decapriopregal Re: Kim byście byli? 09.04.10, 19:46 Hmm//... Kubicą;D hah tylko że to facet;Pp To Kubicą w wersji kobiety I żeby też była kierowcą rajdowym;d i trochę ładniejsza;p Odpowiedz Link Zgłoś
winia ja 09.04.10, 19:46 dziewczyną Ashley Green bo świetnie gra chłopakiem Chesterem Bennighton mieć taki głoś prawdziwy talent Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Kim byście byli? 09.04.10, 19:47 Jaredem Leto lub Taylor Swift ;D lub Agnieszką Chylińską - też chcę taki głos! Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ EW 09.04.10, 19:49 W Emme Watson, ponieważ jest piękna, mądra, utalentowana i miła. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Kim byście byli? 09.04.10, 19:54 Alex'a Gaskartha .. nie tylko dlatego , że go lubię również dlatego , że ; - Ma zaje .. głos - Ma zaje .. życie - I zawsze chciałam być chłopakiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: Kim byście byli? 09.04.10, 19:54 w Maayę Sakamoto albo Mitsuki Saigę. mogłabym podkładać głos różnym bohaterom z anime ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: ;) 09.04.10, 21:15 Hayley Williams - ma cudowny głos, styl, jest ładna i ma fajny charakter, jest sobą. Avril Lavigne - jest śliczna, ma wspaniałe piosenki, super styl, też jest sobą. Kristen Stewart - jest wspaniałą aktorką, jest śliczna, ładnie śpiewa, naprawdę ma talent. Wydaje się również być sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. < 33, 15.04.10, 16:03 więc - Avril L. Hayley W. Nikk'a R. Krycha S. Selena Gomez . wszystkie po prostu uwielbiam < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 <3 10.04.10, 22:03 Vanessą Hudgens . Oii , tak z Zacusiem żyć xD albo byle jaką dziewczyną Justina . ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
nati123 Kim byście byli? 10.04.10, 22:11 Anahi. Bo jest śliczna.<3 a i tak ja jestem ładna. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Kim byście byli? 10.04.10, 22:56 oczywiście w Miley Cyrus ! Kocham ją ! Jeste piękna, i ma cudowny głos i oczywiscie charakter, Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Kim byście byli? 11.04.10, 19:55 haha nigdy się nad tym nie zastanawiałaam xdd nie wieem ;x Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Kim byście byli? 11.04.10, 21:41 no ale napewno jakąś gwiazda byś chciala byc Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez niezłe pytanie;D 11.04.10, 21:46 czy ja wiem... Sobą bym chciała być.. Ale jak juz tak to może... Ashley Tisdale? Kristen Stewart? Sel Gomez badź Demz Lovato którąś z tych. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Kim byście byli? 11.04.10, 21:49 dziewczyna : Shakira , Beyonce , Taylor Swift , Miley Cyrus lub Demi Lovato . chłopak : Justin Bieber lub Nick Jonas . Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra626 Re: Kim byście byli? 11.04.10, 21:51 Seleną Gomez lub Justinem Bieberem . . . hehehehehehe. . . Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Kim byście byli? 11.04.10, 22:05 Ja Selene Gomez jest Piękna ma Przepiękny głos i wo gule jest Spox i Cool Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kim byście byli? 14.04.10, 20:56 wzięłabym sobie ciało Christiny Klein, bo jest śliczna śliczna śliczna! tyle, że na jej miejscu produkowałabym ostrzejszą muzykę i nigdy nie pomyślałabym, żeby przejść na pop. Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Kim byście byli? 14.04.10, 21:16 Seleną Gomez, bo: 1. to moja ulubiona gwiazdka 2. mogłabym się kumplować z Jakiem T. Austinem, sprawdzić, czy on cokolwiek wie o Polsce i ogólnie, czy jest fajny, chciaż jestem pewna, że tak 3. dowiedziałabym się, jaki ona ma NAPRAWDĘ głos do śpiewania 4. poznałabym sekrety kręcenia mojego ukochanego serialu Czarodzieje z WP 5. powiedziałabym Bieberowi, żeby mnie znaczy jej, Sel, nie podrywał, i że jest..., dobra, nie powiedziałabym mu, że go nienawidzę, ale... 6. poznałabym wszystkie sekrety Selly 7. ... ok, chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
psawyer Re: Kim byście byli? 14.04.10, 21:27 Hmmm.. Ja chyba chciałabym wyglądać jak Jessica Stroup... Ae głos zdecydowanie Lzzy z Halestorm )) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: Kim byście byli? 14.04.10, 21:35 Hmm. Wcieliłabym się w siebie, jako sławną Nienawidzę siebie, i właśnie dlatego nie chcę być nikim innym ; ** ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: Kim byście byli? 15.04.10, 15:52 nigdy się nad tym nie zastanawiałam. i tak to przecież tylko marzenie. ale chyba Emmą Watson, ponieważ ją podziwiam. i zapewne jeszcze kimś,ale na obecną chwilę to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kim byście byli? 15.04.10, 15:53 Dolores O'Riordan. Przede wszystkim ze względu na karierę jako wokalistka i gitarzystka w zespole Cranberries... Bardzo ją lubię. Mogłabym też być kotem (ale to już niekoniecznie gwiazda) Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Kim byście byli? 15.04.10, 17:50 Zastanawiam się, czy gdybym napisała, że chciałabym być swoim idolem, który jest facetem, to byłoby to dziwne... ale dochodzę do wniosku, że chyba nie ;> Toteż chętnie zamieniłabym się miejscami z Shannonem Leto - genialny perkusista. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Kim byście byli? 15.04.10, 17:57 Hayley Wiliams Ma świetny głos, jest w świetnym zespole, extra piosenki, na występach daje niezłego czadu i chyba w ogóle nie ma tremy jednym słowem - jest super! tak więc wybrałabym właśnie ją ją albo Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Kim byście byli? 15.04.10, 17:56 najlepszą piłkarką ręczną / piłkarzem ręcznym ; D nie mam jakiejś specjalnej osoby na myśli ; P Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Kim byście byli? 15.04.10, 18:01 Eee, Beyonce. * jest Śliczna. * jest piękna. * jest mądra. * jest wspaniała. * ma wielki talent. * ma świetną budowę ciała. * ma piękne nooogi. <3 * ma świetny charakter. Uwielbiaaam ją. <33333333 Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Kim byście byli? 15.04.10, 18:12 Alexz Johnson - bo ją uwielbiam ... Ashley Leggat - bo jest śliczna xD Kate Todd - Bo ma fajny głos Courtney Cox - bo też jest ładna Hilary Duff - bo tak xD Matthew Perry- bo jest piękny xDD Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Kim byście byli? 15.04.10, 18:09 Kid Cudi ! ale nie wiem czy mogłabym tworzyć taką zawalistą muzę , więc wolałabym pozostać w swoim ciele , a on nadal niech robi swoje . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś