bananowaa Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 12:07 Noo tak , ale tylko czasami ne chce sb ich zniszczyć.! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
charming. Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 12:11 Ja w wakacje sobie ufarbowałam zmywalną farbą . Ogólnie to na co dzień noszę rozpuszczone lub związane w kitkę. W weekendy, kiedy mam czas, lubię poeksperymentować np. wszystkie włosy na jeden bok i popodpinać wsuwkami albo zrobić loki ). Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 12:16 koloryzuje ale rzadko ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 12:45 Ja nie ekksperymentuję już. Chciałam zaszaleć i zrobiłam sobie prostą grzywkę. Po 2 dniach mi się znudziła. Stale mi przeszkadza, zakładam opaskę, żeby się jej pozbyć i ją podpinam. Zapuszczam, żeby nie mieć już tej IDIOTYCZNEJ GRZYWKI! Uch, aż się zdenerwowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 15:33 Nie.. bo moje wlosy sie do tego nie nadaja pusza sie jak...Nie powiem co Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:09 farbowanie... w życiu! no.. czasem maźnę jakiś kosmyk markerem xD Odpowiedz Link Zgłoś
akka Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:13 Robie różne fryzury, ale nie farbuje włosów Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:14 ja czasami prostuje, ale nie mogę farbować Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:18 Ja nic nie robię. Nie chce mi się a poza tym moje włosy mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Mam gęste włosy.. 03.05.10, 19:18 Posłuchaj mojej mamy, to odechce Ci się samej eksperymentować ... mam gęste włosy, więc ani je falować, ani prostować. Pojedyncze włosy są falowane, ale one same z siebie tak. Gadam o włosach jak o ludziach. Ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
siobhan6 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:18 Ja raz sobie zrobiłam fryz A'la Bill z TH. I czasem na wakacje sobie farbuję Zmywalnymi. Na te wakacje mam zamiar zrobić sobie wiśniowe pasemka.;D Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:23 nigdy nie farbowałam i jak na razie nie mam takiego zamiaru . z fryzurami to tak, ale z umiarem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:21 kiedyś to lubiłam eksperymentować z moimi włosami. co dwa tygodnie zmieniałam kolor. teraz jakoś mi się to znudziło. dziwnych fryzur raczej nigdy nie robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu czaisz ; o 03.05.10, 19:21 oczywiscie że tak . xd jeszcze niecały miesiąc temu miałam długie gęste włosy do pasa , teraz są cieniutkie wycieniowane do ramion xd. farbowałam , tzn . zrobiłam sobie 3 pasemka ; p no i to tyle . grzywke sobie sciełam , bo nieposiadalam jej xd. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 19:38 Ja ostatnio końcówki farbowała no i poza tym chyba nic......tyle co sie obcinam .......no ale każdy to chYba robi..XD Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:10 Pewnie. Moje włosy przeszły już kolory od platynowego blondu, poprzez brązowe, bordowe, różowe pasemka, na szatańsko czarnych kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:12 Nie. Mam dość niechlujne włosy. Wieczorem umyję, a rano nie zawsze rozczeszę. A mam długie, więc nie chyba do końca dobrze to nie wygląda. Potem koleżanka z ławki mi je poprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx kombinuje z fryzurami. 03.05.10, 21:23 inne odpadają czyt. prostownice, farbowanie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:20 Farbuję już 4 rok prawie na rudo. Więc w zasadzie to już nie eksperymentowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesica101 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:33 o jeju ...ja z moich pieknych ,bardzo gestych miodowych wlosow zrobilam hmm " niewiem co"..juz pare lat mam krotkie bo jak zapuszczam to w srednich mi brzydko,ale chcialabym miec dlugie..eh...aktualnie mam blond..farbowalam chyba z 20 razy ... Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:39 Ja kiedyś eksperymentowałam. Farowałam na różne kolory, cieniowałam, tapirowałam. Ale na szczęście już mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:41 pewnie, szczególnie jeśli chodzi o obcinanie włosów. krótkie, długie, grzywka taka, siaka. parę razy była szamponetka, ale to raczej po to by mieć ładniejszy kolor włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 03.05.10, 21:56 Jak na razie nie, ale zamierzam na tych wakacjach zrobic sobie pasemka Odpowiedz Link Zgłoś
music11 ehe...już kilka razy miałam różne kolory włosów 04.05.10, 15:05 Robie bardzo dużo z włosami...farbuje,miałam już takie kolory:bląd,czarne. Sama sobie zcinam włosy jeżeli mam taką potrzebe lub coś mi nie pasuje.Ale też często chodze do fryzjera...xD chociaz woel sobie sama coś robić z włosami.xD Miałam już grzywke w innym kolorze od włosów. Można sobie rozjaśnic włosy(podobno) woda utlenioną...chyba jakos tak .....podobno w ten sposób można je jakoś rozjaśnić...hm....co jeszcze robiłam z włosami?Różne fryzury...itp... Ale zachęcam do farbowania włosów normalna farbą !Długotrwałą!A nie takimi ,,zmywalnymi" (koloryzującymi) xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 04.05.10, 15:09 tylko kombinuję z grzywką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bieberomanka_xd Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 04.05.10, 15:17 troszkę miałam czerwone pasemka, a teraz planuje tak całkiem na czarno i jakieś pasemka Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Czy eksperymentujecie z włosami? 04.05.10, 15:46 Jak ktoś wejdzie na mój profil i na zdj. to zobaczy na 2 fotce ;D Co do pytania...TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shadow. Re: Czy eksperymentujecie z włosami? 04.05.10, 15:49 takk , farbuję włosy . Odpowiedz Link Zgłoś