boxxy_xd #_W_e_j_d_ź_!_#_;_D 08.04.10, 17:19 cześć ja wybieram się na psychologiczny ) jeśli się dostanę ) najbliżej mnie jest legnica, więc tam pozdr ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
meisha Re: #_W_e_j_d_ź_!_#_;_D 08.04.10, 17:21 Ja wybieram się do technikum informatycznego, a jeśli nie to do liceum na profil humanistyczny, społeczno prawny lub socjalny Odpowiedz Link Zgłoś
stoooo Re: #_W_e_j_d_ź_!_#_;_D 23.05.10, 10:36 Ja wybieram się na profil europejski roz. geografią Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 polecam... 08.04.10, 17:24 ...językowy ja chodze i mi sie podoba. mam rozszerzony angielski i geografię Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: profilee w liceum ^^ 08.04.10, 17:21 w moim przypadku tylko i wyłącznie human. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: profilee w liceum ^^ 08.04.10, 17:26 wos-his-geo ; pol-his; mat-geo; biol-chem nie mam pojęcia co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: profilee w liceum ^^ 08.04.10, 17:24 to, że kończę dopiero podstawówkę, to szczegół. c: gdybym kończyła teraz gimnazjum z pewnością wybrałabym humanistyczny. :3 jeszcze sporo czasu przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ ja jestem na profilu teatralno-muzycznym. 08.04.10, 17:30 oprócz zajęć teatralnych i muzycznych, mam rozszerzony język polski, WOK, WOS, francuski i angielski masa roboty, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Re: ja jestem na profilu teatralno-muzycznym. 08.04.10, 20:26 Co prawda nie idę jeszcze do liceum, ale na pewno biol-chem lub biol-chem-fiz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ehmm dziennikarstwo 08.04.10, 20:29 jestem na profilu dziennikarskim z rozszerzonym polskim i angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: profilee w liceum ^^ 08.04.10, 20:31 ja składam na Humanistyczny, a w rezerwie mam mat-geo Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 powiem Ci coś całkowicie obiektywnie. 08.04.10, 20:40 jestem w klasie medialnej, dziennikarskiej. humany po prostu i w sumie to prawda, że tam idą Ci, którzy nie czują się dobrze w ścisłych i 'nie mają na co pójść i co wybrać'. ale ja na przykład jestem tu ze względu na języki, tak jak i większość mojej klasy. i powiem Ci szczerze, że jest luz, blues, rekreacja, wszyscy sobie olewają ścisłe, a z humanistycznych tyle co historii i wosu trzeba się nauczyć [no i języki, ale ja się nie uczę, bo nie potrafię, a i tak jestem dobra] skoro jesteś wszechstronna to łap się do mat fizów, te klasy są zawsze najmądrzejsze, najfajniejsze, najbardziej lubiane : D no najczęściej, przynajmniej u mnie c(: ewentualnie bio chem, ale bardzo dużo nauki Cię tu czeka, baaaaaaaaaaardzo, bo to przyszli lekarze przecież jest strasznie dużo fajnych klas, gdyby w moim roczniku utworzyli mat-języki to bym pewnie szła, może zdałabym maturę z matmy c(: co jeszcze? ekonomy też sobie olewają, tak jak humany : D myśl też trochę o przyszłości, co chciałabyś robić, choćby tak wstępnie. najlepiej zdać maturę z fizyki, biologii, historii, albo chemii, nie oszukujmy się... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: profilee w liceum ^^ 08.04.10, 20:50 ja nie w tym roku ale mam plany::: - Humanistyczny-teatralny - Matematyczny-anglojęzyczny - Matematyczno-geograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: profilee w liceum ^^ 23.05.10, 09:35 Napisałam kiedyś wyżej o lingiwstycznym, ale...zmieniłam zdanie. Złożyłam podanie do klasy o profilu historyczno - społecznym z rozszerzoną historią, angielskim i WOS-em Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd profilee w liceum ^^ 23.05.10, 09:44 biologia-chemia-angielski jak mnie nie przyjmą to polski-niemiecki-angielski Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: profilee w liceum ^^ 23.05.10, 13:10 bardzo chciałabym iść na dziennikarski, ale wiem, że bardzo trudno się dostać do dobrej uczelni, bo dzieciaki wybierają go bo nie mają pomysłu na życie/psychologia to jednak nie to/myślą, że są humanistami Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: profilee w liceum ^^ 28.05.10, 22:26 Idę do liceum za rok, ale się wypowiem : 3 Human prawdopodobnie. Chociaż marzy mi się jakaś medialna albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowa94 Re: profilee w liceum ^^ 28.05.10, 22:39 Ja już złożyłam podanie na profil medyczny, ale drugiego wyboru wzięłam biol. - chem. i później medialną Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: profilee w liceum ^^ 29.05.10, 11:53 JEstem na teatralno-filmowym, choć chciałam się przenieść na mat- fiza. Mój profil jest ok. teatr to dla mnie lekka amatorszczyzna, ale nie jest źle. pwenie dlatego, że gram w prawdziwym. ale filmowe wykształcenie się przydaje,. Odpowiedz Link Zgłoś