beautiful_ 09.04.10, 20:12 Hej. Czy ktoś z was oglądał ten film? Gra tam Dakota Fanning i Camilla Belle. Ja oglądałam i osobiście polecam, bardzo fajny film jeżeli ktoś lubi filmy typu sci-fi i akcji ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluszbezpluszu Re: Push 09.04.10, 20:51 Ja oglądałam.. sam film dość średni.. jedyne co mi się w nim podobało to Dakota i Cliff Curtis Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Push 09.04.10, 21:37 także oglądałam i jako tako film był fajny. tylko zakończenie mi się nie podobało, tak nagle wszystko się urwało. powiem jednak, że spodziewałam się czegoś więcej po plakacie, na którym gościu rozpieprza wszystko, co możliwe, a w filmie nie był aż taki mocny. dobra rola Dakoty, do Camilli przekonana jakoś nie jestem. wydaje mi się sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Push 09.04.10, 22:31 Nie widziałam. Ale nie lubię takiego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Push 10.04.10, 11:08 Fakt Camilla Belle jakoś cienko wypadła w tym filmie ale Dakota super zagrała ;] Zabawny był moment jak Nick się pyta czy ona przegrała zakład z fryzjerem hehe (chodziło o jej kolorowe pasemka) Odpowiedz Link Zgłoś