Dodaj do ulubionych

Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wrażenia?

• misia2346 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:21
      Aż tak trudny nie był.... Ale i tak było zdenerwowanie i strach xdd scaredconfusedwink
    • poziomka13 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:21
      Według mnie był bardzo prosty. W skali wyszło mi 8,2km. W koszykówce Zbyszek 12, a Leszek 10 (czy tam odwrotnie). Długość nart: 219cm, a cena roweru to 640zł. Nie wiem, czy mam dobrze, ale wydaje mi się, że tak. Próbny był o wiele trudniejszy. Zdobyłam tylko 30pkt. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej ; DD. Najważniejsze, że już po xD
    • anahiportilla Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:21
      Poszło mi chyba calkiem dobrze. Nie jestem pewna zadania ze skalą : /
    • alice97 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:24
      mi niezbyt poszło, wiem że na 100% pomyliłam się w dwóch zamkniętych a reszta się okaże
      jak dostaniemy wyniki
    • misiaczek1311 Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:24
      Mi nawet poszło bardzo dobrze. Głupi był temat pracy pisemnej
    • camellote Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:25
      mi poszło. jakoś. napisalam o Hugh Laurie. Czytałam biografię, więc troche wiem.
      matematyczne raczej będę mieć źle ;/
    • natip11 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:25
      Właśnie wróciłam do domu ; )
      Ja tam się nie stresowałam xd
      A test był banalny ; )
      Matematyka prosta, zad. zamknięte też ; )
      Jedynie nad zadaniem z j. polskiego musiałam chwilę pomyśleć,
      bo nie wiedziałam kogo opisać xd
      W tym zad. z nartami wyszło mi 219 zł
      W zad. z rowerem wyszło mi 800zł na raty, a gotówką 640 zł
      Ale patrząc na wypowiedzi innych widzę że ze skalą mogę mieć źle xd
      Mi wyszło 82km i połowie naszej klasy też . ; )
      A w tym z rzutami piłką czy coś takiego...
      wyszło mi, że Leszek miał 10 rzutów, a Zbyszek 12 xd ( nie wiem czy tak czy na
      odwrót, bo już nie pamiętam xd )

Stwierdziliśmy, że co drugi test były umieszczone inaczej odpowiedzi, bo kilka
      osób miało tą samą odpowiedź zaznaczoną, ale inaczej były one ustawione xd ( w
      zad. zamkniętych)
      Przynajmniej tak było w naszej klasie ; )
      • natip11 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:34
        natip11 napisał(a):

Właśnie wróciłam do domu ; )
        Ja tam się nie stresowałam xd
        A test był banalny ; )
        Matematyka prosta, zad. zamknięte też ; )
        Jedynie nad zadaniem z j. polskiego musiałam chwilę pomyśleć,
        bo nie wiedziałam kogo opisać xd
        W tym zad. z nartami wyszło mi 219 zł
        W zad. z rowerem wyszło mi 800zł na raty, a gotówką 640 zł> Ale patrząc na
        wypowiedzi innych widzę że ze skalą mogę mieć źle xd
        Mi wyszło 82km i połowie naszej klasy też . ; )
        A w tym z rzutami piłką czy coś takiego...
        wyszło mi, że Leszek miał 10 rzutów, a Zbyszek 12 xd ( nie wiem czy tak czy na
        odwrót, bo już nie pamiętam xd )

Stwierdziliśmy, że co drugi test były umieszczone inaczej odpowiedzi, bo kilka
        osób miało tą samą odpowiedź zaznaczoną, ale inaczej były one ustawione xd ( w
        zad. zamkniętych)
        Przynajmniej tak było w naszej klasie ; )

