mollyna Re: Kim byście byli? 15.04.10, 18:19 Victorią Justice... ona mi się wydaje bardzo fajna, jest raczej mało znana, ma fajną paczkę przyjaciół i widać, że nie będzie gwiazdożyć... no i jest ładna ... Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: Kim byście byli? 15.04.10, 19:14 jak bym mogła w chłopaka to w Justina . bo ma cudowny głoos . : ***** a jak dziewczyna to Rihanna , bo ma fajny styl . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Kim byście byli? 15.04.10, 19:57 Scarlett Johansson-chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ;p Ewentualnie Violante Placido. Z mężczyzn: Matthias Schweighöfer- ze względu na charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Kim byście byli? 15.04.10, 20:08 Z dziewczyn Taylor Swift: ma ładny głos, jest ładna, ma fajne piosenki... Z chłopaków...trudny wybór...chyba Joe Jonasem (bo jest zabawny [z tego co wiem, bo przecież go nie znam], fajnie śpiewa i ma braci, którzy [jak sądzę] wspierają go w trudnych chwilach) albo kimś bardziej doświadczonym np.: Johnnym Deppem, Matthew Perrym... Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Kim byście byli? 16.04.10, 15:26 Courtney Love i chyba bym się/ją zabiła. Melissa Auf der Maur po prostu ją uwielbiam i fajny byłoby byc nią przez chwilę. nie przychodzi mi do głowy już nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_bieber Re: Kim byście byli? 16.04.10, 15:31 ja w rihannę bo jest śliczna utalentowana , ma kasę i najważniejsze justin ją całował (w policzek) i on nie odmówił by jej gdyby spytała go czy chce z nim chodzić marzenia^^;D buźkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Kim byście byli? 16.04.10, 15:40 dziewczyna - Anahi ; ) bo jest śliczna , ma świetny głos i wgl . kocham ją ^,^ chłopak - Cristiano Ronaldo ; P jest cudowny, kocham go . i wgl : D Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Kim byście byli? 16.04.10, 17:58 dziewczyna - z pewnością Selena Gomez, kiedyś jej wręcz nienawidziłam, a dziś ją podziwiam, może przez Czarodziei z Waverly Place? Poznaje tam wiele różnych sław chłopak - Robert Lewandowski jest to mój ulubiony polski piłkarz .. ; * ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Kim byście byli? 17.04.10, 23:08 Szczerze? Demi Lovato. Nie jestem jej fanką, ale ma fajne życie. Jest bogata, obstawiam, że szczęśliwa, ma chłopaka, dobrą pracę, talent, czego potrzeba więcej do szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Kim byście byli? 18.04.10, 11:40 Vanessą Hudgens lub Miley... czemu .. hmm.sama nie wiem. po prostu lubię je. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Kim byście byli? 18.04.10, 11:36 jaredem leto bo fajny jest i ma super głos Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Kim byście byli? 18.04.10, 11:43 Abigail Breslin. W moim wieku jest, więc gdybym się z nią zamieniła, moglabym dalej chodzić do szkoły, ale dowiedziec się, jakto jest tak po amerykańsku. Taki american dream Odpowiedz Link Zgłoś
supergirl__92 Re: Kim byście byli? 18.04.10, 11:39 Miley Cyrus bo chcialabym zobaczyc jak wyglada zycie gwiazdy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
heroina kristen stewart 18.04.10, 11:40 ja chyba w Kristen Stewart....bardzo ją lubie jest fajna i ładna... no a pozatym ma Roba.. Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Kim byście byli? 18.04.10, 11:43 Selena Gomez . ogólnie nie jest moją idolką , ale Justin Bieber ją lubi . ;33 i jeszcze Selka jest ładna i ma fajne ciuchy . Odpowiedz Link Zgłoś
outside Re: Kim byście byli? 18.04.10, 12:00 chyba w selenę gomez. albo kogoś tego pokroju, wolnego cywilnie. to puste, ale wtedy podbiłabym do taylora <lol2> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Kim byście byli? 18.04.10, 20:27 Megan Fox bo jest sexi i jest piękna Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Kim byście byli? 18.04.10, 22:35 ashley tisdale - bo dla mnie ma wszystko co jest potrzebne. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Kim byście byli? 22.04.10, 17:07 a wiesz że coś sie dzieje z jej włosami? : > Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Kim byście byli? 23.06.10, 19:54 demi lovato.miley cyrus,taylor switf,hayley z paramore. dlaczego? bo zajmują się śpiewaniem a mnie to totalnie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Kim byście byli? 23.06.10, 19:54 Taylor Swift - bo jest piękną dziewczyną i ma śliczny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Dziewczyną Bieberkka .<3. może kiedyś naprawdę bd' 23.06.10, 22:19 moooże kiedyś naprawdę . <3 . to mooje marzenie . a tak wgl to jeszcze Justinkiem Bieberem < zrobiłabym tak aby ze mną chodził.xd .' > no i noormalnie chłopakiemm . xd . Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Hayley Williams ;) 23.06.10, 22:26 tak raz pośpiewać sobie jej cudnym głosem to sama przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Hayley Williams ;) 23.06.10, 22:38 ja bym chciała być DEMI LOVATO bo ma super głos, super-talent aktorski, sławę, styl, urodę no i miała super chłopaka <33 xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Ashley Greene! Bo ją uwielbiam i .. 24.06.10, 13:55 chciałabym być nią. Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Zapomniałam o niej. 24.06.10, 14:43 A, zapomniałam o niej. Wolę śpiewać, ale ją też kocham. Też bym nią chciała być. No i ewentualnie Cheryl Cole. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Kim byście byli? 24.06.10, 14:02 courtney love - ćpałabym, paliła, piła i mama nie robiłaby mi wyrzutów. amanda seyfried - bo bym poderwała channinga. taylor momsen - bo bym poszła do łóżka z ed'em i miałabym zajebiście długie nogi. jim carrey - bo go lubię, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Kim byście byli? 24.06.10, 14:03 Billie Joe Armstrong. A dlaczego? Bo go uwielbiam, jest rewelacyjny. Jakbym była w jego ciele miałabym fajne tatuaże. No i nie wiem jak myślą inni, ale według mnie jest on bardzo przystojny. Miałabym też wtedy świetny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Kim byście byli? 24.06.10, 14:08 a nie wiem. co ja jestem. moze angelina jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Kim byście byli? 24.06.10, 14:12 ehhh No nie wiem chyba nikim bo wolala bym byc soba Odpowiedz Link Zgłoś