łatwiej bedzie mi wymienic jego zalety . Jest ich mniej x . DD Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 18.04.10, 19:26 po pierwsze -na mojego samsunga c3050 trudno zgrywa sie pliki z komputera. musiałam do kupic kabel usb ponieważ nie było go w zestawie. to druga i ostatnia wada. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Samsung Corby 18.04.10, 19:37 mam tylko jedno zastrzeżenie- okropne słuchawki a reszta jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 18.04.10, 22:36 samsung f480 - no dobra, dla mnie BYŁ idealny, po pięknym jego upadku do wody z proszkiem do prania ;xx teraz - jak przełączam muzykę coś mu pika, szybko nagrzewa mu się głośnik jak słucham muzyki, słuchawki nie działają żadne, wyświetlacz słabiej świeci.. ogólnie to teraz z nim masakra jest. i porysował sie. fuck. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 19.04.10, 12:08 Miałam w swojej karierze 6 SAMSUNGÓW i każdy miał małą pamiec telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 21.04.10, 23:49 kolor. srebrny. chciałabym czarny... Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 22.04.10, 06:46 ja mam nokię 6126 i nienawidzę w niej tego że jest poobijana jakby ją ktoś spuścił z wieży eiffla.. ;/ xD bo mam ją od kogoś odkupioną.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 22.04.10, 07:08 nie lubię w mojej, że mi klawiatura odpada :c Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 22.04.10, 07:22 ja mam Nokie 5300. nie lubie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 22.04.10, 07:34 ja tego że jak dostaje od kogos piosenke przez blutufa to nie moge jej sluchac dopoki sie nie naladuje na 100% żalll.... {lg ks360} Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 22.04.10, 07:51 Mój telefon ma 5 lat i jeszcze sie dobrze trzyma, więc ogólnie jestem z niego dumna, ale wkurza mnie, ze sie potrafi sam odblokować w kieszeni i dzwonić do różnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 02:50 ja mam samsung avila i jest strasznie denerwujący czasami zacina mi się tak że nie mogę włączyć znowu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa_ewa ; ) 23.05.10, 07:33 w moim telefonie nie podoba mi się to, że nie mam flesza w aparacie. nie mogę więc robić zdjęć późnym wieczorem, gdy jest ciemniej, bo po prostu nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 08:01 ja mam SE C510 bateria strasznie krótko trzymie, i bywa, ze ładuje ją codziennie ;x ewentualnie co dwa dni. po za tym chyba nie mam zastrzeżeń, jest całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
taranka Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 08:28 ja mam tak samo... Kiedyś w biedronce ( taki sklep) włączył mi się Walkman na full z debilną muzyczką... Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 14:11 wolno reaguje i długo trzeba czekać aż zrobi zdjęcie/zadzwoni gdzieś poza tym ekran w niektórych przypadkach się nie obraca np jak piszę smsa Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 13:56 Mojej baterii, która raz trzyma kilka tygodni, a drugi raz jedną noc. -.- I mojej obudowy, tej jednej części, którą baaardzo trudno się ściąga. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Czego nie lubicie w swoich komórkach? 23.05.10, 14:23 ja tam kocham swoj telefon, doznałam to tego kiedy wpadł mi do kibla i przez tydzień był na "intesywnej terapiii"... nie potrzebne mi bezdotykowy, nie potrzebnie właczałący sie lans, ale skromna i kochana nokia 3110 classic.... Odpowiedz Link Zgłoś
truuu nawet tego sporo.. 23.05.10, 14:27 Tego,że jak upuszczę go przez przypadek z wysokości 5 cm, to od razu mi się wyłącza, jak włączam to jest godzina 00:00 dnia 01.01.2000 rok. Po za tym czasem wolno chodzi i się zacina.i jeszcze to,że nie mogę dodać do niego jakichś fajnych motywów. I mam tylko jedną gre, w dodatku nie da sie jej przejść, a ja nie mogę ściągnąć nowych. W dodatku ma straaaasznie słaby aparat. to chyba byłoby na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: nawet tego sporo.. 25.05.10, 20:42 a no i jeszcze ma swoje fochy. Podczas pisania sms-a potrafi mi się kompletnie wyłączyć, tak że muszę baterię wyjmować, abo godzina północ itp. co opisałam we wcześniejszym wpisie xd Odpowiedz Link Zgłoś