Pomyłka!! xd Nie wyszło mi 219 zł tylko 219 cm ; )
    • judi1997 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:25
      Moim zdaniem test byś taki pół na pól. Było bardzo dużo zadań matematycznych (
      to nie est moja mocna strona) W wypracowaniu napisałam o Ewie Farna. Nie wiem
      czemu jakoś tak mnie naszłowink
    • pauliska1212 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:25
      myślałam że będzie trudniejszy, choć gdy zobaczyłam na początku 4 zadania z matmy
      tak jak reszta piszących w tej klasie co ja byłam załamana, ale potem przeczytałam i jakoś
      poszło choć w trzecim zadaniu źle zamieniłam jednostkę.
      Czekam na opublikowanie wyników, bo sprawdzałam sb z kumpelami i ja mam podobne
      wyniki co 2 z nich a pozostałe dwie mają podobne wyniki też, ale inne od nas, więc nie
      wiem jak to będzie . sciana
      ogólnie jestem zadowolona. wink
    • anatomickitten Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:26
      prościutki
    • alice_dmn Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:27
      Mi tam dobrze poszłobig_grinbig_grinbig_grin
    • claudia1812 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:28
      Na początku miałam stresa,ale potem było oksmile Test nie był aż taki trudny
      big_grinsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • wunia Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:28
      coś mam żle.... z matmysad((((
    • justinowa Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:28
      No jakoś się napisało ;]
    • rikki1001 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:28
      Prosty smile)
      Myśle że dobrze napisałam...
    • elwi2442 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:29
      Test nie był taki znowu tródny, jak dla mnie prosty...smirk
      • twilight_cnie Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:36
        kurcze a myslalam ze test bedzie trudniejszy smile
        ja z polaka napisalam o dakocie fanning bo tak mi jakos wyszło a mialam duzo
        pomysłow smile
        a z mamty tez prostesmile..o dziwo..
    • karo0812 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:32
      właśnie wróciłam z tego testu. nie było to trudne ale nie było też łatwe. najwiękze
      trudności miałam z zadaniem 3 i 7. te 25 też nie było takie najłatwiejsze ale jakoś
      napisałamcool
      • guma_balonowa Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:36
        i w wypracowaniu chciałam napisać o Billie'm Joe Armstrongu xD
        • rock_twilight Re: nie był trudny. 08.04.10, 11:41
          naprawdę ten test był w miarę prosty.

mam nadzieję, że dostanę max. 38 punktów.

z tego co narazie wiem, to popełniłam błędy w dwóch zadaniach - o tych zawodnikach co startowali co dwie minuty & przy obliczaniu maksymalnej długości nart (zamiast 2 na początku napisałam 1.)
          zobaczymy jeszcze jak z tą dłuższą formą wypowiedzi...
    • muza1 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:34
      NIE BYŁ TAKI NAJGORSZY . big_grin . Myślałam że bedzie trudniejszy big_grin
    • olusia221997 Sprawdzian szóstoklasisty 08.04.10, 11:36
      według mnie nawet spoko ,ale nie zrobiłam dwóch zadań z maty a tak to wszystko
      a ostatnie zadanie było głupie ale napisałam o Adamie Małyszu smile
      • kradzieejka_ Re: Sprawdzian szóstoklasisty 08.04.10, 11:39
        Próbny był o wiele gorszy. c:
        W tym ostatnim opisałam jakąś Amy Youngblood. ; o
        x-d
    • weronka97 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:37
      Szczerze to nie miałam trudności... Strasznie dużo było matmysad Chociaż nie miałam z nią
      trudności.
    • koteczek1243 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:37
      Ja sie tam nie denerwowałąm ale jak dla mnie trudne,...uncertain
      Nawet niewiem czy bede miała połowe punktów..,
      • walentynka.. Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:42
        Jaa podeszłam do tego na luuzie , i jak dla mnie był banalny xdd kiss
    • maajkii_jackson Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:39
      nawet łatwe, tylko ta skala mnie dobiłabig_grin
      • rock_twilight Re: jutro w Gazecie Wyborczej poprawne odpowiedzi? 08.04.10, 11:43
        ktoś może coś wie na ten temat? ; 3
    • bieberkovva. Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:41
      Ja też miałam o 9:00. Ogólnie to była praca na końcu kto osiągnął jakiś sukces. Moja
      koleżanka nic nie napisała tylko siedziała i powiedziała ze nie wiedziala o kim a za to mozna
      bylo dostać 8pkt. Pisało tam że przynajmiej na pół strony a mi cała strona nie
      wystarczyła, pierwszy raz zawsze pisze najkrutsze rzeczy jakie tylko możliwe. A teraz
      pisałam o Justinie Bieberze i miejsca nie starczyło. <lol2> Bo on osiągnął sukces. Wielki.
    • selena_gomez13 Test Szóstoklasisty 08.04.10, 11:42
      był średni łatwiejsze zadania były otwarteuncertain
      • shibuu_ Re: Test Szóstoklasisty 08.04.10, 11:45
        był taki sobie, nie zdążyłam dokończyć tego ostatniego zadania z matematyki,
        wolałam napisać wypracowanie.
        Próbny test był lepszy, fajniejszy temat ogólny testu ;/
    • taylor634 Re: Test szóstoklasisty - jak poszło? Jakie wraże 08.04.10, 11:43
      Był łatwiejszy niż próbny big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka